MTK – Budapest Honvéd: Fogadási Tippek és NB1 Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 augusztus 19.
MTK
Teljesítmény:
D V D N N
  • Hidegkuti Nándor
  • Augusztus 21. 19:00
Nézd élőben itt:
QuickWin
Budapest Honvéd
Teljesítmény:
D V V N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Egy forduló ment le az OTP Bank Ligából, a Budapest Honvéd mégis meccs nélkül maradt. Az Európa Liga résztvevő csapat ugyanis nem játszhatta le bajnoki mérkőzését, mivel a Puskás Akadémiánál koronavírus-fertőzötteket találtak. Azt nem lehet tudni pontosan, hogy mennyien kapták el a vírust, erről a hírportálok más véleményen vannak, de egy román lap azt állítja, legalább nyolcan. Jobbulást nekik!

Az MTK újoncként került fel, sokan leírták Michael Boris csapatát az első fordulóban, hiszen a címvédő Ferencváros látogatott a Hidegkuti Nándor Stadionba. Mindenki meglepetésére egy pontot otthon tartottak Schön Szabolcsék.

Nézzük, milyen eredmény születhet az MTK – Budapest Honvéd találkozón!

MTK – Ferencváros

Esélyeshez méltóan kezdett a Ferencváros, miközben az MTK sem csak a védekezésre koncentrált. Már öt perc után vezetést szerezhettek volna a vendégek, Tocmac beadása került Sigér elé, aki csinált egy lövőcselt és lőtt, de a kivetődő Mijatovics védeni tudott.

A 12. percben veszélyeztetett a hazai csapat is, egy szöglet utáni kipattanót tűzött rá Schön, Dibusz hatalmas bravúrral hárított, majd Myke ismétlését is magához ölelte. Óriási helyzet volt, a kispadon ülő Bogdán is elégedetten csettinthetett vetélytársa védését követően.

A Fradiban az újak közül egyébként a középpályás Laidouni kezdett, Bogdán és Uzuni a kispadon foglalt helyet.

A 16. percben ismét a hazaiak veszélyeztettek, Herrera lövése csattant a kapufán.

A következő helyzet a túloldalon volt, a végig nagyon aktív Tocmac indult meg, majd Boli elé passzolt, aki kicselezte Mijatovicsot, de már nagyon kisodródott, így végül nem tudta lövéssel befejezni az akciót.

Többet támadott az MTK, a 30. percben Balázs lövése szállt mellé, majd a 37. percben már nem volt menekvés: Schön szerzett labdát, jól ugratta ki Myke-ot, aki középre passzolt, az ott érkező Gera pedig védője szorításában kapuba lőtt. Nem lehet azt mondani, hogy érdemtelenül vezettek a kék-fehérek, miközben azért a Fradi is támadott.

A félidő vége előtt még volt egy jó Schön lövés, de Dibusz leért a lapos labdára, így a félidőben – megérdemelten – az MTK vezetett.

A második félidő legelején majdnem jött a második, Botka és Schön test a test elleni csatáját utóbbi nyerte, és mivel Botka utolsó ember volt, így már csak Dibusz eszén kellett volna túljárni a támadónak. Nem sikerült, Dibusz újabb védést mutatott be.

A Fradi egyenlítő gólja az 59. percben született meg, ekkor a meccs legjobbja, Tocmac rúgott elegáns gólt. Ezt a szót használta Hajdú B. István is a közvetítés alatt, de egyáltalán nem tévedett a legendás kommentátor.

Civictől kapta a labdát a norvég, egy testcsellel megverte védőjét, majd laposan, belsővel a hálóba helyezte a labdát.

Mindkét csapat számára adódott még lehetőség, de sem Schön, sem Somália nem talált kapuba, így maradt az 1-1, amely igazságosnak mondható.

Előző 5 meccs eredménye
2020.05.26.Magyar Kupa
budapest honvéd
5:4
mtk
Magyar Kupa
2020.05.23.Magyar Kupa
mtk
0:0
budapest honvéd
Magyar Kupa
2019.05.19.OTP Bank Liga
mtk
1:4
budapest honvéd
OTP Bank Liga
2019.02.23.OTP Bank Liga
budapest honvéd
2:1
mtk
OTP Bank Liga
2018.10.20.OTP Bank Liga
mtk
1:1
budapest honvéd
OTP Bank Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Budapest Honvéd

Mivel a Puskás Akadémia – Honvéd mérkőzés elmaradt a fent leírt okok miatt, ezért a Honvédról még mindig nem tudok közelebbit mondani. Egy forduló sem sok ahhoz, hogy teljes képet kapjunk egy-egy csapatról, de azért valamivel mégis jobb lenne…

Nem tudnék mást elmondani a csapatról, mint amit az elmaradt meccs beharangozójában írtam, jó szezont várok tőlük, jól igazoltak, azóta pedig még egy barbadosi srác is csatlakozott a kerethez. Meglátjuk majd, pályára lép-e a bajnokin, a Honvéd részéről elismerően nyilatkoztak a 18 esztendős Thierry Gale-ről.

Nagy kérdés, hogy fog muzsikálni elől a Honvéd, a Zsótér – Ugrai – Lanzafame hármastól sokat várnak Kispesten.

Összefoglalás

Ha valaki nem ismeri az MTK múltját és elmondom neki, hogy ők az NB2-ből jutottak vissza, valószínűleg kinevet. Tény, első osztályú szinten fociztak Geráék, ez pedig egy pontot ért a címvédő Fradi ellen. Beszélhetünk idény eleji formáról, de semmit nem von le az ő érdemeikből.

Michael Boris jó edző, ez látszik, összerakott egy olyan csapatot, akiknek minden bizonnyal nem lesznek kiesési gondjaik. És nem is a legjobb csapat állt a német-magyar mester rendelkezésére, több sérülttel is számolnia kellett és számolnia is kell. Főleg a nagy öregek (például Kanta) vannak a maródiak listáján, de az új szerzemények közül Miovszki és Ferreira a padon sem lehetett.

A Honvédról meséltem fentebb, nagyon kérdéses, hogy tudnak beszállni a játékba. Sajnos ez jó ideig benne lesz a futballban (és bármilyen sportban), hogy el kell halasztani egy-egy találkozót, mert a csapatoknál fertőzötteket találnak.

Most egy elég óvatos tippel készülök, de csak azért, mert a Honvédról nem tudni semmit még. Pedig közeledik az EL-selejtező, jó lenne formába lendülniük, hiszen csak egy meccsen múlik a továbbjutás.

Szóval a tippem egyszerű: 1,5 gólnál több. Nem ez életem tippje, nem ez életem oddsa, de kénytelen vagyok behúzni a kéziféket, amíg jobban ki nem rajzolódik, melyik csapat mire lehet képes.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső