MTK – MOL Fehérvár FC: Fogadási Tippek és NB1 Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 november 04.
MTK
Teljesítmény:
N N D N V
  • Hidegkuti Nándor
  • November 07. 19:45
Nézd élőben itt:
Joker8
MOL Fehérvár FC
Teljesítmény:
D N N D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ugorjunk egy picit a hazai közegbe, lássuk az MTK – MOL Fehérvár FC tippjét! Jó kis bajnoki meccsre van kilátás, bár itthon forrnak az indulatok az MTK háza táján, mivel nem engedték elhalasztani a legutóbbi, Újpest elleni bajnokit. A lila-fehéreknél rengeteg koronavírus-fertőzöttet találtak, több mint 10 ember volt érintett, az MTK viszont a sűrű versenynaptárra hivatkozva elutasította a halasztási kérelmet. Emiatt Predrag Rogan együttese javarészt fiatalokkal állt ki.

A Vidi pedig rangadót játszott a Fradi ellen, és a zöld-fehérek nem pihentettek a Juventus elleni ma esti BL csatára, teljes erőbedobással szálltak bele a meccsbe. Ehhez képest az eredmény több mint biztató Nikolics Nemanjáék számára.

Vegyük górcső alá azt a bajnoki meccset!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Újpest – MTK

Tehát ez volt az a meccs, ami nagy indulatokat generált, az Újpestnél négy olyan játékos is volt, akit az ifiktől hívtak fel. A kapus, Németh Márk, a középppályán Hajdi Péter és Fehér Csanád, elől pedig Nagy Zsolt léphetett első alkalommal felnőtt mérkőzésen a pályára.

Az MTK-nál nagyjából mindenki bevethető volt, benne volt az is a pakliban, hogy egy komoly verést kapnak a Predrag Rogant is nélkülöző hazaiak.

Sajnos ez bejött, az összeszokatlan gárda már a negyedik percben hátrányba került, a gólszerző Prosser volt, aki egy jobboldali lapos beadást kotort a hálóba. Prosser hat perccel később újra betalált, ekkor fejjel volt eredményes a vendégek támadója. Itt már lehetett sejteni, hogy nem lesz sétagalopp ez a meccs a hazaiak számára és még hol volt a vége…

A 17. percben már 3-0-ra ment az MTK, Prosser ezúttal gólpasszt adott, az akciót pedig Mijovszki fejezte be góllal.

Természetesen a félidő hátralévő részében is az MTK dominált, újabb gólt nem tudtak szerezni, az Újpestnél pedig egy combos Junior Tallo lövést láthattak a nézők.

A fordulás után aztán jött egy nagy hazai lövés, Antonov tekert a kapu irányába és csak a felsőléc mentette meg a kék-fehéreket a szépítéstől.

Ez már egy sokkal bátrabb Újpest volt, Antonov kísérlete mellett többször is próbálkoztak gólszerzéssel, tették mindezt sikertelenül. Sőt, a 92. percben Mijovszki is betalált újfent, a vége így 4-0 lett a vendégek javára.

Az Újpestről még annyit, hogy a DVTK elleni meccsük elhalasztását is kérték, ők sem mentek bele a halasztásba, így az Újpest egyszerűen nem áll ki a meccsre. A 25 fős keret 23 (!) tagja kapta el a fertőzést… Nagyon durvul a vírushelyzet Magyarországon (és mindenhol máshol), jó lenne vigyázni, empatikusnak lenni a másikkal…

Előző 5 meccs eredménye
2019.05.11.OTP Bank Liga
mol fehérvár
4:2
mtk
OTP Bank Liga
2019.02.16.OTP Bank Liga
mtk
1:3
mol fehérvár
OTP Bank Liga
2018.10.07.OTP Bank Liga
mol fehérvár
0:3
mtk
OTP Bank Liga
2017.04.22.OTP Bank Liga
mtk
1:1
mol fehérvár
OTP Bank Liga
2016.11.26.OTP Bank Liga
mol fehérvár
2:0
mtk
OTP Bank Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

MOL Fehérvár FC – Ferencváros

Egészen pofás játékot mutattak be a hazaiak az első félidőben. A Fradit távol tudták tartani harminc percen keresztül a saját kapujuktól, miközben három kisebb gólszerzési lehetőség is adódott előttük, bár egyikből sem született gól. A támadásvezetés, a labdajáratás viszont tényleg nagyon ment Nikolicséknak, a Fradi néha csak nyomozta a labdát.

Aztán az első félidő legvégén a Fradi másodszor jutott el a kapuig, abból pedig gól született: Egy szabadrúgást íveltek a kapu elé, amelyre remekül emelkedett Somália, és a kővé dermedt Rockov mellett a kapuba fejelt, így a fővárosiak előnnyel vonulhattak szünetre.

A fordulás után is jól játszott a fehérvári csapat, az 54. percben Haratinnak a gólvonalról kellett kifejelnie egy kapuba tartó labdát, majd jött az egyenlítés, melynek főszereplője a Haladástól igazolt Funsho Bamgboye volt. Ő verte Bolit a jobboldalon, betört a tizenhatoson belülre, a Dinamo Kijev elleni meccs hőse pedig estében magával rántotta őt. Nikolics Nemanja kíméletlenül vágta be a jogos tizenegyest.

A meccset aztán mindkét fél megnyerhette volna, a hazaiaknál Funsho hibázott ziccert, míg a másik oldalon Heister.

Maradt az 1-1, egy nagyon jó kis meccsen, talán kicsit közelebb állt a győzelemhez a Videoton.

Összefoglalás

Ne tévesszen meg senkit az MTK 4-0-ra nyert az előző körben, tudjuk, milyen körülmények között tették mindezt.

A Vidi viszont nagyon kellemes meglepetést okozott a Fradi ellen, ha ezt a játékot tudják állandósítani, akkor akár meg is szorongathatják legnagyobb ellenfelüket az idei szezonban.

Tavalyelőtt három bajnokit játszottak (tavaly az MTK ugyebár a másodosztályban szerepelt), 3-ból 2-t nyert a Vidi, egyet pedig a fővárosi kék-fehér gárda.

Egyelőre úgy látszik, hogy Márton Gábor megtalálta kedvenc tizenegyét, és jól is működik ez így. Két gyors szélső, elől az életveszélyes Nikolics, mögötte pedig Houri.

Sérültek vannak az MTK-nál, hiszen Katonát az egész szezonra elveszítették, a Vidinél legjobb tudomásom szerint nincs ilyen probléma.

Véleményem szerint ez az odds nagyon jó a Vidi számára, ha ott folytatják, ahol a Fradi ellen abbahagyták, akkor egy nagyon sima vendégsiker lehet a mérkőzés vége. Én most Nikolicsékra fogadok!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső