Nantes – PSG: Fogadási Tippek és Ligue 1 Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 október 28.
Nantes
Teljesítmény:
N V V V D
  • Stade de la Beaujoire Louis Fonteneau
  • Október 31. 21:00
Nézd élőben itt:
QuickWin
PSG
Teljesítmény:
N V N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nem vár könnyű meccs a Nantes csapatára a Ligue 1 kilencedik fordulójában, hiszen az éllovas PSG érkezik hozzájuk. No, a párizsiaknak sincs sok okuk az örömre, hiszen rengeteg hiányzóval kell számolniuk.

De ha valamikor, akkor most el lehet kapni a PSG-t? Nem biztos, hogy a Nantes az ideális jelölt erre, de az esélyt igenis meg kell adni. Megnézzük, hogy mennyi sansz mutatkozik arra, hogy meglepetés szülessen a szombati játéknapon.

A Nantes – PSG meccset vesszük górcső alá.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Nantes – Brest

Jó meccset játszottak a kanárik, igaz, egy sokkal gyengébb képességű csapat ellen léptek pályára, mint a PSG.

A félidő végén már kétgólos előnyben voltak a hazaiak, köszönhetően Kolo és Blas góljainak. Kolo találata a 16. percben esett és itt inkább Cocot kell dicsérni, aki kikaparta a gesztenyét, gyönyörűen verte meg védőjét – egy esernyő csellel – majd kapura lőtt. A kapufáról kivágódó labda került Kolo elé, aki gyorsan hálóba pöckölte, mielőtt a Brest kapusa odaért volna.

A második találat pedig negyedórával később, a harmincadik percben született, egy Blas-szóló után. A középkörnél passzoltak hozzá, egészen a tizenegyespontig cselezte magát a támadó középpályás, majd kilőtte a hosszú, alsó sarkot. Szép gól volt.

Érdekesség, de az első játékrészben többet támadtak a vendégek, de mivel a kapu előtt teljesen elfogytak, így nem meglepő, hogy a szünetre a sárgamezesek vonulhattak boldogabban. Sőt, lehetett volna háromgólos is az előny, de Fabio lövése a kapufán csattant.

A fordulást követően már kényelmesebb tempóban játszottak a hazaiak, az eredmény tudatában ez nem is annyira meglepő. Helyzet azért így is akadt, és akkor vált különösen izgalmassá a mérkőzés, amikor Faivre a 68. percben egy csodálatos szabadrúgással szépített.

De az egyenlítés nem jött össze, a csereként beálló Bamba a 79. percben ismét kétgólosra növelte a különbséget, és ez is lett a végeredmény.

Jól játszott a Nantes, megérdemelte a három pontot!

Előző 5 meccs eredménye
2020.02.04.Ligue 1
nantes
1:2
psg
Ligue 1
2019.12.04.Ligue 1
psg
2:0
nantes
Ligue 1
2019.04.17.Francia Kupa
nantes
3:2
psg
Francia Kupa
2019.04.03.Ligue 1
psg
3:0
nantes
Ligue 1
2018.12.22.Ligue 1
psg
1:0
nantes
Ligue 1
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

PSG – Dijon

Rengeteg, egy csapatra való játékos hiányzott a Paris Saint-Germainből. Többek között nem léphetett pályára Juan Bernat, Kehrer, Kurzawa, Paredes, Icardi és Verratti sem. Így egy elég szedett-vedett védelmet kellett összeraknia Thomas Tuchelnek. Kétlem, hogy a Bakker – Diallo – Pereira – Dagba négyest sűrűn fogjuk a pályán látni.

Ez mindenesetre nem okozott akadályt, a szerény képességű és nem mellesleg sereghajtó Dijon volt a párizsiak vendége.

Az Evertontól szerzett Moise Kean adta meg a meccs alaphangját, méghozzá már a második percben. Bakker szaladt el a baloldalon, beadására tökéletesen érkezett a Juventust is megjárt támadó és a kapuba pörgette a labdát.

Kean aztán duplázott, kerek húsz perccel később Neymar hozta őt kihagyhatatlan helyzetbe. A két gól között a gólpasszt adó brazil egy kapufával vétette észre magát.

Nagyon nyomott a PSG az egész meccs folyamán, esélye sem volt a Dijon gárdájának. A fordulást követően is folytatódtak a hazai rohamok, egyelőre azonban újabb gól nem született.

A 73. percben aztán Kylian Mbappé is beállt, ő volt az, aki véglegesen lezárta a találkozót, Moise Keanhez hasonlóan két gólt szerzett.

Előbb a 81. percben, a kapus lábai között gurított, majd a 87.-ben egy tökéletes akció végén könnyebb dolga volt.

Kiütés a javából, nem sok esélye volt a vendégeknek és még ilyen foghíjasan is nyerni tudtak, a gólarány sem túlzó.

Összefoglalás

Szóval, ha már ennyien hiányoznak, akkor lehet esélye a Nantes-nak? Hiszen a Dijont nagyon simán intézték el. Én azt mondom, hogy lehet. De tegyük hozzá, hogy hiába foghíjas a védelem, a középpálya és a csatársor extra, ebbe bele sem lehet kötni. Még a hiányzók ellenére is olyan erős támadásban a Párizs, hogy csak na.

Tavaly egyébként meg tudták őket verni hazai pályán, valószínűleg ezért is ennyire „magas” az odds a vendégek győzelmére. Merthogy hiányzók most is akadnak, csatlakozott hozzájuk Julian Draxler is.

Plusz, a PSG még a BL-ben is részt kell, hogy vegyen ma este, lehet, hogy ez a meccs is kivesz belőlük valamennyit.

Minden sportfogadónak vannak megérzései, ez teljesen természetes. Ahogy az is természetes, hogy a megérzéseinkre nem szabad mindig, minden áron hallgatni. Nem tudok viszont elmenni amellett, hogy a Nantes otthonában sok nagy csapat veszett már oda.

Nem tudok elmenni amellett, hogy milyen jól játszottak a Brest ellen. És nem tudok elmenni amellett, hogy a PSG fáradt lesz, tele hiányzóval és így, emiatt rövid kispaddal.

Szóval húzok egy meglepőt. Azt mondom, sikerül egy pontot otthon tartani a hazaiaknak. Hogy mekkora rá az esély? Nem sok. De néha muszáj kockáztatni. Ezt nyugodtan kihagyhatjátok, tényleg elég veszélyes tipp, ha pedig megfogadjátok, akkor csak okosan és óvatosan!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső