Napoli – AC Milan: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 július 10.
Napoli
Teljesítmény:
N N V N N
  • San Paolo
  • Július 12. 21:45
Nézd élőben itt:
Joker8
AC Milan
Teljesítmény:
N N D N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A forduló rangadóját Nápolyban fogják lejátszani, ami akár a jövő évi EL-ről is dönthet. Két ponttal van a Napoli mögött a megtáltosodó AC Milan, aki Ibrahimovic visszatértével új erőre kapott. Olyannyira, hogy a bajnoki cím várományosát 0-2-ről verték 4-2-re.

Gennaro Gattuso együttese idén messze van a tavalyi teljesítményétől, egyáltalán az EL-ért is küzdeni kell, miközben még vár rájuk a Barcelona a BL-ben. Ha kiejtenék őket Messiék és az EL-t sem sikerülne elérni, valószínűleg Gattuso távozna a Napolitól.

Ne szaladjunk ennyire előre, hiszen sok van még hátra, azonban ez a mérkőzés sok kérdésre választ adhat. Nem mindegyikre, de sokra…

Lássuk, ki nyeri a Napoli – AC Milan találkozót?

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Genoa – Napoli

Kiesőhelyre sodorták Callejonék a Genoát, akik egyre nagyobb bajban vannak. A mérkőzésnek persze a vendégek voltak az esélyesei, hozták is a kötelezőt. Mivel a Lecce meglepetésre a Laziot verte, a két együttes helyet cserélt a tabellán, immáron nem az újonc, hanem Giovanni Simeone és társai állnak kiesést érő pozícióban.

Elmas meg nem adott góljával indult a meccs, egy kapu előtti kavarodás után került hozzá a labda és a középpályás higgadtan lőtt kapuba. Azonban a játékvezető fülére rászóltak, így kiment megnézni a gólt megelőző szituációt, ekkor vált egyértelművé, hogy Manolas kezét érte a labda, így – teljesen jogosan – a gól visszavonásra került.

Főként a vendégek veszélyeztettek, Elmasnak volt még egy remek lövése, de Perin ki tudta szedni a lövést.

A túloldalon Cassata lövését tudta a kapufára tolni Meret.

Már úgy tűnt, gól nélkül ér véget az első félidő, amikor jött Mertens és egy okos tekeréssel a Napolit juttatta vezetéshez.

De ez nem tartott sokáig, a fordulás után négy perc kellett az egyenlítéshez: Szögletet végezhetett el a Genoa, Goldaniga emelkedett a legmagasabbra és a kapu jobb oldalába csúsztatott.

A meccset Lozano döntötte el, a 66. percben szerzett gólja a győzelmet jelentette a Napolinak.

A mexikói csatár a 64. percben lépett pályára, azaz két percre volt szüksége, hogy gólt rúgjon.

Győzelmével a Napoli a Milan előtt van, ez viszont most vasárnap megfordulhat…

Előző 5 meccs eredménye
2019.11.23.Serie A
milan
1:1
napoli
Serie A
2019.01.29.Olasz Kupa
milan
2:0
napoli
Olasz Kupa
2019.01.26.Serie A
milan
0:0
napoli
Serie A
2018.08.25.Serie A
napoli
3:2
milan
Serie A
2018.04.15.Serie A
milan
0:0
napoli
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Milan – Juventus

Az egyik legnagyobb múlttal rendelkező derbi újabb felvonását láthatták a (sajnos csak) tévé képernyői előtt ülők, amely mérkőzés ismét bizonyította, hogy álljon bárhol a két egyesület, a találkozójuk minden esetben háromesélyes.

A bajnoki címre hajtó Zebrák kezdték jobban a találkozót, Ronaldonak és Higuinnak is volt lehetősége, a félidőben azonban nem esett gól. Nem úgy a másodikban, ahol összesen hat találatot láthattunk.

Előbb Rabiot lőtt szenzációs gólt, majd Ronaldo használta ki, hogy két Milan védő összefutott, a portugál gólja már magabiztos előnyt jelentett.

A milánói feltámadás következett, előbb Bonucci kezezése miatt Ibrahimovic szépített büntetőből, hiába próbálta őt Cristiano Ronaldo megzavarni, majd négy perccel később Kessie egyenlített. Leao a 67. percben már a Milan harmadik gólját szerezte, amivel átvették a vezetést, végül Rebic is betalált a nyolcvanadik percben. Kevesebb, mint húsz perc alatt fordította meg a találkozót a Milan, és bár a Juvenak nem kell nagyon szomorkodnia a vereség miatt, bajnoki címük nincs veszélyben, azt azért sajnálhatják, hogy ennyire összeomlottak.

Összefoglalás

A Spal elleni 2-2-t követően nem gondoltam volna, hogy a Milan a Laziot és a Juventust is megveri. De így történt és ez Zlatan Ibrahimovic szerint természetesen az ő érdeme. A mindig is szerény nyilatkozatokat tevő svéd azt mondta, hogy ha a bajnokság eleje óta a csapattal lett volna, a Milan most bajnoki címet ünnepelhetne.

Hogy így van-e, azt sosem tudjuk meg, mindenesetre a veterán klasszis visszatérése sokat dobott a Milan játékán. Legutóbbi három meccsén két gólt szerzett, emellett folyamatosan űzi, hajtja a csapattársait.

Tíz év telt el azóta, hogy az AC Milan Nápolyban nyerni tudott, elképesztő Napoli fölény mutatkozik meg a San Paoloban.

Hozzá kell tenni azonban, hogy idén nem verhetetlen a Napoli otthon, a Milan viszont egész jól muzsikál.

A jó forma ellenére hiszem, hogy ezúttal nem fognak nyerni Ibráék, úgy hiszem, döntetlen lesz a meccs végeredménye.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső