Napoli – Sassuolo: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 július 23.
Napoli
Teljesítmény:
V N D D N
  • San Paolo
  • Július 25. 21:45
Nézd élőben itt:
QuickWin
Sassuolo
Teljesítmény:
V D D N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nagy bajban a Napoli. Az a Napoli, akik amúgy is csalódást keltően szerepeltek ebben a szezonban (illetve a többiek javultak fel elképesztő módon), de most úgy tűnik, az európai kupaindulást is bukhatják. Hogy miért? Mert a hét meccs óta veretlen Parma megemberelte magát és otthon tartották a három pontot.

Ellenfelük mostanában igencsak jó passzban volt, jöttek a jobbnál jobb eredmények, őrületesen jó meccseket játszottak, azonban a csúcsformában levő Milanra nem volt ellenszerük, kénytelenek voltak meghajolni Ibráék előtt.

Kettejük párharca a Napoli kétségbeesett küzdelméről fog szólni? Vagy már három fordulóval a vége előtt feladták volna? Erősen kétlem. Jó kis összecsapás várható a Napoli – Sassuolo meccsen.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Parma – Napoli

Furcsa kezdővel, sok hiányzóval vágott neki a vendég Napoli a Parma elleni meccsnek. Nem volt Mertens és Milik, Callejón csak a cserepadon, kezdett viszont az a Politano, aki az Udinese ellen bombagólt szerzett a 95. percben.

A meccsen három tizenegyes is volt, 2-1-es felosztásban, mivel senki nem hibázott, ennyi lett a végeredmény.

Előbb Grassit vágódott el a tizenhatoson belül Mario Rui szabálytalansága után, a tizenegyest Caprari váltotta gólra.

Sokat támadott a Napoli, két nagyobb helyzetük is volt, Sepe eszén azonban nem tudtak túljárni.

A második félidőben igen, Insigne lőtte be a Grassi kezezése után megítélt büntetőt.

Már-már kezdtek beletörődni a játékosok az ikszbe, amikor Kulusevski esett el, ezúttal Koulibaly jóvoltából. A játékvezető ismét a tizenegyespontra mutatott, hiába mutatta kezével a szenegáli védő, hogy nem ártana egy pillantást vetni a videófelvételekre.

A svéd sértett sem hibázta el a maga büntetőjét, így 2-1-re nyertek a hazaiak, letaszítva a Napolit a hatodik helyről.

Előző 5 meccs eredménye
2019.12.22.Serie A
sassuolo
1:2
napoli
Serie A
2019.03.10.Serie A
sassuolo
1:1
napoli
Serie A
2019.01.13.Olasz Kupa
napoli
2:0
sassuolo
Olasz Kupa
2018.10.07.Serie A
napoli
2:0
sassuolo
Serie A
2018.03.31.Serie A
sassuolo
1:1
napoli
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Sassuolo – AC Milan

A Sassuolo nagyon izgalmas és szerencsére gólgazdag meccseket játszik idén, így a futballt kedvelő semleges szurkolók számára az ő meccseik aranybányát jelentenek sokszor.

Most az ellen az AC Milan ellen kellett játszaniuk, akik nagyon elkapták a fonalat, Ibrahimovic, Rebic és Calhanoglu vezérletével sorra szállítják a győzelmeket. Ez ezen a meccsen sem volt másképp.

Zlatan Ibrahimovic nem mai legény. A 38 éves csatár – aki nem csak futballtudásával, de arrogáns viselkedésével, túlzottan magabiztos megnyilvánulásaival kerül folyton a figyelem középpontjába – lehet, hogy már nem olyan gyors, de még mindig veszettül jó futballista. Nem tagadom, én imádom a svédet, de legalább ugyanannyian utálják, mint ahányan szeretik.

Az ő duplája kellett a zöld-fehérek elleni győzelemhez, mindkét gólpasszt Calhanoglutól kapta. Az első egy gyönyörű fejesből született, majd az első félidő lefújása előtt egy kiugratást követően az üres kapuba passzolt, miután elhúzta a labdát a hazaiak kapusa mellett.

A két gól közé beékelődött két jelenet: Egy Sassuolo tizenegyes, amelyet Caputo váltott gólra, majd egy piros lap, Bourabia mehetett hamarabb zuhanyozni.

Az ember és gólhátrányban levő hazaiaknak minden erejét az emésztette fel, hogy ne legyen csúnya vereség a vége. Nem sokon múlt. Gól ugyan nem született, de Ibra, Leao, Bonaventura mind-mind további gólokat szerezhettek volna a második félidőben.

A győzelem zsebben, a Napoli tegnap esti vereségével pedig az EL-indulás is saját kezükben van.

A Sassuolo jelen pillanatban nyolcadik, az egyik legkellemesebb meglepetés az ő idei játékuk volt.

Összefoglalás

Mennyire züllesztette le a Parma elleni vereség Zielinskiéket? Gattuso kissé elszámolta magát, amikor sem a lengyelt, sem Mertenst nem kezdette, utóbbi csereként sem állt be, Elmas és Callejón is csak a 65. percben.

A Sassuolo sem érezte már hosszú ideje, milyen a vereség íze, a Milan ellen megtapasztalták.

Két csalódott társaság fog pályára lépni egymás ellen.

Vissza lehet-e még jönni innen? – tehetjük fel a kérdést, és a válasz az, hogy… Talán. Péntek este kiderül, ugyanis az Atalanta a legnehezebb meccsük a három közül. Murieléken kívül még a Sampdoriával és a Cagliarival játszanak, mindkettő verhető ellenfél.

Mertensék sorsolása viszont bombaerős. A Sassuolo után az Inter és a Lazio következik. Lehet, hogy ez most ennyi volt.

De a remény hal meg utoljára, a Napoli nem tehet mást, mint fejét lehajtva a saját eredményeivel törődik, a másik csapatra úgysincs semmiféle befolyása.

Meg kell mondjam, nem igazán hiszek a Napoliban. A kezdő hármas elől igazán jól muzsikál, de igazi helyettesük nincs. Nem tudták őket tehermentesíteni, ez pedig azt eredményezte, hogy Insigne, Mertens és Callejón elfáradt.

Nem hiába keresi az átigazolási piacon a csatárok kegyeit a Napoli.

Mivel nem hiszek bennük, a Sassuolo pedig szinte kivétel nélkül az összes nagycsapat bajszát meghúzogatta, most is hasonlóra számítok. A mindkét csapat szerez gólt egy jó biztonsági opció, én viszont most bátrabb leszek és azt mondom, döntetlen lesz a meccs végeredménye.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső