Németország – Ukrajna: Fogadási Tippek és Nemzetek Ligája Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2020 november 10.
Németország
Teljesítmény:
D N D D D
  • Red Bull Arena
  • November 14. 20:45
Nézd élőben itt:
QuickWin
Ukrajna
Teljesítmény:
N V V V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A tegnapi nap után a hétvégi Nemzetek Ligája meccsekre koncentrálunk, szombaton is és vasárnap is lesznek olyan találkozók, amik bizony megérnek egy misét. Meg egy kis fogadást. Elsőként a Németország – Ukrajna meccs kerül terítékre. Az ukránok legutóbb jól meglepték a spanyolokat, amivel egy kicsit visszajöttek a csoportba (és erre senki nem számított), a németek viszont veretlenek, de ez egy győzelmet és három döntetlent jelent. Nem túl jó mérleg.

Van esély azonban előzni a spanyolokat, visszatértek olyan játékosok a keretbe, akik fontosak, de vannak nagy hiányzók is. Vágjunk is bele!

Mi történt korábban?

Vegyük sorra, milyen meccseket játszottak mostanság, milyen kerettel vágnak neki a meccsnek a csapatok és hogy szerepeltek a csoportjukban?

Németország – Svájc

Sima hazai, ha csak abból indultunk ki, amit korábban Svájctól láttunk. Erre fél óra alatt kettőt vágtak a németeknek… Hát, komolyan, amik ebben a szezonban történnek, arra néha csak legyinteni tud az ember.

A vezetést a kilencedik percben, Gavranovic révén szerezte meg a vendégcsapat: Shaqiri ziccerét még védte Manuel Neuer, de az ebből következő szögletnél kapitulálni kényszerült. A szöglet utáni felszabadítás rövidre sikeredett, Freuler egyből visszaküldte a sűrűjébe, Gavranovic pedig átfejelte a labdát Neuer fölött, aki talán védeni tudott volna, de visszahúzta a kezét, mert azt hitte, hogy a svájci lesen áll. Ketten valóban lesen tartózkodtak, de Gavranovic pont nem, 0-1.

Timo Werner nem sokkal később egyenlíthetett volna, de gyengécske lövése Sommer kezében kötött ki.

26. perc: A német védelem teljesen zilált volt, így három svájci rohanta le a kaput. Seferovic keresztbe passzolt Freuler elé, aki a kilépő Neuer fölött átpörgette a labdát. Okos megoldás volt, Rüdiger hiába próbált menteni, nem sikerült, majdnem bele is sérült.

Két perccel később Wernernek már összejött a gól, ezzel visszakapaszkodtak a németek, de több találat nem esett az első félidőben.

A második félidő eleje Kai Havertzről szólt. A Chelsea támadója előbb lőtt egy kapufát, majd az 55. percben elcsípett egy labdát, amivel a kapuig gyalogolt és ki is egyenlített. Az öröm itt sem tarthatott sokáig, két perccel később megint jött Gavranovic és Seferovic (és a német védők) szerencsétlenkedése után a hálóba bombázott.

A végeredményt Serge Gnabry állította be egy csodálatos sarkazással a 60. percben. Nem ez volt a német védelem legjobb meccse, mindhárom gól könnyedén elkerülhető lett volna.

Előző meccs eredménye
2020.10.10.Nemzetek Ligája
ukrajna
1:2
németország
Nemzetek Ligája
2016.06.12.Európa Bajnokság 2016
németország
2:0
ukrajna
Európa Bajnokság 2016
2011.11.11.Barátságos Mérkőzés
ukrajna
3:3
németország
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Ukrajna – Spanyolország

Óriási fölényben játszott a spanyol nemzeti csapat az Ukrajna elleni Nemzetek Ligája meccsen. Mindenki, köztük én is az ő győzelmükre számított, de a labdarúgás mindig bebizonyítja, hogy a kihagyott helyzetek megbosszulják magukat. Így történt ezen a meccsen is, én pedig csak fogtam a fejem, hogy ezt, hogy nem sikerült megnyerni?

Az első félidőben ugyan még nem nagyon menetelt a spanyol csapat előre, próbáltak kivárásra játszani, hogy az ukrán csapat hibázzon egyet, de ez, ha meg is történt, akkor is ott állt a kapuban Buscsan, aki a mérkőzés legjobbja volt. Luis Enrique a második félidő első negyedórájában felküldte Oyarzabalt, Ferrán Torrest és Dani Ceballost, a spanyolok ezáltal fel is pörögtek, de egyre-másra hagyták ki a nagyobbnál nagyobb lehetőségeket.

Mígnem a 76. percben Cigankov meglépett egy labdával és David De Gea nem tudott hárítani, vezettek az ukránok.

Szokásosan a végén már Sergio Ramos is centert játszott volt is helyzete, ahogy volt még Adama Traorénak, Ferrán Torresnek és a fél spanyol csapatnak, Buscsan eszén viszont nem tudtak túljárni.

Hatalmas meglepetés, Ukrajna története során először győzte le a spanyol válogatottat. Ez volt az ukránok második győzelme a sorozatban.

Összefoglalás

A spanyolok a St. Jakob Parkba látogatnak és még így is esélyes, hogy begyűjtik a három pontot, de… Szóval Svájc is képes meglepetésre. De tegyük fel, hogy ez így fog történni, hogy Spanyolország nyer: Nem engedhetik meg a németek azt, hogy ne nyerjenek hazai pályán az ukránok ellen. Ha megteszik, akkor nagyon lecsökken az esélyük arra, hogy elérjék az első helyet, ami az egyedüli továbbjutást érő hely a csoportban.

A német keret kicsit foghíjas és vannak azért újdonságok is: Először kapott meghívót Felix Uduokhai, ter Stegen viszont nem utazik a csapattal. Ahogy nem utazik Niklas Süle sem, aki karanténban van, pozitív tesztet produkált, illetve Julian Draxler sérült.

Ott lesz viszont Jonas Hofmann, aki remekül játszik a Mönchengladbach színeiben.

A németeknek lesz még egy barátságos meccse a csehek ellen holnap, jó erőfelmérő lesz, hol is tartanak. Ettől függetlenül annak a meccsnek az eredményét nem szerettem volna megvárni.

Az ukrán válogatott pedig Lengyelország ellen játszik szerdán, náluk azt emelném ki, hogy meghívót kapott ismét a Ferencváros két játékosa: Igor Haratin és Olekszandr Zubkov.

Sevcsenko csapatában egyébként jó kis nevek szerepelnek, ott vannak a BL-ben remekül játszó (bár legutóbb egy hatost kapó) Sahtar játékosai: Marlos, Matvijenko, Junior Moraes és Pjatov (hogy csak a legfontosabbakat említsem), ott van a West Hamben futballozó Yarmolenko, valamint Malinovszki az Atalantából, Cigankov a Dinamoból. Szóval, erős kis csapat lehet ez.

De nem erősebb, mint a német, amely Kimmich kiválása után is bombaerős. Körülbelül olyan meccsre számítok, mint a spanyol – ukránon: Német dominanciára, kevés ukrán lehetőségre. Csakhogy itt van egy Timo Werner, aki nagyon érzi a kaput. Ő az egyik fő eleme, hogy miért is a német válogatottra megy a tippem.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső