Newcastle – West Ham: Fogadási Tippek és Premier League Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 július 03.
Newcastle
Teljesítmény:
N V D N N
  • St. James' Park
  • Július 05. 15:15
Nézd élőben itt:
QuickWin
West Ham
Teljesítmény:
N V V V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Született egy-két igencsak meglepő eredmény a Premier League 32. fordulójában. Ide tartozik a Tottenham sima veresége a Sheffield otthonában vagy épp a West Ham sikere a Chelsea ellen. A Kalapácsosoknak idegenben azonban nem megy, utóbbi hat Premier League mérkőzésükön nem tudtak még csak pontot sem szerezni. Igaz, elég kemény hat idegenbeli meccsen vannak túl.

Közben a Newcastle szépen, csendben gyűjtögeti a pontokat, rájuk lehet aggatni a stabil középcsapat jelzőt.

Most egymás ellen néznek szembe, mi pedig megtippeljük, mi várható a Newcastle – West Ham mérkőzésen.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Bournemouth – Newcastle

Ahhoz képest, hogy a bukik a mérkőzés elején a hazaiakat tartották esélyesnek, elég sima vendéggyőzelem született. A mérkőzés már volt 0-4 is, ezt követően tudta csak Gosling megszerezni a becsületgólt.

Minden az 5. percben kezdődött, amikor Jefferson Lerma veszített labdát saját tizenhatosuknál. Saint-Maximin jól vette észre, hogy Dwight Gayle üresen áll, a támadó pedig megszerezte a vezetést, egyben pályafutása 100. gólját.

25 perccel később az elsőt a második követte, ismét Saint-Maximint lehet megdicsérni, aki a baloldalon cselezte be magát az alapvonalig, visszagurítását kapásból a hálóba bombázta Longstaff.

Hiába voltak kapuralövési kísérletei a haziaknak is (ebből a szempontból elég kiegyenlített volt a találkozó), de az egész meccs alatt 1-szer sikerült el is találni azt. Ugyanez az arány egyébként 12/7 volt a vendégeknél…

A fordulást követően jött a harmadik Newcastle találat, ezúttal a csereként beálló Miguel Almirón lőtt távolról Ramsdale kapujába. Érdekesség, hogy a gólpassz itt is Saint-Maximin nevéhez fűződik, ahogy az első két gól esetén is.

Saint-Maximint lecserélték, így a negyedik gólpasszt már nem tudta kiosztani, de ott volt a pályán Jonjo Shelvey, aki Lazarot ugratta ki, az osztrák csatár pedig meglőtte a Szarkák negyedik gólját.

Ahogy említettem, ezután Dan Gosling még szépíteni tudott volt csapata ellen, de ennél többre már nem futotta a hazaiak részéről, ráadásul már a meccs legvégén, a 94. percben jártunk ekkor.

Egyre nagyobb bajban a Bournemouth.

Előző 5 meccs eredménye
2019.11.02.Premier League
west ham
2:3
newcastle united
Premier League
2019.07.20.Ázsia Kupa
newcastle united
1:0
west ham
Ázsia Kupa
2019.03.02.Premier League
west ham
2:0
newcastle united
Premier League
2018.12.01.Premier League
newcastle united
0:3
west ham
Premier League
2017.12.23.Premier League
west ham
2:3
newcastle united
Premier League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

West Ham – Chelsea

Győzelmet aratott a West Ham is a két londoni csapat összecsapásán, erre pedig sokan nem számítottak. A fogadóirodák is majd’ hétszeres pénzt fizettek annak, aki eltalálta a mérkőzés kimenetelét.

Egy meg nem adott Soucek góllal indult a meccs, a védő találatát végül les miatt nem adták meg. Megadták viszont azt a büntetőt, amit Pulisic harcolt ki, teljesen jogos volt egyébként az ítélet, Willian pedig megszerezte a vezetést a Kékeknek.

A West Ham és Soucek nem adta fel, még az első félidő hosszabbításában begyötörtek még egy gólt, ez pedig már szabályos volt a bíró szerint.

A második félidőben megfordította a mérkőzést a kiesés elől menekülő csapat, Antonio váltott gólra egy centerezést, de a gól előtti körülmények finoman szólva is érdekesek voltak.

A túloldalon újabb pontrúgás kellett a Chelsea góljához, de ezúttal Willian szabadrúgásból talált a hálóba.

A meccset az ukrán Yarmolenko a 89. percben döntötte el, miután a kitámadó Chelseat lekontrázták.

Nagy meglepetés ez, a Chelsea nem tudta kihasználni a Leicester hibáját, így maradt a 4. helyen, míg a West Ham lépéselőnybe került a Watford – Aston Villa – Bournemouth trióval szemben. De messze még a vége.

Összefoglalás

Jelenleg 12 pont van a két csapat között a tabellán, a középmezőny és a tabella utolsó harmada között ekkora szakadék tátong.

A Newcastle, ahogy írtam egy stabil középcsapat benyomását keltik, néha hoznak egy nagyobb bravúrt, de egyébként semmi különös. Ami jó, tehát ezt inkább bókként írom. Számukra ez a szezon már nem vezet sehova, feljebb tudnak még lépni, de lejjebb már nem nagyon. A 7. helyen álló Sheffield és köztük 5 pont a difi, így a tabella hátsó fertályában szereplő csapatokat illene megverni és reménykedni a riválisok bukásában. Mégiscsak szebben mutat egy 7. hely, mint egy 13.

Nem csak a tabellán állnak jobban a Szarkák, hanem az örökmérleg tekintetében is: 21-13-ra vezetnek, ami a győzelmeket illeti, tíz meccs végződött döntetlen eredménnyel.

Ősszel nagy csatát vívtak a londoni Olimpiai Stadionban, 3-2-re diadalmaskodtak Steve Bruce legényei, az ellenfél edzőjét pedig akkor még Manuel Pellegrininek hívták.

Az erőltetett menet miatt nem lehet biztosra menni, de a látott információk alapján én hazai győzelemre számítok, úgy érzem, 1-2 góllal jobbnak fog bizonyulni a Newcastle együttese.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső