Nice – Olympique Lyon: Fogadási Tippek és Ligue 1 Előzetes – 2023.06.03.

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2023 június 01.
Nice
Teljesítmény:
N D V N N
  • Allianz Riviera
  • Június 03. 21:00
Nézd élőben itt:
QuickWin
Olympique Lyon
Teljesítmény:
N N V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Mai utolsó francia találkozónk jön. Ez sem lesz rossz meccs, habár nem bír nagy téttel, ezt be kell vallani. A Nice – Olympique Lyon meccs ugyanis nagyjából nem dönt semmiről. A Lyonnak matematikai esélye még van odaérni a legjobb ötbe, de erre vajmi kevés az esélyük, ezt pedig tudja Laurent Blanc is. A Nice pedig mögöttük van hét ponttal, nekik tehát esélyük sincs kvótát szerezni valamelyik nagy kupába. Szóval egy viszonylag tét nélküli meccs lesz ez, mégis sokan várják a sportfogadás kedvelői közül. Miért? Mert jó foci várható.

Mindkét csapat tud, ha akar, formájuk sem rossz, szóval legalább a foci szeretete miatt megéri majd megnézni.

A hazaiak 2.30-at kaptak az OhMySpinsen, 4.00 a döntetlen és 2.70 a vendégek sikere.

Nice

Kicsit többet vártam a Nice-től ebben a szezonban. Az idényt még Lucien Favre-ral kezdték meg, a svájci azonban megbukott, és a Dortmund után innen is menesztették. A helyére érkező Didier Digard új életet és lendületet hozott, minek köszönhetően nagyon sokáig őrizte a csapat a veretlenségét.

Aztán elfáradtak. A szezon utolsó harmadára már csak vánszorgott a gárda, néha megvillantak, de a nemzetközi kupaszereplésről viszonylag hamar le kellett mondaniuk.

Most, az utolsó forduló előtt úgy állunk, hogy a Nice a kilencedik helyen áll, 55 pontjuk van és maximum a Clermont-t előzhetik meg.

Utolsó meccsükön jó kis meccset játszottak a Montpellier-vel, 2-0-ról fordítottak Ross Barkley és Gaetan Laborde vezérletével, a támadó két gólig jutott.

A hazai mérlegük 6-7-5, igazából ez most gyengébbre sikeredett, mint tavaly Galtier-vel a padon.

Sérültjeik száma négy, mind a négyen kezdőben vagy annak közelében lennének, ha bevethetők volnának. Nicolas Pépé, Aaron Ramsey, Kephren Thuram és Youssouf Ndayishimiye sem játszhat azonban.

A várható kezdőcsapat:

Schmeichel – Lotomba, Todibo, Dante, Bard – Barkley, Boudaoui, Diop – Laborde, Moffi, Brahimi

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.11.11.Ligue 1
lyon
1:1
nice
Ligue 1
2022.02.12.Ligue 1
lyon
2:0
nice
Ligue 1
2021.10.24.Ligue 1
nice
3:2
lyon
Ligue 1
2021.05.23.Ligue 1
lyon
2:3
nice
Ligue 1
2020.12.19.Ligue 1
nice
1:4
lyon
Ligue 1
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Olympique Lyon

A matekban és a szerencsében bízhat Laurent Blanc, másban nem igazán. Az utolsó forduló előtt a hetedik helyen állnak, és három pont választja el őket az ötödik helyen levő Rennes-től, négy a Lille-től. Oda tehát már nem érhetnek.

Nem tehetnek mást, mint hozzák saját meccsüket a legjobb tudásuk szerint, aztán bíznak abban, hogy a Rennes és a Monaco is botlik. És a botlás alatt most a sima vereséget értem. Akkor a gólkülönbség is a javukra billenhet.

Kései egy kicsit a Lyon hajrája, az együttes az utolsó öt meccsből négyet is megnyert, a Clermont elleni idegenbeli vereség fájhat igazán, ha ott is nyertek volna… Nem is folytatom, mert nincs értelme, kikaptak 2-1-re.

Legutóbb a Reims csapatát 3-0-ra verték el, megint betalált Alexandre Lacazette, Maxence Caqueret is gólt szerzett, valamint volt egy öngól.

A Lyon idegenben 8-3-7-es mérleget mutatott a nagyvilágnak, ami nem számít rossznak, de azért jónak sem.

A sérültek közül többen is helyre jöttek, legutóbb már csak Moussa Dembélé, Dejan Lovren és Sinaly Diomandé nem játszhatott.

A várható kezdőcsapat:

Lopes – Kumbedi, Boateng, Lukeba, Tagliafico – Caqueret, Tolisso – Barcola, Cherki, Jeffinho, Lacazette

Tippelde

Mindkét csapatot jónak tartom, és egy másodpercig sem gondolom azt, hogy a Nice lefekszik erre a meccsre. Ugyanúgy hajtani fognak, még akkor is, ha különösebb céljuk már nincs.

Hazai és vendég részről is gólt várok a mérkőzésen, azon sem lepődnék meg, ha egynél többet rúgnának, tehát a két és fél gól feletti tipp is jó lehet.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
QuickWin
Oddsok: 1.45 Bónusz: 35,000Ft
Spinanga
Oddsok: 1.46 Bónusz: 35,000Ft
Ivibet
Oddsok: 1.44 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső