Nice – Rennes: Fogadási Tippek és Ligue 1 Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 december 11.
Nice
Teljesítmény:
V D V V V
  • Allianz Riviera
  • December 13. 13:00
Nézd élőben itt:
QuickWin
Rennes
Teljesítmény:
V V V D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Magunk mögött hagyjuk Angliát, és irány Franciaország! Vasárnap egy olyan összecsapást játszanak, ahol a két résztvevő jó ideje elfelejtette a győzelem ízét. Sem a Nice, sem a Rennes nem győzött már több mint egy hónapja, pedig képességeik alapján azért nem ott van a helyük, ahol most vannak. Ne feledjük, tavaly a Rennes végül harmadik lett. A Bajnokok Ligája kalandnak vége szakadt, bár ezt már ők is tudták egy ideje, még az Európa Ligára sem maradt esélyük. Nyeretlenül, három rúgott góllal estek ki.

A Nice is hasonlóan járt a második számú európai kupában, utolsó helyen, egy győzelemmel és öt vereséggel távoztak.

Úgyhogy ideje koncentrálni a bajnokságra, mert ezzel a teljesítménnyel nem lesz európai porond jövőre!

Lássuk a Nice – Rennes meccs beharangozóját!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Reims – Nice

Igazából egyik csapat sem érdemelt vereséget ezen a találkozón, mindkettejük számos helyzetet alakított ki a másik kapuja előtt, ott aztán a szerencse elpártolt tőlük. Ahhoz képest, hogy gól nem esett, ez egy kifejezetten élvezetes meccs volt, számos helyzettel.

Dia kezdte, az első lehetőség az ő nevéhez fűződik. A lövése ugyan elkerülte a kaput, az oldalhálóba vágódott, de attól még jó kis bomba volt.

A másik oldalon Reine-Adalaide lőhetett volna gólt, a nehezét meg is csinálta – kicselezte a kapust -, majd a blokkolni igyekvő védőkbe bombázott. Meg lehetett volna ezt okosabban is oldani.

Az első félidőre még maradt egy Cafaro lövés hazai részről, ami talán mellé ment volna, Benitez mindenesetre belepaskolt, így volt a biztos. Szusszanás után ugyanúgy rohamozták egymást, de itt egy picit a Nice ellenfele fölé nőtt. Négyszer is védést kellett bemutatnia Rajkovicsnak. A legnagyobb helyzet mégis a Reims játékosához, Valon Berishához fűződik, szabadrúgásánál szétrebbent a sorfal, így a labda közöttük cikázva tartott a kapura. Vagyis a kapu mellé, nem sokkal tévedett a koszovói.

A 0-0 megint egy olyan eredmény, ami egyik gárdának sem jó. Mindketten alulteljesítenek tavalyi önmagukhoz képest…

Előző 5 meccs eredménye
2020.08.15.Barátságos Mérkőzés
nice
3:2
rennes
Barátságos Mérkőzés
2020.01.24.Ligue 1
nice
1:1
rennes
Ligue 1
2019.09.01.Ligue 1
rennes
1:2
nice
Ligue 1
2019.04.14.Ligue 1
rennes
0:0
nice
Ligue 1
2018.09.14.Ligue 1
nice
2:1
rennes
Ligue 1
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Rennes – Lens

Sokszor lepett már meg engem idén a Rennes, ezúttal sem okoztak csalódást. Vagyis de, pont, hogy csalódást okoztak, mert hazai pályán vereséget szenvedtek a Lens-tól. Egyre mélyebben a gárda, nem tudom, mi tudná őket kirángatni ebből a vegetatív állapotból.

Két nagy ziccert is kihagytak, mielőtt a Lens hálóba talált volna. Egyszer Del Castillo, egyszer pedig Tait lőhetett, de mindkettő felért egy hazaadással, nagyon gyenge lövések voltak.

Aztán egy labdaszerzést követően a vendégek gólt rúgtak, Kalimuendo a meccs 28. percében a Lens-t juttatta vezetéshez.

Nagyon nem volt elégedett a látottakkal Julian Stephan, mert a félidőben négyet is cserélt: Bejött Camavinga, Doku, Niang és Maouassa. De a játék képe nem igazán változott, nem tudtak felpörögni a hazaiak.

Olyannyira nem, hogy csak egy szabadrúgás említhető meg, ami veszélyes volt. És olyannyira nem, hogy a Lens a meccs hajrájában megrúgta a második gólját. Fofana passzolt Ganagohoz, aki csinált egy szép cselt védője mellett, majd a jobb alsóba lőtt. Nagyon szép találat volt.

Nem tudom, meddig tart ez a vesszőfutás, de tény, hogy most nem áll jól a Rennes szénája. És hogy meddig lesznek türelmesek Julian Stephannal…

Összefoglalás

Vagy nem akkora a gond és csak én nagyítom fel? Mondjátok meg ti! A Rennes bajnoki mérkőzést utoljára október 31-én nyert, a teljes november és a december eddig eltelt része pedig így néz ki: Hét vereség és egy döntetlen. Ebben a Ligue 1 és a Bajnokok Ligája meccsek vannak benne. A Nice-nél is ugyanez a helyzet: November 1-jén nyertek az Angers ellen, azóta hat vereség és egy döntetlen.

Szóval… Hogy lehet az ilyenből kikászálódni?

Úgy, hogy elkezdik nyújtani tudásuk legjavát. Ha eddig nem azt tették. Nem hiszem, tavaly mindketten sokkal jobban szerepeltek, nem is gyengültek a keretek, szóval valahol máshol van a probléma forrása.

Egymás ellen jó meccseket játszanak, nem ritka, hogy 2,5 gól fölött végeznek, de ha megnézzük, hogy most mennyi gólt szereznek, akkor az over 2,5-et azonnal kivesszük a képletből, a lehetséges fogadások listájából.

Nem megy a csatároknak, ez tisztán látszik, a Rennes-nél pedig a védelem sincs a helyzet magaslatán, az elmúlt nyolc meccsen 16-szor találtak a hálójukba. Ez kereken kettes átlag.

Ami még aggasztó lehet a Rennes számára, az a rengeteg sérült vagy sérülésből épphogy felépült játékos: Elvileg Alfred Gomis és Martin Terrier már visszatérhet, de Daniele Rugani, Romain Del Castillo és Sehrou Guirassy idén már nem lesz bevethető.

A Nice-nél Dan Ndoye kereken egy hónapja kapta el a koronavírust, remélhetőleg hamarosan újra pályára léphet, mellette Dante és Atal nem játszhat. Dante biztosan nem, legkorábban jövő májusban szerepelhet újra a csapatban.

Hiába rúgták a gólokat egymásnak az elmúlt időszakban, most nem hinném, hogy gólgazdag meccset fogunk látni. Ez látszik az oddsokon is, és bár nem az odds alapján szoktam dönteni, most én is egyetértek ezzel. Az alacsony szorzó is elég magas ahhoz, hogy ezt a tippet megjátsszam.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső