Nimes – Monaco: Fogadási Tippek és Ligue 1 Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2021 február 05.
Nimes
Teljesítmény:
V V N V V
  • Stade des Costieres
  • Február 07. 15:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Monaco
Teljesítmény:
N N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ma mindegyik, számunkra érdekes bajnokságból hoztam egy tippet nektek, az angol szuperrangadón már túl is vagyunk, most nézzünk át a Ligue 1-be, ahol a Nimes – Monaco mérkőzést vasárnap délután rendezik. Első blikkre ez egy sima vendég. Gyenge hazaiak, akik a kiesés elől menekülnek, csúcsformában levő vendégek, akik már a dobogó alján levő csapatok bajszát húzogatják, mi baj lehet? Második blikkre is azt mondom: Semmi.

Van ebben a meccsben érték, több olyan tipp is létezik, ami nyerő lehet, amivel egy kicsit megnövelhetjük a bankrollunkat, és hát, ez lenne a fő cél, nem igaz?

Fejtsük ki azért bővebben, mi a szitu a csapatokkal: A Nimes jelenleg utolsó, ugyanannyi pontot gyűjtött, mint az előtte álló Dijon, de a bennmaradást érő 17. helytől négy pont választja el őket.

A hétvégén újabb vereséget szenvedtek, de emiatt nem lehet hibáztatni őket, a PSG vendégei voltak.

A Monaco pedig hatalmas győzelmi sorozatban van, zsinórban immáron a hatodik meccsüket nyerték meg, ezzel pedig nyomást helyeznek a harmadik helyezett párizsiakra, már csak három pont a lemaradásuk.

Nézzük, mi történt legutóbb, és mi várható vasárnap?

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

PSG – Nimes

A múlt heti Lorient elleni égés után egy életre elfelejtettem azt, hogy biztos meccs, a franciák megint bizonyították, hogy szeretik meglepni a sportfogadókat. Szerencsére nem fogadtam a PSG-re, és nem is ajánlottam, hogy fogadjatok rájuk, olyan kicsi volt az odds, a meglepetést pedig egyszerűen nem láttam jönni.

Most viszont a Nimes ellen már régi fényében tündököltek a fővárosiak, Angel Di Maria vezetésével sima győzelmet arattak.

Már a meccs elejétől kezdve látszott, hogy itt bizony meg fog szenvedni a Nimes, előbb Sarabia, majd Mbappé, végül Moise Kean szerezhette volna meg a vezetést, de egyikük sem volt elég pontos. A vezető gólban nagy szerepet játszott Fomba, akinek hátragurított labdáját Di Maria elcsípte, majd a bal alsóba lőtt.

Nem álltak le a hazaiak, Paredes távolról, Thilo Kehrer közelről próbálkozott, előbbit a kapus, utóbbit a kapufa akadályozta meg a gólszerzésben.

A 36. percben viszont a fölény ismét góllá érett, Di Maria beadására Pablo Sarabia érkezett remekül.

A Nimes-nek egyetlen lehetősége akadt, de az elég nagy volt, a Keylort helyettesítő Rico azonban hatalmasat védett.

A térfélcsere után még egy találat volt hátra, Kylian Mbappe mesterien tekert a jobb felsőbe, bár, talán egy kicsit ebben Reynet is benne volt.

Feledtetni tudták a múlt heti fiaskót a párizsiak, de a Lille és a Lyon is rendületlenül megy előre…

Előző 5 meccs eredménye
2020.11.29.Ligue 1
monaco
3:0
nimes
Ligue 1
2020.02.01.Ligue 1
nimes
3:1
monaco
Ligue 1
2019.08.25.Ligue 1
monaco
2:2
nimes
Ligue 1
2019.05.11.Ligue 1
nimes
1:0
monaco
Ligue 1
2018.09.21.Ligue 1
monaco
1:1
nimes
Ligue 1
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Monaco – Nice

Közeleg a vég, Guillermo Maripán ezúttal nem talált be. Viccelek, ez nem is elvárható egy belső védőtől, de a chileinek mostanában nagyon ment, öt meccs alatt négyszer is feliratkozott a góllövőlistára.

Most viszont Wissam Ben Yedder tolta előre a csapatát, az ő duplájának köszönhetően megvan zsinórban a hatodik győzelem, 2-1-re múlták felül a nizzaiakat.

Egy eléggé fáradtnak látszó Nice-t láthattunk az első félidőben Lecomte-nak szinte semmi dolga nem akadt a hazaadott labdákon kívül. A hercegségbeliek jobban nyomtak, jobban akarták a győzelmet, és a vezetés meg is született a 28. percben. Caio Henrique kapott egy hosszú indítást a baloldalon, visszahúzta a labdát, az érkező Ndoye viszont akasztotta a brazilt, jöhetett a tizengyes, amit a kapitány, Wissam Ben Yedder végzett el, és lőtt be.

Több mindenről nem érdemes beszélni az első félidőből. A folytatásban valamelyest feljavult a Nice, sokat számított, hogy alig a kezdés után már sikerült is kiegyenlíteni, Pierre Lees Melou egy kapufáról kipattanó labdát lőtt be az üres kapuba.

Az 1-1-es állás négy egész percen át tartott, ekkor ismét Wissam Ben Yedder került főszerepbe, bombaerős szabadrúgása úgy érkezett a jobb felsőbe, mintha zsinóron húzták volna.

Golovin biztosíthatta volna be a győzelmet a hajrában, azonban a csavarása kijött a felsőkapufáról.

Maradt a 2-1, de Kovacék ezzel is boldogok lehetnek, sikerült tartani a lépést az első hárommal, és még jobban elléptek az őket üldöző Rennes-től.

Összefoglalás

Ha ki kellene találnom, hogy mely három együttes esik ki a Ligue 2-be, nem lennék akkora gondban, nagyjából az erőviszonyok már kirajzolódtak. És a Nimes köztük lenne.

22 forduló alatt 15 gyűjtött pont nem sok, de ez a tabellán is látszik. Mindenesetre egy huszáros hajrá segíthetne rajtuk, de ahhoz kellenek a bravúrpontok. Igazából, a Nimes számára minden egyes pont bravúrpont, akkora a különbség a többi csapathoz képest.

Vagy szerintetek túlzok? Szerintem nem…

Nézzünk körül a nem bevethető játékosok háza táján: A Monaco részéről egyedül Gelson Martins nem léphet pályára, őt nemrégiben műtötték, egy ideig nem is láthatjuk majd pályán a szélsőt.

Eszembe jut amúgy, hogy pont a Nimes elleni mérkőzésen tiltották el a portugált fél évre, miután meglökte a bírót. Semmi köze a mostani meccshez, csak eszembe jutott.

A hazaiak esetében kissé bajban vagyok, mert megint ellentétes információkat olvasok. Az egyik oldal szerint egyetlen sérültje sincs a csapatnak, míg a másik oldal öt sérültről ír, többek között Loickot is sérültnek jelölik.

Ember legyen a talpán, aki ebből ki tudja hámozni, mi az igazság. És igen, a francia nyelvtudásom még mindig nem fejlődött…

De tudjátok mit? Mindegy, hogy ki sérült, mindegy, hogy ki nem léphet pályára, mert ennek a Monaconak kutya kötelessége legyőzni a legerősebb Nimes 11-et is! És így is fognak tenni, reményeim szerint. A vendégek győzelmére fogadok.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső