Nürnberg – Erzgebirge Aue: Fogadási Tippek és Bundesliga 2 Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 május 19.
Nürnberg
Teljesítmény:
V V N V D
  • Max-Morlock Stadion
  • Május 22. 18:30
Nézd élőben itt:
QuickWin
Erzgebirge Aue
Teljesítmény:
N V N D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Egyre nagyobb bajban a Nürnberg, egypontnyira vannak attól, ugyanis a Karlsruhe és a Wehen a hétvégén nyerni tudott, míg ők kikaptak, ezzel pedig egy pontra csökkent a hátrányuk. Még egy botlás és könnyen kiesést jelentő helyen találhatják magukat. Ellenfelük az az Aue, akik ugyan a hétvégén simán nyerni tudtak, de idegenben pocsék mutatókkal rendelkeznek.

Jöjjön a Nürnberg – Erzgebirge Aue mérkőzés beharangozója!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

St. Pauli – Nürnberg

Előzetesen a hazaiak győzelmére számítottam ezen a mérkőzésen, de végül is javarészt egy kiállítás miatt jött be a tippem. A mérkőzés egészét tekintve a vendégek jobban futballoztak és már a félidőben gólokkal vezethettek volna, de az üres kapu sem volt elég nagy.

Két gyönyörű szabadrúgás, számtalan ziccer ellenére a félidőben 0-0 volt az állás és kezdhettek aggódni a vendégek, hogy a kihagyott helyzetek végül megbosszulják magukat.

Így is lett, hiszen az 55. percben Veerman ugrott ki a leshatárról, Mathenia kapus pedig szabálytalanul állította meg a tizenhatoson kívül. Villant is a piros lap, Geistet kellett feláldozni, hiszen kapus nélkül nem folytatódhatott a játék.

Innentől persze aktívabbá vált a St. Pauli és végül a 84. percben a magyar származású Gyökeres Viktor góljával megszerezték a győzelmet.

Nem lehet elégedett Jens Keller, hiszen ha jobban sáfárkodnak a helyzeteikkel, már az első félidőben eldönthették volna a mérkőzés sorsát. Ehelyett hibáztak, a hiba eredménye pedig az lett, hogy a Wehen ott lohol a nyakukban.

Előző 5 meccs eredménye
2019.10.18.Bundesliga 2
erzgebirge aue
4:3
nürnberg
Bundesliga 2
2018.02.02.Bundesliga 2
nürnberg
4:1
erzgebirge aue
Bundesliga 2
2017.08.26.Bundesliga 2
erzgebirge aue
3:1
nürnberg
Bundesliga 2
2017.04.15.Bundesliga 2
nürnberg
2:1
erzgebirge aue
Bundesliga 2
2016.11.04.Bundesliga 2
erzgebirge aue
1:2
nürnberg
Bundesliga 2
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Erzgebirge Aue – Sandhausen

Milyen érzés lehet két hónapon át várni valamire? Valamire, amit nagyon szeretsz és amit nem csinálhatsz? És amikor végre eljön az ideje négy perc alatt semmissé tenni? Meg kell kérdezni Dennis Diekmeiert, a Sandhausen védőjét, aki már a negyedik percben piros lapot érően szabálytalankodott. Összehozott egy tizenegyest és több, mint nyolcvan percig emberhátrányba került miatta a csapata.

Így kezdődött az Aue mérkőzése, ez pedig az egész meccsnek megadta az alaphangot. Diekmeier a tizenhatoson belül vitte földre az Aue támadóját, a tizenegyes miatt egy szót sem szólhat, de a kiállítás talán egy kicsit túlzás volt. A megítélt büntetőt egyébként Dimitrij Nazarov magabiztosan gurította a bal sarokba.

A második és harmadik gól is fejesből született, már a második félidőben. Előbb Kruger bólintott, járt is érte a könyökpacsi, majd Cacutalua döntötte el végérvényesen a három pont sorsát.

A meccs legvégére még az is belefért, hogy egy rövid hazaadásra lecsapjon Biada, legalább egy kicsit kozmetikázni tudott az eredményen.

Nagy kérdés, hogy mi lett volna, ha… Á, nem is folytatom.

Összefoglalás

A Nürbergnek muszáj összeszedni magát, tényleg egy vereség és a forduló eredményének függvényében akár hátrébb is csúszhatnak, ami végzetes is lehet. Talán ehhez a legjobb ellenfelet kapták, az Aue ugyanis amilyen jó hazai pályán, annyira gyenge idegenben. A tabella hatodik helyén álló alakulat kilenc vereséget szenvedett összesen a bajnokságban, ebből nyolcat akkor, amikor ki kellett mozdulniuk a Sparkassenből. Amíg a hazai meccseik statisztikáit böngészve azt látjuk, hogy csak a Stuttgart szerepel náluk jobban, idegenben csak a Dresden szerepel rosszabbul.

Ez nem azt jelenti, hogy egy könnyed meccsel azonnal javítani tud Behrensék, csak azt, hogy az Aue ellen lehet javítani. Ehhez pedig igenis be kell lőni a helyzeteiket, azt a luxust egy csapat sem engedheti meg magának, hogy nyolc méterről, üres kapura fölé lőjék a labdát, vagy hogy 14 lövésből egy se jusson a gólvonal mögé.

Mathenia akármekkorát is hibázott, a Nürnberg kulcsembere, az ő hiányával viszont számolnia kell Kellernek.

Az Erzgebirge Aue pedig a végeredményt tekintve elégedett lehet a teljesítményével, de ez azért valahol papírforma, a hátrébb elhelyezkedő és az egész mérkőzést tíz emberrel végigjátszó Sandhausen ellen.

A 2-es odds igazán jó és baráti ezen a mérkőzésen, véleményem szerint a Nürnberg megrázza magát és az idegenben szenvedő Aue nem fog tudni ellenállni. Hazai győzelmet várok.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső