Olaszország – Hollandia: Fogadási Tippek és Nemzetek Ligája Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 október 12.
Olaszország
Teljesítmény:
D N N D N
  • Gewiss Stadium
  • Október 14. 20:45
Nézd élőben itt:
QuickWin
Hollandia
Teljesítmény:
D V V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nagyon egyben van a mezőny a Nemzetek Ligája A1-es divíziójában, talán ez a legkiegyenlítettebb csoport a legfelsőbb csoportok közül. Nem csoda, négy, nagyjából azonos képességű csapat van itt (talán a bosnyákokat lehet kakukktojásnak nevezni), így valóban az a reális, hogy nem húztak el egymástól a válogatottak.

Szerdán a csoport első és második helyezettje csap össze, azaz Olaszország – Hollandia meccset rendeznek. Mi pedig megpróbálunk adni nektek egy jó kis tippet, amely segítségével növelhetitek a bankrollotok.

Ez a Nemzetek Ligája kör eddig nem alakult rosszul a számunkra, persze, néhány meglepi eredmény így is jutott. Remélhetőleg, az októberi utolsó körben is lesznek sikerek. Kezdjük mindjárt ezzel a meccsel!

Mi történt az előző körben?

Frissítsük fel az emlékezetünket azzal kapcsolatban, hogy mit is játszott a két csapat az előző fordulóban!

Lengyelország – Olaszország

Immáron újra Robert Lewandowskival a fedélzeten vágott neki a meccsnek a lengyel válogatott, de az olaszok sem panaszkodhattak, ami a csatársort illeti: Andrea Belotti, Federico Chiesa – A Juventus új csatára – és Lorenzo Pellegrini támadtak, a kispadon pedig olyan játékosok ültek, mint Ciro Immobile vagy Francesco Caputo.

A hazai pálya ellenére a lengyelek nem rontottak neki az olasz válogatottnak, inkább fordítva, Roberto Mancini együttese volt sokkal aktívabb.

Az első nagy lehetőség a 11. percben adódott, Belotti adott be a védők mögé, a hosszú oldalon érkező Federico Chiesa remekül érkezett, ám fölé/mellé lőtt. Nagyon nagy helyzet volt.

A túloldalon Lewandowski elől kellett menteni, az utolsó pillanatban becsúszó Emerson tisztázott szögletre.

Hiába azonban a nyomás, a labdabirtoklási fölény, az olaszok nem rúgtak gólt, igazából komolyabb helyzetig sem jutottak. Sem ebben a félidőben, sem a másodikban.

A végén pedig az egy pontnak is nekik kellett örülni, a végig a védekezést erőltető, az egy pontra fókuszáló lengyelek Linetty révén megnyerhették volna a meccset.

Így maradt az egy pont, amit végülis igazságosnak mondhatunk, mert bár az olaszok veszélyesebben játszottak, nem érdemeltek Glikék vereséget.

Előző 5 meccs eredménye
2020.09.07.Nemzetek Ligája
hollandia
0:1
olaszország
Nemzetek Ligája
2018.06.04.Barátságos Mérkőzés
olaszország
1:1
hollandia
Barátságos Mérkőzés
2017.03.28.Barátságos Mérkőzés
hollandia
1:2
olaszország
Barátságos Mérkőzés
2014.09.04.Barátságos Mérkőzés
olaszország
2:0
hollandia
Barátságos Mérkőzés
2013.02.06.Barátságos Mérkőzés
hollandia
1:1
olaszország
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Bosznia-Hercegovina – Hollandia

Szeptember végén Hollandia a távozó Ronald Koeman helyett kinevezte új szövetségi kapitányát Frank De Boer személyében. A Barcelonához távozó mester nagy űrt hagyott maga után, a holland csapat azóta nem igazán játszik jól, De Boer első meccsén 1-0-ra kaptak ki Mexikótól, most pedig ismét nem jött össze a győzelem a bosnyákok ellen.

Nem bírtak egymással, a küzdelem csapongó volt, hol egyik, hol a másik fél került helyzetbe, de egyiket sem lehet kifejezett ziccernek hívni, talán egyedül Pjanic lövését, aki a második félidő derekán lőtt, Cillessen viszont védett.

Említhetnénk Luuk De Jong fejesét is a mérkőzés 79. percében, itt Sehicnek kellett nyújtózkodnia, hogy ne szülessen gól. Nem született.

A 85. percben ismét a hollandok veszélyeztettek, előbb egy bosnyák blokk akadályozta meg a narancsmezeseket a góltól, majd Sehic védett egy távoli lövést.

A meccslabda pedig a 92. percben jött, Ryan Babel azonban nem találta el a kaput ordító helyzetben.

A vége így ennek a meccsnek is 0-0 lett.

Összefoglalás

Mindkét csapat aktívan támadott, több lehetőséget puskázott el a vasárnapi meccsén, így bánkódhatnak, nem sokon múlt a győzelem.

Azonban egyik csapat sem volt annyira stabil, könnyedén vereség is lehetett volna a vége, gondoljunk Pjanic ill. Linetty helyzeteire.

Most itt a lehetőség a javításra, ez mindkét fél számára jó esély. De hogy ki az esélyesebb? Hát, az olaszok.

Sokkal erősebb elől az olasz csapat, ne feledjük, Ciro Immobile csak a padon kapott helyet (hogy egy példát mondjak), véleményem szerint ő kezdő lesz szerdán.

Az pedig felér egy fél góllal, főleg, ha a mögötte felsorakozó játékosok ki tudják szolgálni. Márpedig az olaszok a középpályán is nagyon erősek. Frank De Boer láthatóan keresi a legjobb felállást, a legjobb játékosokat, neki ez még – mondhatjuk – a tesztidőszak.

Ez pedig az olaszok malmára hajthatja a vizet.

Így az én tippem ezúttal az övék. Olasz győzelmet várok, főleg hazai pályán egy még formálódó holland csapat ellen. Az odds pedig igencsak jó…

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső