Olympique Lyon – St. Etienne: Fogadási Tippek és Ligue 1 Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2022 január 19.
Olympique Lyon
Teljesítmény:
N D D D D
  • Allianz Stadium
  • Január 21. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
St. Etienne
Teljesítmény:
V N V N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A mai napot egy francia bajnokival zárjuk, amelyet az Olympique Lyon és a St. Etienne vív meg egymással. Erre a mérkőzésre mondják, hogy országos egyes, https://www.sportfogadasonline.com/blog/?p=12586&preview=truemég akkor is, ha a Lyon mostanság (az egész szezonban) mélyen tudása alatt teljesít. A St. Etienne még inkább, ők már az elmúlt években küzdöttek a kiesés ellen, idén viszont úgy tűnik, nem lesz meg a bent maradás.

Kiábrándító a tabellára néznie a zöldek fanatikusainak, kiábrándító látni a formájukat, egyszerűen semmiféle biztató dolgot nem lehet mondani a játékukkal kapcsolatban. Sorra jönnek és jönnek a vereségek. De még innen is lehet visszaút, a bentmaradást érő 17. hely csak öt pontra van.

Ahhoz viszont kellene pár bravúreredmény, hogy végül a piros vonal felett maradjon a csapat.

A Lyon szintén nem lehet büszke, ha a pontvadászat mostani állására néznek. Csak a 11. helyen állnak, viszont egy nagy hajrával még meglehet az EL vagy az EKL. Azt nem gondolnánk, hogy a Bajnokok Ligájába odaérnek. De az biztos, hogy innen csak felfelé vezet az út.

Zárunk, holnap találkozunk, jöjjön az Olympique Lyon – St. Etienne mérkőzés.

Olympique Lyon

Egy örök optimista és egy örök pesszimista egészen máshogy látná a Lyon legutóbb mutatott formáját. Ha az elmúlt öt meccsüket nézzük, akkor az örök pesszimista azt mondaná, hogy a csapat már négy mérkőzés óta nem tudott nyerni, míg az örök optimista azt, hogy a gárda már öt mérkőzés óta veretlen…

Utolsó vereségüket december első napján szenvedték el a Reims ellen, hazai pályán. Azóta lejátszottak hat találkozót (öt bajnokit és egy Európa-liga meccset) és az eredmény… nem túl biztató: öt döntetlen és egy győzelem. Bár, ha belegondolunk, hogy a Lille és a PSG ellen is megmérkőztek (és szereztek két pontot!), akkor már kicsit más a lányzó fekvése.

Hazai pályán négy meccs óta nem tudtak nyerni, a Marseille elleni meccsük meg félbeszakadt a szurkolói rendbontások miatt.

Ha van meccs, ahol meg lehet szakítani a hazai rossz sorozatot, akkor az a St. Etienne ellen lesz…

A hírek szerint az együttesből hiányozni fog Tino Kadewere, Islam Slimani és Karl Toko Ekambi (ANK), Jason Denayer, Sinaly Diomande, Lenny Pintor és Jeff Reine-Adelaide sérülés, valamint Emerson betegség miatt.

A várható kezdőcsapat:

Lopes – Da Silva, Boateng, Lukeba – Dubois, Caqueret, Guimaraes, Henrique – Paqueta, Aouar – Dembelé

Egymás elleni meccsek:

26 győzelemet aratott mindezidáig a Lyon együttese a St. Etienne ellen, ez az összes meccs több mint felét teszi ki. Szerintem ebben nem igazán van meglepetés. Összesen 13 döntetlen született, és a zöldek hétszer tudtak nyerni.

Októberben meglepetésre a St. Etienne egy pontot otthon tartott, a bajnoki meccsüknek az eredménye 1-1 lett.

Előző 5 meccs eredménye
2021.10.03.Ligue 1
st etienne
1:1
lyon
Ligue 1
2021.01.24.Ligue 1
st etienne
0:5
lyon
Ligue 1
2020.11.08.Ligue 1
lyon
2:1
st etienne
Ligue 1
2020.03.01.Ligue 1
lyon
2:0
st etienne
Ligue 1
2019.10.06.Ligue 1
st etienne
1:0
lyon
Ligue 1
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

St. Etienne

Megpróbáltuk megtippelni a St. Etienne – Lens mérkőzés végeredményét (vagyis a kimenetelét) is megtippelni, és jól tettük. A Lens együttese nehezen ugyan, de 2-1-re tudott nyerni a Geoffroy-Guichard-ban. Ehhez Seko Fofana 95. perces gólja kellett…

Szegény zöldek, még az ág is húzza őket. Amikor közel kerülnek a pontszerzéshez, akkor sincs szerencséjük, de a szerencse forgandó. Meg persze munka is kell, nem is kevés. Jelen állás szerint nem létezik olyan forgatókönyv, ami azt eredményezné, hogy a csapat a következő idényt is a legjobbak között kezdi, ahhoz jelentősen fel kellene javulniuk.

Utolsó hat bajnokijukat elveszítették, csak a kupában megy nekik, de hát ott sem találkoztak még nagyobb nevű ellenféllel.

Idegenben nem ők a legrosszabbak, de azért azt sem lehet mondani, hogy jól játszanak… 1-2-6-os a mérlegük, hét rúgott gólra tizenkilenc kapott volt a válasz. Harold Moukoudi, Saidou Sow, Yvan Neyou, Wahbi Khazri és Denis Bouanga az Afrikai Nemzetek Kupáján szerepel, Etienne Green, Romain Hamouma és Arnaud Nordin pedig megsérültek… Lassan elfogy az alapkezdője a csapatnak…

A várható kezdőcsapat:

Bernardoni – Macon, Bakayoko, Kolodziejczak, Nade, Gabriel – Thioub, Camara, Youssouf, Aouchiche – Boudebouz

Tippelde

Legyen akármilyen gyenge formában a Lyon, ezt a mérkőzést nyerniük kell. A bukik azért óvatosak, és ez Peter Boszék gyenge, döntetlenekkel teli játékának szól.

Ám úgy gondoljuk, a St. Etienne hazai pályán lehetne veszélyes a Lyonra. Idegenben nem.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.41 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.42 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.42 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső