Örményország – Ukrajna: Fogadási Tippek és Nemzetek Ligája Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2022 szeptember 22.
Örményország
Teljesítmény:
V V V N V
  • Vazgen Sargsyan Republican Stadium
  • Szeptember 24. 15:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Ukrajna
Teljesítmény:
V D N N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Rendhagyó módon ma csak négy meccsünk lesz összesen. Egyszerűen meg kell várni, amíg lemegy az első forduló, hogy tovább tudjunk menni, anélkül hiányosak lennének az ismereteink. Tegnap Ukrajna már megkezdte a szereplését, de nyoma sem volt annak az elánnak, az akarásnak, a küzdésnek, amit pár hónappal korábban Skócia ellen mutattak. Steve Clarke együttese most lemosta a pályáról a sárga-kékeket, így megelőzték riválisukat, és adott esetben már az ötödik körben a feljutást ünnepelhetik.

Ukrajnának mindenképp győznie kell Örményország legjobbjai ellen, ami nem feltétlenül lesz egy könnyű kiruccanás. Az örmények már megvillantották karmaikat, például a VB-selejtező során, majd itt, a Nemzetek Ligájában is értek már el jó eredményt.

Az örmény keret persze elmarad az ukránétól, sőt megkockáztatom, hogy Henrikh Mkhitaryanon kívül nem igazán van olyan játékos a csapatban, aki a legmagasabb szinten van, de együtt, mint csapat okozhatnak meglepetést.

A bukmékerek úgy gondolják, hogy Oleksandr Petrakov – akinek le kéne mondania orosz sportvezetők szerint, mivel anno azt mondta, akár harcba is szállna, hogy megvédje az országát, és ez agresszió… – csapatának javítania kell, és javítani fog az ukrán csapat: 1.60-at adnak a győzelmükért, míg az örmény siker 7.00 körül mozog, a döntetlen stabilan 4-en áll most.

Jöjjön az Örményország – Ukrajna találkozó!

Örményország

Az örmény válogatott mostanában többször is felkerült a futball nagytérképére, leginkább akkor, amikor Henrikh Mkhitaryan bekerült a köztudatba, majd csapatszinten akkor, amikor a VB-selejtezőn pár forduló elteltével még a német válogatottat is előzték. Aztán visszaestek, jött egy gyenge periódus, és végül csak a negyedik helyen végeztek. De sokak nevét megjegyezhettük. Pedig az nem olyan könnyű…

A Nemzetek Ligájában viszont kifejezetten gyengélkednek. Győzelemmel kezdtek, aztán három vereséggel folytatták. A skótok ellen sima vereséget szenvedtek mindkétszer, idegenben 2-0-ra, hazai pályán meg 4-1-re kaptak ki, míg az ukránok 3-mal verték őket. Tehát összesen van két rúgott góljuk, és kilenc kapott. Nem néz ki jól a szénájuk…

Mivel a Pyunik Yerevan az idei szezonban a nemzetközi kupába kiléphetett, így jó néhány játékos ismerős lehet a keretben. De láthattuk, azért olyan nagyon komoly játékerőt nem képviselt az örmény bajnok…

Kiemelkedő játékosuk talán csak egy van: Henrikh Mkhitaryan, aki hosszú éveket töltött a Romában, mielőtt a nyáron az Inter játékosa lett. Ez sem pontos, ő is csak kiemelkedő játékosuk volt, hiszen márciusban lemondta a válogatottságot.

Az biztos, hogy változtatásokat kell eszközölni, ha nem akarnak a C-ligába kerülni, mondjuk úgy, hogy közel járnak hozzá. Minden bizonnyal az utolsó fordulóban dől el, hogy ki marad bent: az írek vagy az örmények. Hacsak nem történik valami meglepetés a Skócia – Írország mérkőzésen.

A múltkori keretből Adamyan nagyon fog hiányozni, a Köln támadójáról nem találtam információt, miért nem kapott meghívót. De az igazság az, hogy nehéz volt eleve megtalálni a keretet, lehet, hogy azóta már történt változás, ami elkerülte a figyelmem, hiszen nem az örmény Nemzeti Sport a kezdőlapom…

A teljes keret:

Kapusok: David Yurchenko, Stanislav Buchnev, Arsen Beglaryan

Védők: Varazdat Aroyan, Hovhannes Ambartsumyan, Andre Chalishir, Jordi Ararat, Taron Voskanyan, Hrayr Mkoyan, Zhirayr Margaryan, Hakop Hakopyan, Styopa Mkrtchyan

Középpályások és támadók: Khoren Bayramyan, Eduard Spertsyan, Edgar Babayan, Tigran Barseghyan, Vaan Bichakhchian, Lucas Selarayan, Zhirair Shagoyan, Artak Dashyan, Hovhannes Harutyunyan, Artak Grigoryan, Karen Muradyan, Serhiy Mkrtchyan, Serob Galstyan

A várható kezdőcsapat:

Yurchenko – Hakopyan, Haroyan, Mkoyan, Mkrtchyan – Selarayan, Dashyan, Spertsyan, Barseghyan – Bayramyan – Bichakhchian

Egymás elleni meccsek:

Sok meccsünk van, de ezek többsége már nagyon régen volt. Ukrajna – Örményország meccset – a Nemzetek Ligáját megelőzően – 2003-ban játszottak, tehát majdnem húsz évvel ezelőtt. Akkor még az ukránok sem voltak olyan erősek talán, mint most, de az örményekről ezt még határozottabban ki tudom jelenteni.

Maradjunk a júniusi meccsüknél: A mérkőzést Lengyelországban rendezték meg, ez most az ukránok számára a hazai pálya. Petrakov együttese csak a második félidőben tudta térdre kényszeríteni Mkhitaryanékat, egy félidőn keresztül állták a sarat. De az ukrán nyomás alatt megtörtek, az Atalanta légiósa, Ruslan Malinovsky talált be először, majd Oleksandr Karavaev rúgott egy gólt, végül az Everton játékosa, Vitali Mykolenko állította be a 3-0-s végeredményt.

Ez alapján az ukránoknak nincs mitől tartaniuk, de a tegnapi meccsük azért egy kis aggodalomra adhat okot…

Előző 5 meccs eredménye
2022.06.11.Nemzetek Ligája
ukrajna
3:0
örményország
Nemzetek Ligája
2003.06.07.EB-selejtező 2004
ukrajna
4:3
örményország
EB-selejtező 2004
2002.09.07.EB-selejtező 2004
örményország
2:2
ukrajna
EB-selejtező 2004
1999.06.09.EB-selejtező 2000
örményország
0:0
ukrajna
EB-selejtező 2000
1998.10.14.EB-selejtező 2000
ukrajna
2:0
örményország
EB-selejtező 2000
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Ukrajna

Olyan jól ment az ukrán válogatottnak, eszünkbe sem jutott, hogy esetleg nem fognak tudni gólt szerezni Skócia ellen. De az egész mérkőzésen nagyon inaktív volt Petrakov együttese, és még a 3-0 sem volt túlzó, azt is megédemelték a hazaiak.

Ukrajna az egész mérkőzésen nem jutott el a kapuig, összesen egyszer adtak feladatot Gordonnak, ennyiszer találták el a kaput. Maradjunk annyiban, hogy ez nem sok…

Kifejezetten gyengén teljesítettek többen is, mint például Taras Stepanenko, Oleksandr Pikhalyonok, vagy az együttes újdonsült sztárja, Mykhaylo Mudryk. A nagy sztárok sem váltották meg a világot, a csapatkapitány, Andriy Yarmolenko is észrevétlen volt, le is cserélték a második félidőben.

Közben Roman Yaremchuk, aki szép reményekkel vágott neki a portugál kalandba, de azóta már Belgiumba igazolt – csak koptatta a cserepadot, pedig úgy gondolom, magasabb minőséget képvisel, mint a kezdőben szerepet kapó Dovbyk. Viktor Tsygankov is csak csere volt, úgy gondolom, néhány változtatás benne van a pakliban az örmények ellen. Nézzük, ki kerülhet a csapatba. Tsygankov és Yaremchuk mindenképp, de van esély rá, hogy Sydorchuk, Mykolenko és Kryvtsov is pályára lép.

Az biztos, hogy Oleksandr Zinchenko és Mykola Shaparenko sérülés miatt kiestek, az Arsenal játékosa az egyik legfontosabb láncszem, nagyon kellene a játéka.

Ez a meccs rendkívül fontos Ukrajna számára, ha nem nyernek, búcsút mondhatnak az A-osztálynak, mert valószínűleg a skótok meg fogják nyerni saját meccsüket.

A teljes keret:

Kapusok: Anatolii Trubin, Dmytro Riznyk, Andriy Lunin

Védők: Oleksandr Karavaev, Oleksandr Tymchyk, Ilya Zabarny, Mykola Matvienko, Serhii Kryvtsov, Valery Bondar, Bohdan Mykhailichenko, Vitaly Mykolenko, Taras Kacharaba

Középpályások: Taras Stepanenko, Mykhailo Mudryk, Oleksandr Zubkov, Serhiy Sydorchuk, Viktor Tsygankov, Mykola Shaparenko, Oleksandr Pikhalyonok, Andriy Yarmolenko, Ruslan Malinovskyi, Oleksandr Zinchenko, Viktor Kovalenko

Támadók: Roman Yaremchuk, Artem Dovbyk

A várható kezdőcsapat:

Trubin – Bondar, Matvienko, Zabarny – Karavaev, Stepanenko, Sydorchuk, Mykolenko – Malinovsky, Yarmolenko – Yaremchuk

Tippelde

Mkhitaryan kiválása érzékenyen érintette az örményeket, legnagyobb sztárjuk többet nem lép pályára a válogatottban. Több kulcsember sem lesz a csapatban, mint a két Hovhannisyan, így esélyeik nagyot csökkentek.

Ukrajna felszívta magát a legutóbbi vereség után, más taktikával és más hozzáállással fognak pályára lépni. És szerintünk győzni fognak Jerevánban.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.54 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.48 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.48 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső