Oroszország – Magyarország: Fogadási Tippek és Nemzetek Ligája Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 október 13.
Oroszország
Teljesítmény:
D V N N N
  • Dinamo Stadium
  • Október 14. 20:45
Nézd élőben itt:
QuickWin
Magyarország
Teljesítmény:
N N V N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Folytatódik-e Marco Rossi és a magyar válogatott dicsőséges menete? Csütörtökön Szófiában nyertünk 3-1-re, majd Belgrád következett – immáron a Nemzetek Ligájában -, végül pedig Moszkvát kellene bevenni a kapitánynak.

Azt hiszem, az eddigi Nemzetek Ligája szereplésünkre nem érkezhet panasz, az új hadrend, az új játékosok, a vérfrissítés kellően pozitívan hatott a csapatra. Egy győzelemmel pedig az élre ugorhatunk, az pedig két fordulóval a vége előtt igazán nagy szó lenne. Nem ez azonban a realitás, az orosz csapat eddig nagyon meggyőzően futballozik, Moszkvában pedig inkább az a reális, ha otthon marad a három pont. Azért fantáziálni lehet, nem igaz?

Még egy utolsó válogatott meccs, aztán vissza a klubfutball világába. Lássuk az Oroszország – Magyarország meccs tippjét!

Mi történt az előző körben?

Frissítsük fel az emlékezetünket azzal kapcsolatban, hogy mit is játszott a két csapat az előző fordulóban!

Oroszország – Törökország

A török csapat megmutatta, hogy az oroszok sem verhetetlenek. Bár ez az első félidőben nem mutatkozott meg, az oroszok itt álomszerűen játszottak. Több helyzetük volt, irányították a mérkőzést, és Anton Mirancsuk révén gólt is szereztek. A 28. perc történése volt, hogy Zobnin szaladt fel a labdával, a tizenhatoson belül álló Mirancsukhoz passzolt, aki kapásból, állítgatás nélkül a kapu bal oldalába lőtt. Gunok ugyan bele tudott érni, de ez kevés volt.

Nem sokkal később jöhetett volna a második orosz gól, egész kellemes akció végén Dzjuba passzolt Kuzjajev elé, akinek lövése épphogy elkerülte a kapu bal alsó sarkát.

Az egész orosz csapat nagyon rendben volt az első játékrészben, de ez a másodikra megfordult, a törökök kezdtek futballozni, nem is akárhogy, talán ilyen jól az egész sorozat alatt nem játszottak.

A 62. percben össze is jött az egyenlítés: Calhanoglu ívelt be egy szabadrúgást, amelyet a hosszún érkező Demiral még középre tudott pofozni, ott pedig Kenan Karaman állt és ha nehezen is, de be tudta passzírozni a labdát a hálóba.

Könnyen orosz vereséggel zárulhatott volna a mérkőzés, két távoli bombája is volt a török válogatottnak. Az elsőnél Sunin bravúrjára volt szükség, a második esetében viszont már ő is kevés volt, itt a kapufa mentette meg Csercseszov fiait.

Két ellentétes félidő, így mondhatjuk, hogy megérdemelte mindkét csapat az egy pontot.

Előző meccs eredménye
2020.09.06.Nemzetek Ligája
magyarország
2:3
oroszország
Nemzetek Ligája
2017.06.05.Barátságos Mérkőzés
magyarország
0:3
oroszország
Barátságos Mérkőzés
2014.11.18.Barátságos Mérkőzés
magyarország
1:2
oroszország
Barátságos Mérkőzés
2010.03.03.Barátságos Mérkőzés
magyarország
1:1
oroszország
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Szerbia – Magyarország

Szoboszlai Dominik már a bolgárok ellen sem lehetett ott – nem baj, megoldottuk nélküle is -, most viszont Sallai Rolandot is „elvesztettük”, klubja visszarendelte a fiatal szélsőt. Kicsit felforgatta a kezdőt Marco Rossi, többek között Fiola, Holender és Szalai Ádám is a padon kezdett, a kezdőben találta magát viszont Könyves Norbert, a szerb származású csatár, aki tavaly még a Paks egyik legjobbja volt, aztán Zalaegerszegre igazolt. Újabb debütáló, 30 feletti játékos Cseri Tamás után.

Könyvesen kívül még további öt helyen változtatott az olasz mester, bekerült még Gazdag, Bese, Hangya, Nikolics és Botka is.

A meccsen egyetlen találat született, ezt pedig a válogatott mezt először magára öltő Könyves Norbert szerezte. Dicsérni kell őt a harcossága miatt, ugyanis egy már elveszettnek tűnő labdát szerzett vissza, majd Rajkovics kapust is kicselezte, mielőtt a hálóba lőtt.

A szerbek az első játékrészben kissé álmoskásan kezdtek, Gulácsinak ugyan akadt dolga, de nem voltak ezek komoly próbálkozások.

A második félidőben egyre jobban szorult a hurok, de a magyarok nagyon szervezettek voltak végig, így mindig sikerült menteni. Egyszer azért a belgrádi kapufa is mellénk állt, de azért minden játékos odatette magát, így nyugodtan mondhatom: Megérdemelten vertük meg a sokkal esélyesebb szerbeket.

Összefoglalás

Azért teljesen nem lehetnek nyugodtak az oroszok, nagyon jó formában vannak Nikolicsék. Tényleg, le a kalappal a teljesítményük előtt. Ami nagyban köszönhető Gulácsi Péternek, de hiba lenne bárkit is kiemelni.

Legutóbbi meccsünkön egy nagyon jó mérkőzést játszottunk, már volt 0-3 is, aztán elkezdtünk visszakapaszkodni a meccsbe. Előbb Kalmár, majd Nikolics talált be, így a vége egy abszolút vállalható eredmény lett, közel álltunk a pontszerzéshez.

Oroszországban viszont nehéz dolgunk lesz. Kábé, mint amennyire a szerbek ellen vártuk.

Az oroszok biztosan nem fogják ugyanazt a hibát elkövetni, mint Luka Jovicsék, az elejétől hajtani fognak. Ha nyernek, fél lábbal már a győzelem kapujában vannak.

Nekünk egy pont is jó lenne, kétlem, hogy csak a védekezésre összpontosítanánk. Mindenesetre azt gondolom, hogy jó tipp lehet, hogy mindkét fél gólt szerez, de az sem rossz, hogy legalább 2,5 gól esik a meccsen.

Bízom Rossi csapatában, bízom abban, hogy sikerül gólt szereznünk, de sajnos az is reális, hogy nem bírjuk ki a 90 percet kapott gól nélkül. Így hát az első tipp lesz végül a nyerő: Mindkét csapat gólt szerez.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső