Osasuna – Girona: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes – 2023.06.04.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 május 30.
Osasuna
Teljesítmény:
V N V N V
  • El Sadar
  • Június 04. 18:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Girona
Teljesítmény:
V D V D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Ahogy ígértem, az utolsó mérkőzésünk a spanyoloktól érkezik. Mára egy olyan találkozót választottam, amelynek van még tétje, sok olyan lesz, aminek már nincs. Az Osasuna – Girona meccs azonban nem ezek közé tartozik, itt a tét a hetedik hely, vagyis az EKL-indulás.

Jelen pillanatban az Osasuna birtokolja, és ha győznek, akkor ott is maradnak. Ám ha pontot veszítenek, kizárt, hogy ott fussanak be a célba.

A Girona is ezért a helyért versenyez, de nem csak ők ketten, hanem a Bilbao, a Rayo Vallecano, a Sevilla és a Mallorca is.

Nem semmi utolsó forduló jön, és nem lesz semmi ez a meccs sem.

A bukik is készülnek, no meg az online sportfogadás kedvelői is: A Betinián 2.10 a hazai győzelem, 3.20 a vendég, 3.60 a döntetlen.

Osasuna

A kupadöntő elveszítésének időpontjában az Osasuna nem állt olyan jól, akkor azt gondoltuk, ki is szállnak az EKL-helyért folyó meccsből. Ám korai volt őket leírni, itt vannak a pamplonaiak, és az utolsó fordulóra úgy fordulnak rá, hogy ők állnak a hetedik helyen. Semmi más dolguk nincs, mint hazai pályán nyerni.

Könnyen mondom, nem lesz ez olyan egyszerű. Egyrészt kemény az ellenfél, másrészt a súly ilyenkor sokkal jobban nyomja a játékosok vállát. És nincs akkora rutinjuk benne…

A gárda nem ijed meg a nagyoktól sem, a Real Madridot megizzasztották a Copa del Rey-fináléban, és legutóbbi hazai meccsükön az Athletic Bilbao ellen is keményen odatették magukat… És nyertek is 2-0-ra. Hogy aztán semmissé tegyék azt a sikert egy Getafe elleni vereséggel.

A kiesés ellen menekülő csapat legyőzésével biztossá vált volna a nemzetközi kupaszereplés, így meg még izgulni kell…

Jagoba Arrasate csapata jó formában játszik otthon, legutóbbi öt meccsükből négyet is megnyertek, egyedül a Real Sociedadtól kaptak ki. Mérlegük 10-1-7.

Ante Budimir nem fog játszani eltiltás miatt, illetve van három sérült is a csapatban: Darko Brasanac, Nacho Vidal és Moi Gomez.

A várható kezdőcsapat:

Fernández – Pena, D. García, Hernández, Sánchez – Moncayola, Torro, Oroz – Barja, K. García, Abde

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2022.12.14.Barátságos mérkőzés
girona
1:1
osasuna
Barátságos mérkőzés
2022.10.23.La Liga
girona
1:1
osasuna
La Liga
2022.01.06.Spanyol kupa
girona
1:0
osasuna
Spanyol kupa
2016.06.18.La Liga 2
girona
0:1
osasuna
La Liga 2
2016.06.15.La Liga 2
osasuna
2:1
girona
La Liga 2
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Girona

Mindenki csodájára járt a Girona együttesének, amit az első szezonjukban műveltek, arra tényleg nem egyszerű negatív dolgot mondani. Nem is szeretnék.

Bár… azért tudok. Az utolsó fordulókban valami eltört a csapatnál, elkezdték hullajtani a pontokat, és olyan csapatoktól is pontokat buktak, akiket máskor simán megvertek volna. Leginkább a Celta elleni döntetlenre gondolok otthon, azt illett volna megnyerni. De egyébként a Betis és a Villarreal verte őket, a Sociedaddal pedig ikszeltek.

A Betis elleni meccset bánhatják szintén, hiszen ott Miguel Gutiérrez góljával még ők vezettek, de Borja Iglesiast nem tudták tartani, és végül 2-1-re kikaptak. 49 pontjuk van, riválisuknak 50. Ha nyernek, az még nem elég. Ki kell kapnia, vagy maximum ikszelnie a Bilbaonak. Azonban győzelem esetén a Rayo Vallecanora és a Sevillára nem kell figyelniük, őket az egymás elleni mérkőzéseik miatt előzik.

Problémás, hogy idegenben nem nagyon megy nekik a játék: három meccset nyertek, hétszer ikszeltek, nyolcszor kikaptak.

Szintén nem lehet örülni a sérültek számának… Van belőlük bőven.

Joel Roca Casals, Santiago Bueno, Ivan Martín Nunez, Ricard Artero, Rodrigo Riquelme, Toni Villa és Ibrahima Kebe sem játszhat.

A várható kezdőcsapat:

Gazzaniga – Martínez, Lopez, Juanpe, Gutiérrez – Romeu – Tsygankov, Reinier, Herrera, Valery – Castellanos

Tippelde

Habár idegenben nem igazán megy a csapatnak, az utolsó három meccsükön mindig lőttek legalább egy gólt, és sikerült pontot is szerezni.

Vannak sérültjeik, ez azonban nem fogja megakadályozni őket abban, hogy ismét a hálóba találjanak. Budimir kiesése probléma a másik oldalon, de tőlük is gólt várok.

Verdikt: Mindkét fél gólt szerez a mérkőzésen.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.75 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.75 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.75 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső