Osasuna – Real Madrid: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 február 04.
Osasuna
Teljesítmény:
V V N N D
  • El Sadar
  • Február 09. 16:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Real Madrid
Teljesítmény:
N N N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Miután a spanyol elsőosztályú labdarúgó-bajnokság legutóbbi fordulójában a Barcelona és a Real Madrid is győzni tudott, így a két gárda között megmaradt a három pont különbség a Real javára a bajnokság első illetve második helyén. A katalánoknak 46, míg a madridiaknak 49 pontjuk van, így mostantól kezdve a fogadók folyamatosan figyelhetik melyik csapat fog először hibázni és a Barcelona számára egyetlen botlás akár végzetes is lehet – ezt pedig mindenképpen célszerű figyelembe venni egy-egy tippnél.

Ennek tükrében a hétvégi fordulóban nagy kérdés lesz, hogy a szenzációs formában lévő Real Madrid sorozata folytatódni fog-e vagy esély kínálkozik a Barcának a felzárkózásra. A király gárda ahhoz az Osasunához látogat vasárnap, amelynek igazából nem kell tartania nagyon a kieséstől, de komolyabb helyezés elérésére sincs lehetősége, így akár papírforma mérkőzés is lehet a dologból a Real számára. Az biztos, hogy ha a formát nézzük, akkor a legutóbbi fordulóban az Atlético Madridot Benzema góljával 1-0-ra legyőző Real Madrid az egyik legjobb formában lévő csapat a La Ligában, legutóbbi hat meccsükből négyet megnyertek két döntetlen mellett és 7 rúgott góljukkal szemben csak egyetlen egyet kaptak.

Ennél jobb teljesítményt napjainkban csak a Villarreal csapata tud felmutatni, plusz a Real már 21 meccse nem talált legyőzőre, ha minden sorozatot együtt nézünk, utoljára még 2019. októberében kaptak ki a Mallorca csapatától. Győzelmi sorozatuk most már 8 meccsre rúg és bár az Osasuna elleni meccs előtt még lesz egy kupamérkőzésük is csütörtökön a Real Sociedad otthonában, valószínűleg bődületes lendülettel fognak megérkezni az Osasunához. Ahhoz a csapathoz, amely nagyjából a mostani szezon átlagos csapatának számít, 22 meccsen hat győzelmet arattak és hatszor veszítettek, mellette pedig volt 10 döntetlenjük.

Előző 5 meccs eredménye
2019.09.25.La Liga
real madrid
2:0
osasuna
La Liga
2017.02.11.La Liga
osasuna
1:3
real madrid
La Liga
2016.09.10.La Liga
real madrid
5:2
osasuna
La Liga
2014.04.26.La Liga
real madrid
4:0
osasuna
La Liga
2014.01.15.Copa del Rey
osasuna
0:2
real madrid
Copa del Rey
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Hazai pályán sem számítanak se jó, se rossz csapatnak, 11 találkozóból négyen nyertek, ötön pedig döntetleneztek, szóval bármikor és bárhol képesek nyerni és veszíteni is. Ami viszont végleg eldönti ezt a tippet, az az Osasuna formája, ugyanis Arrasate Jagoba piros-kékjei elég rossz sorozatban vannak, a legutóbbi hat meccsükből csak egyetlen egyet tudtak megnyerni, hármat pedig elveszítettek és átlagosan alig egy gól rúgott góljaik száma meccsenként. Ami érdekesség, hogy 29 rúgott góljukból 9-et Ávila rúgott, aki ezzel a negyedik a góllövőlistán Messi, Benzema és Suárez mögött.

Szintén a Real győzelme mellett szól az a tény is, hogy Zinedine Zidane talán a létező legerősebb keretét tudja majd Pamplonában pályára küldeni és még Eden Hazard szereplésére is számítani lehet, ahogy ismét ott lesz a pályán a rendkívül jó formában lévő Karim Benzema is. Az Osasuna az előző fordulóban könnyedén veszített a Villarreal otthonában, majd azt megelőzően verték a Levantét és döntetlent játszottak a Valladoliddal, úgyhogy összességében elmondható, hogy a pamplonai csapat tényleg komoly ellenfélnek számít, ha vele egyenlő erőt képviselő vagy esetleg gyengébb csapat az ellenfél. Viszont a nagyok ellen nem megy nekik, kikaptak például az Atléticotól, ikszeltek a Sevillával és a Getaféval is.

Historikusan jól megy nekik odahaza bárki, de most a fentieket is figyelembe véve eléggé tutibiztos tippnek tűnik a vendéggyőzelem megfogadása, Benzema és Ávila formáját figyelembe véve ezt ki is egészíthetjük azzal a paraméterrel, hogy mindkét csapat szerez gólt, tehát egy izgalmas, ám Real-győzelmet hozó mérkőzésre van kilátás.

Ha megnézzük a két csapat múltját és egymás elleni eredményeit, akkor sem találunk olyasmit, ami esetleg megkérdőjelezné tippünket, hiszen 1993 óta 35 mérkőzésen találkoztak, amelyekből 23-at megnyert a Real Madrid, míg az Osasunának csak öt siker jutott.

És ebből egyik sem mostanában történt, ha minden sorozatot megnézünk, akkor a 2014 óta lebonyolított hat, egymás elleni meccsük mindegyikét a Real nyerte, az a Real, amely most már 10 meccse nem kapott ki sorozatban vendégként. Tehát semmilyen statisztika vagy forma nem igazolja azt, hogy itt akár csak az esélye meglenne annak, hogy a pamplonaiak egyetlen pontot is képesek lesznek szerezni a vendégektől. Csak érdekességként, a legutóbbi Osasuna-győzelem még 2011. január 30.-án történt, akkor a hazaiak 1-0-ra tudtak nyerni, ami óriási siker volt részükről akkor is. A tipp tehát a tuti vendéggyőzelem, megspékelve a mindkét csapat szerez gólt kitétellel.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső