Osasuna – Valencia: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 október 06.
Osasuna
Teljesítmény:
D N V N N
  • El Sadar
  • Október 07. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Valencia
Teljesítmény:
D N V N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nagy tettet hajtott végre a múlt héten az Osasuna, ők az első csapat, amelyik idén a Real Madridot meg tudta csípni. Bár a győzelem nem jött össze, és a döntetlenhez is kellett jócskán szerencse, a teljesítményükre nem lehet panasz. Vasárnap játszottak, sok időt nem hagytak nekik a pihenésre (mondjuk akkor mit szóljanak a BL-ben, EL-ben meg EKL-ben résztvevő csapatok?), ugyanis már pénteken pályára kell lépniük.

A pamplonai együttes ezúttal otthon lép pályára, az ellenfél pedig a Valencia együttese lesz.

Akik ugyan az elmúlt években a legjobbjaiktól kénytelenek voltak megválni, sőt idén is veszítettek el kulcsjátékost, de azért csak tartják magukat. Persze, az élmezőnyhöz sok közük már nincs, de a középmezőnyben elvannak, mint a befőtt. És szerintem ennél többet nem kérhetnek a szurkolók. A pénzügyi problémák legjobb tudomásom szerint nem oldódtak meg, így mitől is lenne jobb az együttes, igaz?

Izgalmas meccseket szokott a két csapat egymás ellen játszani, így most sem számítunk valami unalmas összecsapásra. A fogadóirodák azt mondják, hogy valamivel esélyesebb a hazai csapat, 230-as szorzót kaptak, a döntetlen, valamint a Valencia győzelme 3.30 körül mozog.

Kezdjük, jöjjön az Osasuna – Valencia mérkőzés!

Osasuna

Ahogy mondtam, az Osasuna megtörte a Real Madrid győzelmi sorozatát, vasárnap este egy izgalmas mérkőzésen 1-1-et játszottak. Számítottunk rá, hogy a pamplonai együttes megnehezíti a királyiak dolgát, és még a szerencse is melléjük pártolt.

Bár a kapott góljuk pont peches volt, Vinicius Jr. beadása szállt el mindenki előtt, majd a kapuban kötött ki. A második játékrészben aztán mondhatni a semmiből Kike Garcia egy fejessel egyenlített.

A Garciák meccse volt ez, a 78. percben lerántásért David Garciát kiállították, és tizenegyest végezhetett el a Real, amit Karim Benzema a kapufára lőtt. Két perccel később pedig lőtt egy gólt, amit les miatt nem adtak meg. Szóval kellett, hogy fogja az Osasuna kezét Fortuna…

A csapat most a hatodik helyen áll, 4-1-2-es mérleggel, és továbbra is ott vannak tűzközelben.

Az Atletico Madrid is 13 pontot gyűjtött, a negyedik helyen álló Betis meg 15-öt. Bármelyikük befogható a következő fordulóban.

Igazán otthon veszélyesek, hiszen kilenc pontot szereztek eddig négy mérkőzésen. A Sevillát, a Cadizt és a Rayo Vallecanot győzték le, de a Getafétól meglepetésre kikaptak.

Az eltiltás miatt David Garcia nem játszhat, az ő helyét Manu Sánchez veheti át a védelem közepén. Kike Severio sérülés miatt marad ki, míg Chimy Avila piros lapja után újra bevethető lesz, és valószínűleg vissza is tér a kezdőbe.

A várható kezdőcsapat:

Herrera – Vidal, U Garcia, Sanchez, Cruz – Ezzalzouli, Brasanac, Torro, Moncayola, Gomez – Avila

Egymás elleni meccsek:

Nem gyakran játszanak unalmas meccset a felek, vagy izgalom van, vagy gólok, vagy mindkettő. A tavalyi bajnokságban összesen nyolc gól esett a két találkozójukon, az El Sadarban 4-1-re nyert ősszel a Valencia, míg tavasszal az Osasuna a Mestallában tudott győzni.

Általában betalálnak egymás kapujába, az utolsó öt meccs közül négy is úgy ért véget, hogy legalább egy gólt rúgtak a másiknak.

A mérleg maga nagyon is kiegyenlített: Kétszer a Valencia nyert, kétszer az Osasuna, míg egy alkalommal döntetlent értek el.

Pamplonában gyakori a döntetlen, bár az utolsó három mérkőzés egyikén sem osztoztak meg a pontokon, kétszer a hazaiak, egyszer a vendégek győzedelmeskedtek.

Itt is hasonló a helyzet: Izgalmas meccsek és sok gól jellemzi az itteni összecsapásokat.

Előző 5 meccs eredménye
2022.04.16.La Liga
valencia
1:2
osasuna
La Liga
2021.09.12.La Liga
osasuna
1:4
valencia
La Liga
2021.04.21.La Liga
osasuna
3:1
valencia
La Liga
2021.01.21.La Liga
valencia
1:1
osasuna
La Liga
2020.06.21.La Liga
valencia
2:0
osasuna
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Valencia

A nyáron további változások voltak a Valenciánál, például egy új mestert kaptak Gennaro Gattuso személyében. A pályán és a pálya szélén is agilis, kemény volt, pont egy ilyen keménykezű edzőre volt szüksége az együttesnek. Az elmúlt években a Valencia a pénzügyi problémái miatt több kulcsjátékosától is megvált, most nyáron pedig egy újabb ász lépett le, Goncalo Guedest adták el a Premier League-be.

De azért vannak izgalmas érkezői is a csapatnak, mint például Justin Kluivert vagy Edinson Cavani.

A csapat jelenleg a kilencedik helyen áll, három meccsüket nyerték, hármat elbuktak és egyszer – most hétvégén – döntetlent játszottak.

Az Espanyol otthonában játszottak egy nagyon parázs meccset, ahol a gólok mellett a kiállítások is csak úgy röpködtek. Először Gabriel Paulista talált be, de szinte azonnal egyenlített a katalán csapat, sőt a hajrában a vezetést is átvették. Néhány perccel később még tovább romlottak az esélyeik, Marcos Andrét ugyanis kiállították. De a Valencia tíz emberrel is ment előre, és miután Martin Braithwaite is a kiállítás sorsára jutott, a 96. percben Eray Cömert találatával pontot mentettek a vendégek.

Idegenben nem megy, eddig csak háromszor játszottak a Mestallától távol, de a legjobb eredményük az az Espanyol elleni iksz volt, a másik két találkozójukat elveszítették.

Ami biztos, hogy Jaume Domenech sérülés miatt nem játszhat, Yunus Musah erőnléte nem az igazi, lehet, hogy még nem lesz a keretben, illetve Marcos Andrét sem fogjuk látni a piros lap miatt, amit az Espanyol ellen kapott.

A spanyol lapok arról beszélnek, hogy a Valencia támadósorában történhet változás: Samu Castillejo nem játszik mostanában megbízhatóan, így a kispadra szorulhat, a helyére pedig Justin Kluivert léphet.

A várható kezdőcsapat:

Mamardashvili – Correia, Paulista, Diakhaby, Gaya – Almeida, Guillamon, Moriba – Kluivert, Cavani, Lino

Tippelde

Avila visszatérésével veszélyesebb lehet az Osasuna együttese, ráadásul otthon igazán jól szerepelnek, ezúttal is győzelemre törnek majd. A Valencia még nyeretlen idegenben, ez is inkább a pamplonaiak malmára hajtja a vizet.

Nem lesz könnyű meccs, sok lap lesz szerintem, egy over 3,5-et minimum meg lehet próbálni. Ami pedig a mérkőzés kimenetelét illeti: Mi úgy gondoljuk, hogy az Osasuna megnyerheti a találkozót, de a Valencia is a hálóba fog találni.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.95 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.93 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.93 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső