Osasuna – Villarreal: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 december 16.
Osasuna
Teljesítmény:
N V V V D
  • El Sadar
  • December 19. 18:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Villarreal
Teljesítmény:
D D N D D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Hát, a fene sem gondolta volna, hogy az Osasuna ebben az idényben még az utolsó helyen is állni fog, olyan jó kis csapatról van szó. Egy icipicit hasonlít a helyzet a Premier League-ben játszó Sheffieldéhez, akik tavaly újoncként nagyon jó futballt játszottak, idén viszont tökutolsók… A pamplonaiak azért jobban állnak (A Sheffieldnek egyetlen pontja van, még nyeretlen), eddig gyűjtöttek 11 pontot. Másik két csapatnak is ennyi egysége van, még a bajnokság felénél sem járunk, szóval semmi sincs veszve, de intő jel az elmúlt hetek teljesítménye…

A Villarreal viszont nagy sorozatban van, legutóbb szeptember 27-én kaptak ki a Barcelona otthonában, ez pedig azt jelenti, hogy immáron 15 mérkőzés óta nem találtak legyőzőre. Ebben benne van a La Liga és az Európa Liga is.

Magas oddson áll jelenleg a Villarreal győzelme, ez pedig nem véletlen. Nézzük, mire számíthatunk az Osasuna – Villarreal találkozón!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Valladolid – Osasuna

Nem spórolták ki a gólt ebből a meccsből sem, élvezetes, fordulatokkal teli és feszült találkozót játszott egymással Ronaldo csapata és az Osasuna. Két ellentétes félidőt láthattak, akik figyelemmel kísérték a találkozót, ugyanis az elsőben az Osasuna játszott jobban, addig a másodikban a Valladolid. És ugye az nevet, aki a végén nevet. És most a Valladolid nevetett.

Ők szerezték meg a találkozón a vezetést, méghozzá Shon Weissman jóvoltából. Az izraeli támadó új szerzemény, tavaly az osztrák Wolfsbergerben játszott, nem is akárhogyan! 40 tétmeccsen 37 gólt szerzett, a Valladolidban viszont nyolc meccs is kevés volt ahhoz, hogy betaláljon. Eddig, mert a kilencediken megtört a jég. Oscar Plano labdáját vette át gyönyörűen – fordulásból -, majd a kapu jobb alsó sarkát célozta meg sikerrel.

Viszont még az első félidőben sikerült egyenlíteni, sőt, fordítani is, teszem hozzá, teljesen megérdemelten. A tavalyi évet még Mallorcán töltő horvát válogatott, Ante Budimir fejelt a hazaiak hálójába a 27. percben, a félidő vége előtt pedig Roberto Torres bombázott kapuba egy elé pattanó labdát.

Ahogy mondtam, a második játékrész már inkább a hazaiakról szólt, egyenlíteni is hamar sikerült. Fabian Orellana tizenegyese után már 2-2-t mutatott az eredményjelző, végül újra az izraeli Weissman csapott le, negyedórával a befejezés előtt Budimirhoz hasonlóan fejjel volt eredményes.

Nem semmi kis meccs volt, és őszintén gondolom, hogy az Osasuna nem érdemelt vereséget.

Előző 5 meccs eredménye
2020.02.02.La Liga
villarreal
3:1
osasuna
La Liga
2019.10.05.La Liga
osasuna
2:1
villarreal
La Liga
2017.03.01.La Liga
osasuna
1:4
villarreal
La Liga
2016.09.25.La Liga
villarreal
3:1
osasuna
La Liga
2014.02.03.La Liga
villarreal
3:1
osasuna
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Betis – Villarreal

Unai Emery úgy tűnik nagyon tud valamit, mióta átvette az együttest, szinte csak hírből ismerik, hogy mi az a vereség. Ezúttal Sevillába utaztak, de a zöld-fehér részére, a Benito Villamarinban lejátszott találkozó végén pedig növelni tudták veretlenségi sorozatukat.

Ez a 15 mérkőzés egyébként nagyon vegyes, hiszen nem csak győzelmeket láthatunk itt, hanem bizony elég sok döntetlent, szám szerint hetet.

Korán gólt ünnepelhetett a Villarreal, a spanyol válogatott Pau Torres egy szöglet után bólintott Robles kapujába. Ez az ötödik percben történt.

A Betis ezt követően két távoli lövéssel jelezte, hogy nem áll szándékukban elveszíteni a mérkőzést, de az egyenlítés még váratott magára.

A félidő végén Asenjo akadályozta ezt meg, Aitor Ruibal lövése (akkor még) nem akadt a hálóba.

De a második félidőben igen, bombagólt rúgott a szélső: Egy szabadrúgást fejeltek ki a Villarreal védői, de röviden és középre. És ami még rosszabb, hogy Aitor Ruibal is ott volt, aki nem hagyta lepattanni a labdát, kapásból tüzelt, egyenesen a bal felsőbe. Asenjo meg sem tudott moccanni…

Kisebb helyzetekkel, de gól nélkül folytatódott a mérkőzés, amit aztán megszakított a hármas sípszó, így mindkét gárda egy ponttal gazdagodott.

Összefoglalás

Hú, de nehéz. Pedig papíron könnyű, nem igaz? Az Osasuna az utolsó helyen áll, míg a Villarreal a dobogóért küzd, most épp a negyedik helyen állnak.

Négypontos lemaradásban vannak a Real – Atletico – Sociedad trió mögött, szóval ha nagy terveik vannak, akkor nem kéne több pontot elfecsérelni nyerhető meccseken.

Azért is vannak gondban, mert Gerard Moreno mellett most nem Bacca vagy Paco Alcacer játszik, mindketten sérültek, ráadásul most még Estupinán is megsérült, aki azonnal bejátszotta magát a kezdőbe, ahogy megérkezett.

Pamplona, az El Sadar pedig nevezhető oroszlánbarlangnak, a mostani helyzet ellenére is. Hány meg hány nagycsapat szenvedett itt meg az elmúlt években…

Ha már elmeséltem a Sárga Tengeralattjáró sérültjeit, térjünk ki arra is, ki nem bevethető hazai oldalon. Rövid névsor lesz, ugyanis egyedül Chimy Avila hagyja ki a meccset, az ő felépülése majd az első negyedév végére várható.

Az elmúlt meccseken nem finomkodtak egymással a csapatok, értem ez alatt azt, hogy utolsó 10 bajnokijból 8 végződött úgy, hogy mindkét együttes betalált az adott meccsen.

Nem akarok most azzal foglalkozni, hogy vajon melyikük nyeri a meccset. Nem hiába ennyire magasak az oddsok. A hazai pálya miatt is bízom ebben, ugyanis mindegyik itt lejátszott találkozón betalált az Osasuna, a Villarreal meg… Hát, ők meg a Villarreal, többek között Gerard Morenoval a kezdőben. A tipp tehát: Mindkét fél szerez gólt.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső