Osnabrück – Hannover 96: Fogadási Tippek és Bundesliga 2 Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 május 20.
Vfl Osnabrück
Teljesítmény:
D V V D D
  • Osnatel Arena
  • Május 23. 13:00
Nézd élőben itt:
QuickWin
Hannover 96
Teljesítmény:
N N V D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Egy hét csúszással indul a BuLi 2 a Hannovernek, mivel ők a múlt héten nem tudták lejátszani aktuális meccsüket. Az ellenfélnél ugyanis két koronavírusos játékost találtak az előzetes tesztek során, így a teljes Dresdent kéthetes karanténba helyezték. Hogy ez a plusz egy hét a Hannovernek áldás vagy átok, azt nem tudni.

Ellenfelük az Osnabrück drámai meccset játszott vasárnap, ezt lentebb bővebben is kifejtem.

Vágjunk is bele, következzen az Osnabrück – Hannover 96 meccs esélylatolgatása!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Arminia Bielefeld – Osnabrück

A lila-fehéreknek nem volt könnyű dolguk, hiszen a listavezető otthonába látogattak. Az Arminia nagyon közel áll ahhoz, hogy újra az élvonalban szerepeljen, ezen céljának elérésében azonban – egyelőre – megakadályozták őket a vendégek.

Majdnem mindegyik vasárnapi meccsre elmondható, hogy őrületes drámát és fordulatot hoztak, négyből háromszor is a hosszabbításban esett egy gól, ami befolyásolta a pont vagy pontok sorsát. Ilyen forgatókönyv láttán még M. Night Shyamalan is elégedetten csettintene és kérné a receptet.

Ilyen meccs volt a Bielefeld – Osnabrück is, ahol a hazaiak egy tizenegyesből szereztek vezetést, miután Fabian Klos lábát gáncsolták ki a tizenhatoson belül. Maga a sértett állt a labda mögé és higgadtan gurította be a játékszert a kapuba.

Ezt követően mindkét oldalon feljegyezhettünk kisebb-nagyobb helyzeteket, mígnem eljött a meccs vége, a 94. perc és jött a már említett dráma és fordulat.

Az Osnabrück szélsője a baloldalról adta be a labdát, amely kissé lecsúszott a lábáról, de pont így lett veszélyes, ezért Ortegának nyújtózkodnia kellett, nehogy beessen a feje felett. Sikerült is belepiszkálni, a kapufára tolta, azonban a kipattanóra a leggyorsabban Alvárez reagált és a kővé dermedt hazaiak mellett a hálóba lőtt.

Vicces (és egyben szomorú) volt látni, hogy egy ekkora pontmentést követően nem lehetett kicsi a rakást játszani, a felszabadult adrenalint maximum könyökpacsival lehetett levezetni és a játékosok csak ugráltak örömükben egymással szemben.

Egymás elleni meccseik:

Osnabrück – Hannover meccsből sem látott sokat senki, mivel hét összecsapásuk volt össz-vissz. Túlsúlyban persze a hannoveri győzelmek, az Osnabrück egy győzelmet tud felmutatni, míg ellenfelük hármat, két döntetlennel tarkítva.

Előző 5 meccs eredménye
2019.10.20.Bundesliga 2
hannover 96
0:0
vfl osnabrück
Bundesliga 2
2014.11.14.Barátságos Mérkőzés
vfl osnabrück
2:0
hannover 96
Barátságos Mérkőzés
2012.08.14.Barátságos Mérkőzés
hannover 96
1:0
vfl osnabrück
Barátságos Mérkőzés
2009.01.10.Barátságos Mérkőzés
vfl osnabrück
0:3
hannover 96
Barátságos Mérkőzés
2001.02.26.Bundesliga 2
hannover 96
1:1
vfl osnabrück
Bundesliga 2
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Hannover 96 – Dynamo Dresden

Mint tudjátok, és ahogy fent is írtam, a Hannover nem tudta lejátszani mérkőzését, a vendégek ugyanis kéthetes karanténba kerültek, így ők még ebben a fordulóban sem tudnak beszállni a játékba. Hogy márciusban milyen meccset játszott a Hannover majdhogynem teljesen irreleváns, így inkább beszéljünk magáról a csapatról.

Jelenleg a 11. helyen állnak és ugyebár egy meccsel kevesebbet játszottak. Közvetlenül mögöttük áll az Osnabrück, így ha a hazaik nyernek, a lilák megelőzik Huszti Szabolcs korábbi csapatát.

A csapat vezetőedzője a török gyökerekkel rendelkező, mindössze 39 esztendős Kenan Kocak, aki nem futott be akkora pályafutást futballistaként, már 29 éves korában szögre akasztotta csukáját, azóta pedig Mannheimben és az Osnabrückben edzősködött, mielőtt 2019-ben átvette volna a Hannover csapatát.

A játékosok közül Genki Haraguchi, John Guidetti vagy Sebastian Soto neve ismerős lehet, de a gárda húzóemberei inkább a 21 esztendős koszovói Florent Muslija, aki előtt fényes jövő állhat illetve Marvin Ducksch, Anton Waldemar és Hendrik Weydandt. Utóbbi vezeti a házi góllövőlistát egyébként.

A felfüggesztést megelőzően jó formában volt, 3 győzelem, 1 döntetlen és vereség volt a mérleg. Az az egy vereség pedig a listavezető Bielefeld otthonában történt.

Összefoglalás

Biztosan nagy önbizalomfröccsöt adott a játékosoknak a Bielefeld elleni pontszerzés, kérdés, hogy ebből mennyit tudnak átmenteni a Hannover ellen. Sajnos a vendégekről ilyen formában nem tudunk semmit, de valószínű, hogy ez az egyhetes plusz pihenő inkább rosszul érintette őket.

A játékoskeretet tekintve jobb játékosok alkotják a Hannovert, de ezek a játékosok maximum edzésen meg fotókon láttak labdát jó ideje, a meccsterhelés az Osnabrück felé billenti a mérleg nyelvét.

Azt gondolom, nem lesz gólgazdag a meccs, az őszi meccsből is kiindulva, tehát ha nem tudunk dönteni, a 2,5 gól alatti opció jó választás lehet. Ha pedig a mérkőzés végkimenetét kellene megtippelni, akkor maradok ismét a döntetlennél.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső