Paderborn – Werder Bremen: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 június 09.
Paderborn
Teljesítmény:
D V D D D
  • Benteler-Arena
  • Június 13. 15:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Werder Bremen
Teljesítmény:
V V N D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A német első osztályú bajnokság 31. fordulójának egyik legizgalmasabb meccsét nem az élen szereplő csapatok adják, hanem a sereghajtó Paderborn és az előtte szerénykedő Werder Bremen. Nagyon kevés van már a bajnokságból és ha az eredmények rosszul alakulnak, akkor a feketék elbúcsúznak Bundesligától. Amúgy is már csak halovány esélyük van bentmaradni, ennek tehet most keresztbe a brémai alakulat. Akiknek szintúgy rettenetesen kell a pont, egy ideg közel álltak a meglepetéshez, hogy mégis meghosszabbítják első osztályú tagságukat, de jött zsinórban két vereség, amivel ismételten távolodtak a céltól.

Igazi hatpontos meccs mindkét csapat számára, óriási téttel és sok feszültséggel. Ez a Paderborn – Werder Bremen meccs beharangozója.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

RB Leipzig – Paderborn

Csalódniuk kellett a lipcsei drukkereknek, akik azt gondolták, hogy csapatuk gálázva jut túl a sereghajtón. A meccs nem úgy alakult, ahogy azt Nagelsmannék eltervezték, bár annak ellenére megnyerhették volna a mérkőzést, hogy egy félidőt emberhátrányban játszottak. Azonban a szerencse nem állt melléjük, a Paderborn pedig megbüntette a Werner által kihagyott lehetőségeket.

Pedig szépen indult: Leipzig helyzetekkel. A gól is jött Patrik Schick révén. Werner kapott labdát a tizenhatosnál, Schick elé tálalt és a Romától kölcsönbe kapott támadó kapásból helyezett a kapu bal oldalába.

Dörzsölték a tenyerüket Lipcsében, hogy most indul a henger, talán még Werner is közelebb tud kerülni Lewandowskihoz a góllövőlistán… Aztán jött Upamecano, aki komoly hibát vétett. Ha a megyeiben egy játékost ilyen miatt állítanának ki, az edzője valószínűleg hetekig nem engedné a pálya közelében sem, a közönség pedig megkergetné. Főleg, ha emiatt vesztene a csapat pontokat.

A védőnek már volt egy sárga lapja, és a félidő vége előtt elkövetett egy másik faultot, ami miatt dühös lett és elrúgta a labdát. A sasszemű játékvezető pedig nem kegyelmezett, határozottan felmutatta a másodikat a német csapat egyik legjobbjának.

A kiállítás nem szegte kedvét a lipcseieknek, akik sorra vezették a formás akciókat, de valahogy nem akart bemenni az a második találat. Werner maga három helyzetet hagyott ki, nem is kicsiket (egyszer már a kapuson is túljutott, üres volt a kapu, mégis mellélőtte a labdát).

Aztán, ahogy ilyenkor lenni szokott jött a büntetés. Gulácsi Péter a hosszabbításban Strohdiek elé ütött egy lövést, amit a Paderborn játékosa megköszönt és Gulácsi lába alatt kiegyenlített.

Még úgy sem játszott fölényben (vagy jól) a Paderborn, hogy a második félidőben egyel többen voltak. Ez pedig mindent elárul erről a csapatról. Pontszerzésük nem igazán megérdemelt, de a futball nem mindig igazságos. Most sem volt az.

Előző meccs eredménye
2019.12.08.Bundesliga
bremen
0:1
paderborn
Bundesliga
2015.04.26.Bundesliga
paderborn
2:2
bremen
Bundesliga
2014.11.29.Bundesliga
bremen
4:0
paderborn
Bundesliga
2012.07.29.Barátságos Mérközés
paderborn
2:1
bremen
Barátságos Mérközés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Werder Bremen – Wolfsburg

Régen volt egy egészen elképesztő Werder Bremen, akiknek játékát örömmel nézték, néztük. Mára ez már nem az a csapat. Persze, valamennyire minden elfogulatlan szurkoló drukkol nekik, régóta az első osztály tagjai és kár lenne értük, ha kiesnének, de lehetséges, hogy bennük idén csak ennyi van.

Kár lenne máris könyvelni a kiesésüket, azért még van 4 forduló, de az elmúlt két meccsükön elszenvedett vereségekért óriási kár, még akkor is, ha a Wolfsburg azért egy jóval jobb csapat, mint ők. Jelenleg.

Egyetlen gól döntött ezen a mérkőzésen: Weghorst a meccs hajrájában fejjel volt eredményes, ezzel pedig elvitték a Volkswagen Arénából a három pontot.

Összességében nem volt rossz a meccs, a Werder nem feltétlenül érdemelt vereséget, de Weghorst lett a brémaiak veszte.

Összefoglalás

Élet-halál meccs mindkét csapat számára, de legyünk őszinték: Arra reális sansz van, hogy a Werder még előzni tudjon, arra már nem igazán, hogy a Paderborn elmozduljon az utolsó helyről. Ha nyernek Bittencourték, lehet esélyük.

Csakhogy a Paderborn képes megviccelni a nagyobb csapatokat és ezt nem csak a Lipcse elleni meccsük mondatja velem.

Ki-ki meccs lesz, ahol mindkét gárdának sok vesztenivalója van. Én magam részéről a Bremen győzelmét tartom valószínűbbnek, de nem lennék meglepve, ha a Paderborn ismét ikszet játszana.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső