Parma – Bologna: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 július 10.
Parma
Teljesítmény:
V V V V N
  • Ennio Tardini
  • Július 12. 19:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Bologna
Teljesítmény:
V N D N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Sokat dicsértem az elmúlt időszakban a Parmát, aztán tessék, négy meccs óta tartó nyeretlenségi szériába kerültek. Ez nem azt jelenti, hogy rossz csapat volnának, ezt az idei szezonban számtalanszor bizonyították, amikor meghúzták egy-két oroszlán bajszát, de tény és való, hogy nem megy most a játék. Ellenfelük Nagy Ádám volt csapata, a Bologna, akik kihasználva a Parma gyenge formáját meg is előzték őket. Azonban a Parma rossz formája sem tarthat örökké…

Ezúttal megpróbáljuk kitalálni, mivel járnánk jól a Parma – Bologna mérkőzésen.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

AS Roma – Parma

Az As Roma nagyot csatázik a Napolival az európai kupaindulást érő helyezésekért, így nekik sem szabadott félvállról venni a találkozót. Nem beszélve a Milan feltámadásáról, két ponttal vannak lemaradva, de Zlatan nyilatkozott egy igazi zlatanosat: Ha ő végig ott lett volna, már bajnok lenne az AC Milan. Nem lehet nem szeretni a palit…

No, kanyarodjunk vissza a Roma – Parma meccsre, ahol a vendégek szereztek vezetést már a félidő elején egy büntetővel. Cristante rúgta fel Andreas Corneliust, a megítélt tizenegyest pedig Juraj Kucka értékesítette.

Ha már Kucka: Nemrégiben került fel a netre egy videó, amin korábbi csapattársai búcsúznak el a visszavonuló Tőzsér Dánieltől. A videón szerepel többek között Thibaut Courtois, Kevin De Bruyne és Juraj Kucka is.

Jutott gól a félidő végére is, ezt a hazaiak szerezték: Peres passzát az örmény Mkhitaryan lőtte be. Közel volt a bravúrhoz Sepe, bele tudott kapni a labdába, de a gólt nem akadályozta meg.

A második félidőben még egy gól esett, ekkor már sokkal jobban játszott a Roma: Veretout vezetgette a labdát, majd távolról lőtt, bombagól lett a vége.

Csereként beállt a spanyol Villar del Fraile a hazaiakhoz, ő aztán kétszer is hibázott nagy ziccerben, de mondhatjuk úgy is, hogy Sepe védett bravúrral.

A végeredmény 2-1 lett a hazaiaknak.

Előző 5 meccs eredménye
2019.11.24.Serie A
bologna
2:2
parma
Serie A
2019.05.13.Serie A
bologna
4:1
parma
Serie A
2018.12.22.Serie A
parma
0:0
bologna
Serie A
2014.04.13.Serie A
bologna
1:1
parma
Serie A
2013.11.30.Serie A
parma
1:1
bologna
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Bologna – Sassuolo

Nem semmi formában van a Sassuolo, az újrakezdés óta egy vereséget szenvedtek, az „első” fordulóban az Atalanta páholta el őket (mondjuk ők most gyakorlatilag minden szemük elé kerülő ellenfelet elvernek), azóta viszont 2 döntetlen és 3 győzelem a mérlegük. A Bologna legyőzésével együtt, ugyanis 2-1 arányban őket is sikerült legyőzni.

A meccs eleje a hazaiaké volt, kétszer is közel álltak a gólhoz, egyszer a kapufa, második alkalommal pedig egy védő segítette ki Consigli kapust.

Szépen fokozatosan vette át az írányítást a zöld-fehér csapat és Berardi bombagóljával ők szerezték meg a vezetést a félidő vége előtt.

A gólra minden futballt kedvelő elégedetten csettintene, kivéve a Bologna szurkolóit. Ők valószínűleg nem csettintettek…

A második félidőben még jobban elhúztak a vendégek, a hazai védők szerencsétlenkedését kihasználva Haraslin kotorta kapuba a labdát.

Szinisa Mihajlovicsot, a hazaiak vezetőedzőjét még kiállították túlzott reklamálás miatt, majd Barrow szépített, de már későn, nem maradt már idő az egyenlítésre.

Összefoglalás

Utolsó négy hazai meccsét bukta el zsinórban a Parma hazai pályán (ebből kettő a felfüggesztés előttről van), úgy tűnik, a szezon végére elfáradtak Kulusevskiék.

A Bologna pedig nagy skalpot gyűjtött be legutóbbi idegenbeli mérkőzésén, az Intert verték 2-1-re. Meg egyébként is: Remekül megy a csapatnak, legutóbbi öt idegenbeli meccsükből négyet megnyertek. Ebből három volt a felfüggesztés előtt…

Legutóbb 2-2-t játszottak, akkor a Bologna a 95. percben mentett meg egy pontot.

Nézzük a gólokat: Az újrakezdés óta a Parma minden meccsén szerzett legalább egy gólt és minden meccsén kapott is egyet. A Bolognánál hasonló a szitu, a Juve ellen azonban nem tudtak betalálni.

Egyre jobban hajlok afelé, hogy a legjobb megoldás számunkra az, ha arra fogadunk, hogy mindketten szereznek gólt.

A Parmánál remek támadók vannak, ráadásul a középpálya is gólerős: Gervinhot nem kell bemutatni, Cornelius és Kulusevski is remek formát mutatnak, a dán vezeti a Parma házi góllövőlistáját 11 góllal.

A túloldalon Orsolini 8 gólos, Barrow szorosan követi őt.

Maradjunk ennél: Mindkét csapat szerez gólt, meg lennék lepve, ha az idegenben jó formát mutató Bologna nem tudna betalálni, és bízom a Parmában is.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső