Parma – Fiorentina: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 július 03.
Parma
Teljesítmény:
V V N D V
  • Ennio Tardini
  • Július 05. 19:30
Nézd élőben itt:
QuickWin
Fiorentina
Teljesítmény:
V V D D D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Folytatódik a hétvégén az olasz első osztályú bajnokság, ezúttal egy olyan mérkőzést választottam, amin reményeim szerint a gólok játsszák majd a főszerepet.

Így most nem azt próbáljuk meg kitalálni, hogy ki nyeri a mérkőzést, hanem hogy mennyi gól esik a találkozó egésze alatt.

A Parma remek kis gárdává nőtte ki magát, ahol a támadó foci van előtérben, míg a Fiorentina csapatában olyan kvalitású játékosok szerepelnek, akikben mindig benne van a gól.

Remélhetőleg sok gólnak örülhetünk majd a Parma – Fiorentina találkozón.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Verona – Parma

Jó kis találkozóra számítottam, itt is a gólokra tippeltem és szerencsére a két gárda nem hagyott cserben. Igazán fordulatos találkozón összesen öt gól esett, három hazai oldalon, míg kettőt szerzett a Parma.

A vezetést a vendégek szerezték meg, a svéd fiatal Kulusevski cselezett ki három embert, mielőtt Silvestri mellett a kapuba lőtt. Még az első játékrészben jött az egyenlítés, Di Carmine tizenegyesből lőtt góljával 1-1 volt az állás.

Érdekes, de a szünetben Di Carminét lekapták a pályáról, holott gólt szerzett a támadó, helyére Zaccagni állt be.

Hibás döntésnek mindenesetre nem lehet nevezni a cserét, hiszen Zaccagni volt az, akinek szép lövésével 2-1-re módosult az állás.

Gagliolonak erre még volt válasza a 64. percben, de Pessina bombájára már nem, így a Parma hiába szerzett két gólt, üres kézzel kellett távoznia a Marcantoni Bentegodiból.

Kulusevskit mindenképp dicsérni kell, gólja mellett volt egy gólpasszal felérő lövése és 2-2-nél egy hatalmas szólója, amely végén azonban mellé lőtt. Nem rajta múlt, hogy kikapott a Parma és rá még nagyon oda kell figyelni a jövőben.

Előző 5 meccs eredménye
2019.11.03.Serie A
fiorentina
1:1
parma
Serie A
2019.05.19.Serie A
parma
1:0
fiorentina
Serie A
2018.12.26.Serie A
fiorentina
0:1
parma
Serie A
2017.08.13.Barátságos Mérkőzés
fiorentina
0:0
parma
Barátságos Mérkőzés
2015.05.18.Serie A
fiorentina
3:0
parma
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Fiorentina – Sassuolo

A bukik szerint a Fiorentina volt az esélyesebb a Sassuolo elleni mérkőzésen, pedig a vendégek az elmúlt két meccsükön hat gólt szereztek. Igaz, ugyanennyit kaptak, szóval meg kellett elégedniük az Inter és a Verona ellen is a döntetlennel.

Számukra kedvező, hogy ezúttal is sikerült hármat szerezniük, viszont csak egyet kaptak, így végre győztesen hagyhatták el a pályát.

A meccs Chiesa helyzetével indult, egy az egyben vezethette a kapusra a labdát, de Pegolo védte a válogatott támadó lövését.

Volt dolga a túloldalon Dragowskinak is, kétszer is hárítania kellett. Defrel tizenegyesénél viszont már ő is kapitulálni kényszerült.

Történt ugyanis, hogy egy Fiorentina szögletet követően megindultak a vendégek. A labdát megszerző, az akciót elindító és a támadást végig követő Djuricicet rúgták fel, így a Sassuolo csatára végezhetett el bünetőt, ahogy írtam be is lőtte.

Tíz perccel később már második góljának örülhetett a francia, és ezúttal is Djuricicet lehet kiemelni, a gólpasszt ugyanis ő adta.

Ennyi volt az első félidő, de a másodikban is várt ránk még két gól.

Kicsit bátrabbak lettek a Violák, ez egy Ribery lövésben és egy Pezzella kapufában mutatkozott meg. Gólt mégis a Sassuolo szerzett ismét, bár ehhez szükség volt egy nagy hibára hazai oldalon.

Castrovilli aludt el a saját kapuja előtt, Muldur elcsente a labdát a középpályástól és góllal fejezte be az akciót.

Egyre kínosabb volt a szituáció hazai oldalon, Cutrone góljával egy kicsit sikerült kozmetikázni az eredményt, de a vége így is 3-1 lett a zöld-fehéreknek.

Összefoglalás

Nézzük első körben a két csapat újrakezdés óta lejátszott mérkőzéseit. A Parma négy mérkőzést játszott, azokon három alkalommal is 2,5 gólnál több született, a Fiorentinánál pedig 3/2 ez az arány.

Utóbbi pár meccsükön mondjuk nem volt góleső, de játszottak nem egyszer gólgazdag találkozókat.

Ami aggasztó, hogy a bajnokság egészét tekintve többször játszott a Parma kevés gólos meccset, főleg hazai pályán nem potyogtak a gólok.

Viszont a Fiorentina hajlamos belecsúszni nagyobb vereségekbe idegenben (Juve ellen 3-0, Sampdoria ellen 5-1).

Nincsenek jó formában, a Parma pedig kicsit beragadt, zsinórban két vereséget szenvedtek az elmúlt két fordulóban.

Így hát ezúttal arra teszem a voksom, hogy sikerül összekapni magát Gervinhoéknak és berámolnak pár gólt a firenzeiek kapujába. Hab lenne a tortán, ha végre a Ribery – Chiesa kettős gólnélküli időszaka is lezáródna. Ha ők jobb formában lennék, teljes bizonyossággal állítanám, hogy a tippem 100%, hogy be fog jönni.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső