Parma – Fiorentina: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 november 04.
Parma
Teljesítmény:
D N D V N
  • Ennio Tardini
  • November 07. 20:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Fiorentina
Teljesítmény:
V N N D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nézzünk át Olaszországba, nézzünk meg egy olasz első osztályú mérkőzést, a Parma – Fiorentina meccset! A Fiorentina a hétvégén Rómában szenvedett sima vereséget, a Parma pedig meglepetésre ikszelni tudott az Inter ellen, és egy fontos infó: Bemutatkozhatott a csapatban a 18 esztendős Balogh Botond, akit az olasz újságok remek kritikával illettek.

Két középcsapat meccse nem mindig hozza a legizgalmasabb történéseket, de ebben most van kurázsi, remélhetőleg nem marad benne a csapatokban, hanem szépen meg is mutatják, mit tudnak. Én nagy érdeklődéssel várom ezt a mérkőzést.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Parma – Inter

Nem vagyok mindent tudó szaki, aki minden egyes meccset pontosan tippel meg, így nem kezdhettem a mondatot azzal, hogy „még én is arra tippeltem, hogy…”. De rajtam kívül vannak szakik, akik olyan szinten profin űzik a sportfogadást, hogy csak na, és ők is azt mondták, hogy márpedig ez annyira tükörsima Inter győzelem lesz, amilyet még a világ nem látott. A Parma szörnyű formában, tele hiányzókkal, olyannyira, hogy egy magyar fiatal is kezdőbe lett jelölve, hát mi baj lehet?!

Aztán tessék, a végeredmény 2-2, az Inter pedig még ennek az egy pontnak is örülhet, de megint előre szaladok, próbálok javítani ezen. Kezdjük az elején!

Nem csak a Parma kerete volt foghíjas, az Internél is hiányzott Lukaku, Sanchez, Vecino, Sensi és Skriniar. Ettől még ők voltak a meccs totális favoritjai.

Az első hatalmas lehetőség Ivan Perisic előtt adódott, remek indítást kapott, mellel átvette a labdát, majd fölé durrantotta a labdát, pedig ebben több volt.

Támadásban maradt az Inter, előbb Kolarov lőtt egy egészségeset (kapu mellé), majd Achraf Hakimi fejelt ziccerben fölé. Nagy volt a hazaiak fölénye, de csak nem akart összejönni az a bizonyos gól.

Bezzeg a túloldalon!

Nem sokat mutatott a Parma az első félidőben, de a szünet után Gervinho hatalmas gólt akasztott Handanovic kapujába, rögtön a kezdés után. Remek labdát kapott Hernanitól, nem állítgatta, nem tologatta, nem gondolkozott, hanem a bal felsőt vette célba.

És ha egy üzlet beindul… A 62. percben ismét az elefántcsontparti talált a kapuba, ezúttal Inglese szolgálta ki tökéletesen a csatárt, aki most nem bombázott, hanem laposan gurította el a labdát az Inter kapusa mellett.

A kihagyott helyzetek tehát megbosszulták magukat, de Antonio Conte csapata nem adta fel.

Két perccel Gervinho második gólja után Brozovic egy tizenhat méteres lövéssel szépített, aztán honfitársa, Ivan Perisic mentette meg a kék-feketék becsületét, már a hosszabbításban jött össze az egyenlítő gól.

Itt is említsük meg Balogh Botondot, aki bár megilletődötten kezdett, de hamar felvette a ritmust olyan játékosok ellen, min Perisic, Hakimi vagy Lautaro Martinez. Csak így tovább!

Előző 5 meccs eredménye
2020.07.05.Serie A
parma
1:2
fiorentina
Serie A
2019.11.03.Serie A
fiorentina
1:1
parma
Serie A
2019.05.19.Serie A
parma
1:0
fiorentina
Serie A
2018.12.26.Serie A
fiorentina
0:1
parma
Serie A
2017.08.13.Barátságos Mérkőzés
fiorentina
0:0
parma
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

AS Roma – Fiorentina

Szerencsére ez a meccs simának tűnt és a végeredmény alapján az is volt. De vajon tényleg így van? Nézzünk csak utána!

Castrovilli távoli lövése után azért egy picit fellélegezhettek a római drukkerek, nem sokkal kerülte el a távoli tekerés Mirante kapuját. Pár perccel később ugyanezen római drukkerek diadalittasan emelhették magasba a kezüket, ugyanis Spinazzola a 12. percben megszerezte a vezetést a Farkasoknak. Igazából szerencséje volt a középpályásnak, mert passzolni szeretett volna, a blokk után visszakerült hozzá a labda és 10 méterről a rövidbe lőtt.

Hamarosan duplázhatott volna a Roma, Dzeko passzolt a jobb szélen álló Pedrohoz, a spanyol egy kis igazítás után lőtt, nem sokkal tévedett.

Dzeko fejesét nagy bravúrral védte Dragowski, de még nagyobb védést mutatott be később, amikor hárítani tudta Karsdorp lövését, majd Veretout ismétlését is. Utóbbi… Hát az valami elképesztő védés volt!

Veretout a második félidőben is majdnem gólt szerzett, ezúttal azonban rosszul célzott. Nem vett vissza az AS Roma, jó iramban, jó lendülettel játszottak, de a gól hiányzott. Mármint a második. De az sem sokáig.

A 70. percben ugyanis Henryk Mkhitaryan hozta kihagyhatatlan helyzetbe Pedrot, 2-0.

A meccs végén még egy kiállítás színesítette a meccset, de bár ne tette volna: Martinez Quarta csúszott óriási lendülettel Dzekora, azonnali piros lap lett a „jutalma”.

Nagyon magabiztos győzelem volt ez, lehetett volna nagyobb is a különbség.

Összefoglalás

Kezdjük azzal, hogy a Fiorentina idegenben még nem tudott nyerni ebben a szezonban. Nem is ez a gond, hiszen az Intertől és a Romától kapott ki, valamint ikszelt a Speziával… Na, mondjuk ez utóbbira biztosan nem büszkék, mégiscsak egy újoncról van szó.

A Parma hazai mérlege 1 győzelem, 1 döntetlen, 1 vereség. Ők a Veronát verték, ők is ikszeltek a Speziával és kikaptak a Napolitól.

Nem olyan egyértelmű ez a meccs, ez pedig köszönhető a Parma hektikus formájának, a Fiorentina idegenbeli teljesítményének, a sérülteknek… Magyarul, ez most nem könnyű.

Korábbi meccseiken nem volt jellemző a sok gól, 2,5 fölé csak legutóbb jutottak, előtte viszont kevés gólos meccseket játszottak.

Ez most is benne van a pakliban, sőt, ez a legvalószínűbb forgatókönyv. Tavaly még nem ezt mondtam volna, de mióta kicsit átalakult a Parma, már nem vagyok velük szemben ennyire derülátó. Szóval én most maradnék az Under 2,5-nél és reménykedem abban, hogy folytatják a kevés gólos meccseket.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső