Parma – Sampdoria: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2020 július 17.
Parma
Teljesítmény:
V D V V V
  • Ennio Tardini
  • Július 19. 17:15
Nézd élőben itt:
Joker8
Sampdoria
Teljesítmény:
N N V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Továbbra is rossz formában Roberto D’Aversa együttese, immáron hat forduló óta képtelenek nyerni. Utoljára június 23-án, a Genoa ellen tudtak nyerni Gervinhoék. Azóta vereségek egész sora érte őket, pedig a mutatott játék helyenként egész pofás, de az eredmények csak nem akarnak jönni. Legutóbb az AC Milan is sorra halmozták a nagy helyzeteket, a vége mégis egy simának tűnő vereség lett.

Az aktuális ellenfél a Sampdoria, akik utolsó öt meccsükből négyet megnyertek és csak egyet veszítettek el. Azt is az Atalanta ellen, ez pedig egyáltalán nem meglepő mostanság, elképesztő formában vannak Zapatáék.

A Parma – Sampdoria meccs egyelőre elég sötét ló, így kicsit jobban beleássuk magunkat annak érdekében, hogy a meccs után több pénz legyen a tárcánkban.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

AC Milan – Parma

A csapatkapitány, Romagnoli kapufája az első kiemelendő esemény. A belső védő egy szöglet után emelkedett a legmagasabbra, fejese a jobb oldali kapufán csattant. Egy kissé beleért a labdába Sepe, bár valószínűleg nélküle sem született volna ebből a fejesből gól.

Gervinho következett, aki saját térfelén kapott labdát, öt Milan-védő között szlalomozott, a tizenhatoson belül járt már, amikor lőtt, a lövés fölé szállt. Az elefántcsontparti talán passzolhatott volna, úgy többet is ki lehetett volna hozni az akcióból.

Gervinho aztán pár perccel később már jól passzolt, remekül ugratta ki Grassit, akinek visszagurított labdáját Kurtic lőtte a kapuba.

A fordulást követően aztán egy igazi csodagólt láthattunk. Senki nem vette komolyan, hogy Kessié a kapu felé közeledik, így a középpályás gondolt egyet és akkora gólt rúgott, hogy Milánóban talán még most is tapsolnak, Sepének esélye sem volt kiszedni a labdát, amely a kapufáról pattant a gólvonal mögé.

Négy perccel később pedig már a piros-feketék vezettek: Calhanoglu szabadrúgását Romagnoli ezúttal nem a kapufára, hanem a jobb alsóba fejelte, Sepe ismét mozdulatlan maradt.

Lett volna lehetőség az egyenlítésre, a bevezetőben már taglaltam, hogy a helyzetekig való eljutással nincs probléma, a befejezésekkel már annál inkább. Ezúttal Kulusevski lövése pattant meg és Donnarumma már verve volt, a kapufa most a Milan mellett volt.

Helyzet után helyzet, Inglese léphetett ki, de Donnarumma szögletre mentett.

Nagy lehetőségek voltak, a futball örök törvénye bizony megint felütötte a fejét. Míg a vendégoldalon minden kimaradt, addig Calhanoglu belőtte a harmadik Milan-gólt. Ahogy Kessié góljánál, úgy ismét nem támadták a lövéshez készülődő szélsőt. Ez lett az eredménye.

Előző 5 meccs eredménye
2019.12.08.Serie A
sampdoria
0:1
parma
Serie A
2019.08.10.Barátságos Mérkőzés
parma
2:1
sampdoria
Barátságos Mérkőzés
2019.05.05.Serie A
parma
3:3
sampdoria
Serie A
2018.12.16.Serie A
sampdoria
2:0
parma
Serie A
2015.05.31.Serie A
sampdoria
2:2
parma
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Sampdoria – Cagliari

Remek helyzetkihasználásának köszönhetően egy elég sima meccsen nyert Claudio Ranieri együttese a Cagliari ellen. Walter Zenga érkezése egyáltalán nem dobta fel a csapatot, most már a mesterrel is öt meccse nyeretlenek, játékuk egyáltalán nem mutat javulást. Érdekes belegondolni, hogy ez a csapat ősszel milyen formát mutatott és most képtelen nyerni. Mi történhetett?

Pedig most is alakítottak ki helyzeteket, náluk volt többet a labda, és mégis: A végeredmény egy sima 3-0 a hazaiaknak.

Gabbiadini szerezte az első találatot, Jankto középre fejelt labdáját az olasz csatár is fejjel juttatta kapuba. Okos találat volt, hiszen nem az üresen tátongó hosszú oldalt vette célba Gabbiadini, hanem a kapus helyére fejelte a labdát, esélyt sem hagyva Cragnonak.

Még az első félidőben, a 40. percben megszületett a második hazai találat. A kezdőkörben veszített labdát a Cagliari, Bonazzolihoz került, aki egy darabig vezetgette, a védők pedig hátráltak, így az olasz lövésre szánta el magát. Jól tette, lapos lövését végül a hálóból kellett Cragnonak kiszednie.

A térfélcsere után is a Cagliari volt az aktívabb, gólt nem tudtak azonban szerezni. Helyette a Samp lőtte meg a harmadikat, Bonazzoli az 53. percben pontot tett az ügyre, miután akrobatikus mozdulattal értékesített egy balról érkező beadást.

Joao Pedroék tovább próbálkoztak, de valószínűleg másnap estig sem tudtak volna gólt szerezni.

Ráfér a szünet a Cagliarira, szükségük van a keret megerősítésére és egy kis pihenőre, hogy fejben is kikászálódjanak ebből a helyzetből.

Összefoglalás

A Samp utóbbi teljesítménye önmagáért beszél. Még ha nem is vertek meg világverő gárdákat, attól még jó formába kerültek. Ez a pár győzelem segített abban, hogy kényelmesen szemlélhessék a tabella hátsó részében zajló csatát, ami gyakorlatilag a Lecce és a Genoa közti háziversennyé zsugorodott. Persze, matematikai esély még van a kiesésükre, de ez egy valószínűtlenebb helyzet lenne.

A Parmánál viszont gond van, nem is kicsi. Ez volt a hatodik nyeretlenül megvívott bajnokijuk, és bár a képességekkel, a játékosok minőségével valóban nincsen gond, de az eredmények mégsem ezt igazolják. Jót tenne nekik egy önbizalom-növelő győzelem, gyakorlatilag mindegy, ki volna az ellenfél, de talán ezek a srácok el sem hiszik, hogy győztesen hagyhatják el a pályát.

Pedig micsoda támadók vannak: Gervinho, Cornelius, Kulusevski… Ennél ők többre hivatottak.

Az esetek többségében a két csapat találkozói nem mentesek a góloktól, így most is ezen irányba indulunk el. Véleményem szerint várható, hogy legalább 2,5 gólnál több essen. Erre most remek oddsot kínálnak az irodák, érdemes ezen elgondolkozni.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső