Parma – Verona: Fogadási Tippek és Serie A Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 október 01.
Parma
Teljesítmény:
V V N V N
  • Ennio Tardini
  • Október 04. 15:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Verona
Teljesítmény:
N N V N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Két, számomra nagyon szimpatikus csapat lép pályára egymás ellen az olasz első osztályú bajnokság harmadik fordulójában. Jelenleg a Parma az utolsó helyet foglalja el, hiszen két vereséggel indítottak, a Verona viszont épp ellenkezőleg, két győzelemmel startolt. Mondjuk tegyük hozzá, hogy az AS Roma elleni meccset nem a pályán, hanem az asztalnál nyerték meg. A mérkőzés maga 0-0-ra végződött, viszont a Románál szerepelt egy olyan játékos, akit nem neveztek, így a Veronának adták a három pontot, 3-0-s gólkülönbséggel…

Tavaly nagyon jól szerepeltek mindketten, de a Parma sokat gyengült. Lehet, hogy egy fecske nem csinál nyarat, de Dejan Kulusevski távozása érzékenyen érintette őket, ráadásul vezetőedzőjüket is elküldték a szezon végén. Azt a Roberto D’Aversát, aki nélkül most bizonyosan nem szerepelhetnének az első osztályban.

A Parma – Verona meccset fogjuk górcső alá venni.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Bologna – Parma

Két nagy vendég lehetőséggel indult a mérkőzés, előbb Gervinho szlalomozott a bal szélen – a lövésébe végül belevetődött egy bolognai védő -, majd egy csinos összjátékot követően Brugman fejelhetett, de Skorupski még bele tudott ütni a labdába. Dicsérjük meg Karamoh-t, aki zseniális labdát adott Brugmannak.

Ezután viszont átbillent a játék a másik térfélre, ez pedig nem is egy, hanem két Bologna gólban realizálódott: Mindkét esetben Soriano volt a gólszerző.

Az első találatnál a gólvonal-technológiára is szükség volt, Barrow szögletébe csúsztatott bele Danilo, majd a hosszún érkező Soriano fejelt, de Sepe kiszedte a labdát. Legalábbis úgy tűnt, de a játékvezető órája jelzett: A labda teljes terjedelmével áthaladt a gólvonalon, így középkezdéssel következhetett a Parma.

Negyed órával később jött a második gól, Soriano szánta el magát lövésre, a labda megpattant Bruno Alves lábán és így védhetetlenül vágódott a bal felső sarokba.

Kényelmes Bologna vezetéssel fordultak a csapatok, és a helyzet hamar még rosszabbá vált a vendégek számára: Skov Olsen kapott remek labdát az 56. percben Sorianotól, és megszerezte a Bologna harmadik gólját. Érdekes volt azt látni, hogy a védők egyáltalán nem fogtak embert, mind Soriano, mind Olsen teljesen egyedül mehetett a kapu felé, az ellenfél csak lézengett.

Így is összejött a szépítés egy Skorupski hiba után. Röviden rúgta ki a lengyel kapus a labdát, amire lecsapott Brugman, egyből indította Hernanit, aki szépíteni tudott.

De mielőtt belelkesedtek volna a vendégek, ismét elszomorították őket, Iacoponi ugyanis utolsó emberként szabálytalankodott, így idő előtt mehetett az öltözőbe.

A maradék időre még egy gól jutott, a Palacio rúgott bombagólt a hosszabbításban, a vége 4-1 lett.

Előző 5 meccs eredménye
2020.07.01.Serie A
verona
3:2
parma
Serie A
2019.10.29.Serie A
parma
0:1
verona
Serie A
2015.05.24.Serie A
parma
2:2
verona
Serie A
2015.01.11.Serie A
verona
3:1
parma
Serie A
2014.03.09.Serie A
parma
2:0
verona
Serie A
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Verona – Udinese

Érdekes körülmények között szerezte meg első győzelmét a Hellas Verona csapata a 2020/2021-es kiírásban. Az első fordulóban az AS Romával csaptak össze és a meccs nem hozott gólt, így mindkét fél egy-egy ponttal gazdagodott… Volna!

Amadou Diawara viszont úgy lépett pályára, hogy nem volt a nevezett keretben, így a Roma végül a zöld asztalnál vereséget szenvedett, a Verona 3-0-lal nyerte a meccset az eredmény ellenére.

Ami az Udinese elleni meccset illeti:

Az első helyzet a Veronáé volt, az új fiú, a cseh Antonin Barak ugratta ki Zaccagnit, a csatár talán még vezethette volna a labdát, de lövésre vállalkozott, kicsit elszámolta magát, a kísérlet mellé ment.

Volt helyzet a túloldalon is, Lasagna indult meg a jobbszélen Coulibaly labdájából és sokkal gyorsabb volt, mint a védője, Lovato, elcsavarta a labdát a tizenhatos sarkára érve, de Zaccagnihoz hasonlóan ő sem találta el a kaput.

Mindkét oldalon volt még egy-egy lehetőség, de gól nem született az első félidőben.

A térfélcsere után az Udinese veszélyeztetett először, majd az 57. percben vezetést szereztek a hazaiak: Faraoni labdáját Favilli vágta a kapuba közelről.

Lett volna még lehetőség egyenlíteni, de az udineiek egyszerűen mindent elpuskáztak, így 1-0-ra nyert a Verona.

Összefoglalás

Jaj, nagyon kedveltem a két csapat játékát tavaly, de ezt már talán unjátok. Nagyon jó kis futballt játszott a Parma, amiből eddig nem láttam semmit, a Verona pedig valószínűleg hozni tudja azt, amit tavaly. Ha nem is tudnak olyan idényt hozni, szerintem frankó kis középcsapattá válhatnak ebben a szezonban is.

Ki tudja, hogy a játékosokra hogyan hatott D’Aversa elküldése, de az eddigi irány nem annyira jó.

És sokadszor is: Dejan Kulusevski hiánya egyértelműen látszik.

Több meccsük végződött gólgazdagon, itt van mindjárt az utolsó meccsük, amikor 3-2-re nyert a Verona.

A csatárokkal most sincs gond, Zaccagni, Di Carmine vagy a másik oldalon Gervinho képesek lehetnek gólokat szerezni.

Szóval maradjunk ebben. Az over 2,5 ismét jól fizet, nagyon is jól. Benne van a pakliban, hogy látunk egy küzdős, egygólos meccset, de én nem ezt tartom valószínűnek.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső