Plzen – Inter: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2022 szeptember 12.
2022. szeptember 13. kedd, 18:45 Doosan Arena
Plzen
vs
Inter

A legjobb fogadóirodák szerintünk:

Már a múlt héten is említettem, hogy novemberig a játékosok nagyon szoros menetrenddel fognak dolgozni, szinte egyáltalán nem lesz megállás, hála annak, hogy novemberben Világbajnokság. Nekünk ez nem rossz, sőt… De azért vannak, akiket nagyon is túlhajszolnak, és ez a játékosok egészségét is igénybe veszi, valamint később a VB-n is fáradtan mozoghatnak. Ez meg persze nekünk sem jó. No de mindegy is, nekünk jelenleg nincs okunk panaszra, a héten megint Bajnokok Ligája. A múlt hét elég jól sikerült, kevés olyan meccs volt, ami nem jött be, és még annál is kevesebb, aminél nagyot tévedtünk volna. Megyünk tovább, és a hétre is ilyen eredményeket várnánk.

Most is lesznek könnyebb meccsek, meg nagy rangadók is. Az előbbiek táborát gyarapítja a Plzen – Inter mérkőzés, amely a vendégek számára kötelező házi feladat. Kéne, hogy legyen. De az Inter elég gyengén kezdte meg a szereplését, a bajnokságban is akadnak hiányosságaik Simone Inzaghi együttesének, így nem lehet biztonsággal kijelenteni, hogy nyerni fognak a kék-feketék. Vagy mégis? A Plzen öt év után van itt a legjobbak között, de a hosszú várakozás után sok örömüket nem lelték az első meccsükben, nagyon kikaptak a Barca ellen. Mondanám, hogy most itt van a lehetőség a javításra, de ebben én sem nagyon hinnék…

Ahogy a fogadóirodáknál sem hisznek benne a tippmesterek: A Viktoria Plzen győzelme 8 vagy 9-es szorzón fut, a döntetlen 5 körül, míg a vendégek sikerére 1.40-et fizetnek. Azért látszik, hogy az Inter az esélyes, de közben az is, hogy kicsit féltik a milánói együttest…

Az első fordulóban történt

Én azt mondom, jött a papírforma mindkét mérkőzésen. A Viktoria Plzen idegenbe látogatott, a Camp Nou-ban kellett volna jó eredményt elérni a bombaformába kerülő Barcelona ellen, amire sok esély azért nem volt. Mi nagy zakót jósoltunk, ami azért össze is jött, a Barca 5-1-re tudott nyerni. Szerintem már az is nagy szó, hogy a Plzen gólt tudott szerezni, egyébként ezt Jan Sykora fejelte Jemelka beadásából 2-0-s hazai vezetésnél. De ezzel csak még jobban felbőszítették a Barcát, akik végig úgy játszottak velük, mint macska az egérrel. Az öt kapott gól még hízelgő is a vendégek számára, több olyan alkalom is volt, ahol Staneknek kellett nagyot védeni, illetve előfordult, hogy Hejda a gólvonalról mentett…

A másik csapatunk meccsén szintén jött a papírforma, ami azt jelenti, hogy a kék-feketék két góllal kikaptak a Bayern München ellen. A németek a csoport favoritjai, és ezt be is bizonyították, szinte levegőt sem hagytak venni a milánóiaknak. A mérkőzés legjobbja hazai részről André Onana volt, nem rajta múlt, hogy végül üres kézzel távoztak saját közönségük elől Simone Inzaghi tanítványai. Kifejezetten gyenge napot zártak a támadásokat illetően, szinte alig jutottak el Manuel Neuer kapujáig. Ha meg mégis, akkor hibáztak… Szóval két csalódott társaság találkozik most Csehországban…

Plzen

Hát úgy tűnik, hogy a Bajnokok Ligája tényleg egészen más szint, mint ahol most a Plzen van. Erre számíthattak a klubnál, nagy szó, hogy a csoportkörig eljutottak, szép kis pénzt tettek el így is, de ennél többre nem számíthatnak. Talán, ha egy könnyebb csoportba kerültek volna, de ez nem az. Az Inter, a Bayern München és a Barcelona ellen a pontszerzés is bravúr lenne, nemhogy a győzelem, de tovább megyek: A gólszerzés is.

A Plzen közben a hazai bajnokságban szárnyal, és a hétvége folyamán is folytatták remeklésüket. A Sigma Olomouc otthonában tudtak nyerni 3-2-re, Chory két gólt szerzett, Havel pedig egyet. Kicsit felforgatta a kezdőt Bilek mester, pályára lépett Tijiani, Jirka és Vlkanova, holnap este viszont megint egy kicsikét változhat a kezdő. Az a hír járja, hogy Kopic lesz a jobbszélső, visszakerül Mosquera a csapatba, Holik pedig bent ragadhat jobb-bekkben.

Más változás nem várható, és valahol kellemes helyzetben van a mester, mivel nincs egyetlen játékosa sem, aki hiányozna.

A Barca ellen kiadtak magukból mindent, de lehetett számítani rá, hogy az kevés lesz. Az a rúgott gól szép volt, és erre Sykora emlékezni fog mindig.

Az Inter gyenge formában van, ez jelenthet némi esélyt, de meg kell mondjuk, nem a Plzen a mérkőzés esélyese.

A várható kezdőcsapat:

Stanek – Holik, Hejda, Pernica, Jemelka – Kalvach, Bucha – Kopic, Sykora, Mosquera – Chory

Élő fogadás:
Igen
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Inter

Ez egyelőre nem túl sok, amit az Inter mutatott. Láthatóan kisebb gödörbe kerültek, lehet, hogy Romelu Lukaku hiányzik, sőt biztos, hogy vele veszélyesebbek lennének. Érdekes, mert tavaly nélküle is remekeltek elöl, nem volt szinte meccs, amin ne találtak volna be.

Eddig a kicsik ellen ment a játék, volt, hogy szenvedve, de legalább a győzelmet megszerezték. Három nagycsapat ellen játszottak, azokat viszont mind elveszítették.

A bajnokságban a hétvégén nyerni tudtak, a Torino együttesét verték 1-0-ra egy kései Marcelo Brozovic góllal. A Torino nem érdemelt vereséget, hiszen számtalan alkalommal jutottak el lövésig, de a kapuba visszakerülő Samir Handanovic nagy bravúrokat bemutatva megőrizte az együttes góltalanságát. Brozovic egy eléggé malac-góllal szerezte meg a győzelmet a csapat számára, de az Internek a mostani helyzetében ez teljesen mindegy, a lényeg, hogy nem szakadtak le tovább az éllovasoktól.

Lukaku ezen a meccsen sem lépett pályára, és az a hír járja, hogy a Plzen ellen sem játszhat, maximum a kispadra ülhet le, de én ennek nem is látnám értelmét, amíg nem százszázalékos, addig nem kell kockáztatni, Inzaghi fejében úgyis az van, hogy a cseheket nélküle is le kell győzni.

Más nincs, aki hiányozna az együttesből. Handanovic remekelt, de Onana is jól védett a Bayern ellen, és lehet, hogy az Ajaxtól érkező játékos a kupákban főszerepet kap, míg a bajnokság marad Handanovicé.

A középpályán kérdéses még egy dolog: Nicoló Barella vagy Henrikh Mkhitaryan kezdjen? Mi úgy hisszük, hogy előbbi lesz a befutó, de Inzaghi bátran nyúl a már 34 esztendős örményhez is alkalomadtán.

A védelemben a múltkorihoz képest de Vrij kezdetésére számítunk D’Ambrosio helyett.

A várható kezdőcsapat:

Onana – Skriniar, de Vrij, Bastoni – Dumfries, Barella, Brozovic, Calhanoglu, Gosens – Martínez, Dzeko

Tippelde

Nincs jó formában az Inter, és a Plzen, ha valamikor, hát most pontot szerezhet. Erre azért nagy esélyt nem látunk, a kék-feketéknek rutinból le kell hozni ezt a meccset. Talán Martínez és Dzeko (vagy Correa) számára is jó esélyt jelenthet a találkozó, jó ideje nem tudtak betalálni, így szerezhetnek egy kis önbizalmat.

Számunkra az is kérdéses, hogy tudnak-e gólt rúgni a csehek, most úgy gondoljuk, hogy nem. Tehát két tippünk is lesz: Csak az Inter talál be, és ők nyerik meg a mérkőzést.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső