PSG – Bayern München: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2021 április 12.
PSG
Teljesítmény:
N N V N N
  • Parc des Princes
  • április 13. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Bayern München
Teljesítmény:
D V N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Következzen az a találkozó, ahol a továbbjutás még abszolút nem dőlt el, de a hazai pályán játszó együttesnek jó esélye van arra, hogy ők menjenek a legjobb négybe: Következzen a PSG – Bayern München meccs! Ez volt a négy negyeddöntő közül a legizgalmasabb, a legszórakoztatóbb, és egyben a leggólgazdagabb.

Mindkét oldalon voltak hiányzók, fontos hiányzók, elég csak Robert Lewandowskira az egyik, vagy Marco Verrattira gondolni a másik oldalon. A sok hiányzó és a borzasztó időjárás nem tudta elrontani ezt a nagyszerű meccset, jó, hogy van még ebből egy. Bízunk abban, hogy a párizsi visszavágó is legalább ilyen színvonalat hoz, de ha csak fele ennyire lesz jó, szerintem akkor sem kell a kardunkba dőlnünk.

És hogy ki lesz a továbbjutó? Ez egy nagyon jó kérdés! Az Allianz Arénában ugyebár 3-2-re tudott nyerni a francia együttes, egy olyan mérkőzésen, ahol a bajorok több mint harminc alkalommal lőttek kapura. Talán, ha van egy Lewandowski a pályán…

A párizsiak viszont nagyon jól sáfárkodtak a helyzeteikkel, Mbappé pedig még mindig a világ egyik legjobbja, most is egy duplával vette ki a részét a győzelemből. Kezdjünk is bele, aztán a végére meglátjátok, hogy szerintünk mi fog kedden este történni!

Mi történt az odavágón?

Ez már a második mérkőzés, érdemes feleleveníteni, hogy mi történt Németországban az előző héten!

Bayern München – PSG

Aki esetleg pár perc késéssel kapcsolt oda a találkozóra, az elég sok fontos jelenetről lemaradhatott. Kezdve Eric Maxim Choupo-Moting kapufájával – ami másfél perc játék után született – Kylian Mbappé góljáig. A 3. percben Neymar és Mbappé törtek Neuer kapujára, a brazil játszott csapattársa felé, és bár a lövés nem volt túl izmos, Manuel Neuernek sikerült olyan furcsán hozzáérnie, hogy szabályosan bevédte. Nem megszokott ez a némettől, de ebből is látszik, hogy a kapusok általában vékony jégen táncolnak, és még a legjobbakkal is megesik, hogy bakizzanak.

A 11. percben jártunk, amikor a hazaiak kapusának ismét a hálóba kellett nyúlnia egy labda után, de itt megúszták a gólt: Julian Draxler talált be, de az akció lesről indult, így végül a Bayern jöhetett szabadrúgással.

Több játékos is kiérdemelte volna a mérkőzés legjobbja címet, közülük is kiemelkedett Keylor Navas, aki Leon Goretzka lövésénél hatalmas védést mutatott be, és ez nem ez volt az utolsó…

Szűk fél órával a kezdés után újabb – ezúttal szabályos – gólt rúgtak a vendégek: Ismét Neymar volt az előkészítő, a leshatárról kiugró Marquinhos elé pörgetett, és bár a középső védő passzolhatott volna a jobb helyzetben levő Mbappénak, egyedül oldotta meg a feladatot. Tökéletesen.

A félidő hátralévő részében újra a PSG kapuja előtt folyt a játék, mindent bevetve próbáltak szépíteni Hansi Flickék, de Lewa nélkül ez nehéznek bizonyult, ráadásul Keylor is elképesztő napot fogott ki.

De a 37. percben Eric Maxim Choupo-Moting révén mégis összejött a gól, a kameruni fejese a jobb sarokban kötött ki.

Összesen 15 kapura lövése volt a Bayernnek 45 perc alatt, míg a PSG-nek 2…

És a második félidő is ugyanígy nézett ki: A Bayern dominált, birtokolta a labdát, lőtt közelről és távolról, a PSG pedig a gyors játékosaiban és a kontrákban bízott.

Pár helyzetet mindkét csapat elpuskázott, aztán a 60. percben Thomas Müller egyenlítette ki az állást, ő is fejesből, nagyon könnyedén szakadt el a védőktől.

Amikor már abban reménykedhettek a bőrnadrágosok szurkolói, hogy csapatuk visszatért, és még a fordítás is sikerülhet, újra jött Mbappé, második góljával alakult ki a végeredmény, 2-3.

Előző 5 meccs eredménye
2021.04.07.Bajnokok Ligája
bayern münchen
2:3
psg
Bajnokok Ligája
2020.08.23.Bajnokok Ligája
psg
0:1
bayern münchen
Bajnokok Ligája
2018.07.21.ICC
bayern münchen
3:1
psg
ICC
2017.12.05.Bajnokok Ligája
bayern münchen
3:1
psg
Bajnokok Ligája
2017.09.27.Bajnokok Ligája
psg
3:0
bayern münchen
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

A hétvégi bajnokijuk

A Bayern München találkozójával kezdem, akikhez a masszív és Európára hajtó Union Berlin látogatott. És okozott meglepetést. A müncheniek nem bírtak a vendégekkel, és a meccs kétharmadáig nem esett gól. Ekkor Jamal Musiala volt eredményes, de nem tartott ki az egygólos előny, mert Ingvartsson a meccs végén szintén betalált. A csapat előnye az őket üldöző RB Leipziggel szemben még mindig jelentős…

A PSG pedig Strasbourgba látogatott, és aratott könnyed sikert: 4-1-re múlták felül a hazai gárdát, Mbappé, Sarabia, Moise Kean és Paredes szerezték a gólokat. Mauricio Pochettino együttese továbbra is próbál kapaszkodni, és utolérni a Lille-t, akik vezetik a Ligue 1-et.

Összefoglalás

Sérülések, betegségek terén továbbra sincs javulás, rengetegen nem tudtak részt venni a hétvégi meccseken, és nem fognak tudni részt venni a visszavágón sem.

Részben ezért, részben pihentetés céljából volt nagyon tartalékos a Bayern, olyan játékosok játszottak, mint a 20 esztendős portugál középpályás, Tiago Dantas, vagy Josip Stanisic, a 21 éves balbekk.

Lewandowskin kívül Serge Gnabry, Corentin Tolisso és Niklas Süle nem fog pályára lépni, míg Leon Goretzka és Lucas Hernández kisebb sérülést szedett össze. Fontos lenne a francia játéka, mert ugyan Alphonso Davies bevethető, de Niklas Süle kiesése miatt csak David Alaba és Jerome Boateng vethető be középen.

Ha a híreknek hihetünk, akkor a PSG-nél Verratti már bevethető lesz, talán Florenzi is, viszont Kurzawa, Icardi és Juan Bernat nem.

Képes lehet-e fordítani a Bayern? Van-e innen visszaút? Szerény véleményem szerint nincs, de az biztos, hogy mindent meg fognak tenni, és akár még sikerülhet is csodát tenni. Gólokra számítok mindkét oldalról, a PSG sem mehet biztosra, egyet legalább lőniük kell.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső