PSG – Clermont: Fogadási Tippek és Ligue 1 Előzetes – 2023.06.03.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 június 02.
PSG
Teljesítmény:
D N N N V
  • Parc des Princes
  • Június 03. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Clermont
Teljesítmény:
N V N D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Három meccsünk maradt, hogy kimondhassuk, írtunk a teljes olasz, spanyol és francia fordulóról. Ha lennének még angol meg német meccsek, akkor ez nem sikerülhetett volna, hiszen a legnagyobb igyekezetünk ellenére sem tudunk mindenhova odafigyelni. De így, hogy már csak ez a három topliga fut, volt lehetőségünk.

A már bajnoki címet szerzett PSG hazai pályán fogadja a Clermont csapatát. Sportfogadás szempontjából nem ez a legideálisabb meccs, viszont van egy szépsége, egy különlegessége ennek a találkozónak. Eddig is sejtettük, még írtunk is róla, hogy a szezon végén Lionel Messi távozik Franciaországból, tegnap edzője, Christophe Galtier ezt ki is mondta, hivatalosnak tekinthető. Szóval ez lesz a hétszeres Aranylabdás utolsó PSG-s meccse.

Szorzók tekintetében nem szálltak el a bukik, a Betinia oldalán 1.20 a hazai győzelem, 7.20 a döntetlen és 11.00 a vendéggyőzelem.

Következzen a PSG – Clermont mérkőzés!

PSG

Christophe Galtier sem hozta azt, amit vártak tőle. A francia bajnokságot csak kínkeservesen nyerik meg, sokat hibázva, hat vereséget begyűjtve (lehet, hogy hetet), a BL-ből ideje korán kiestek, míg a Francia Kupát és a Ligakupát hagyjuk is. Nem lehet ennél több pénzt önteni egy csapatba, de ilyenkor megint az derül ki, hogy a pénz egyszerűen nem minden.

A Messi – Neymar – Mbappé trió egyszerűen megbukott, Messi leigazolása eleve nem volt akkora ötlet, mint ami kisült belőle. Ezért sem marasztalják, és ő sem akar maradni. Hogy Neymarral és Mbappéval mi lesz, az majd a nyáron eldől, a legfrissebb hírek szerint az első igazolást hamarosan bejelentik, Marco Asensio érkezik.

De még a jelennél maradva, a PSG bajnok lett. Legutóbb egy Strasbourg elleni döntetlennel harcolták ezt ki, Mbappé labdája után Lionel Messi volt eredményes.

Előnyük így négy pont, nem érhetik utol őket.

Hazai pályán köszönhet el az argentin a közönségtől, akik olykor szerették, olykor viszont gyűlölték őt. A csapat otthoni mérlege 13-2-3, az utóbbi hetekben gyűjtötték be mindhárom vereséget.

A forduló utolsó meccsén többen nem lehetnek ott a pályán: Fabian Ruiz, Neymar, Marquinhos, Hugo Ekitike, Nuno Mendes, Nordi Mukiele, valamint Sergio Rico, akit pár napja lovasbaleset ért, Sevillában kezelik a kapust. Mielőbbi gyógyulást kívánunk neki!

A várható kezdőcsapat:

Donnarumma – Pembele, Ramos, Bitshiabu – Zaire-Emery, Soler, Verratti, Sanches, Bernat – Messi, Mbappé

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző meccs eredménye
2022.08.06.Ligue 1
clermont
0:5
psg
Ligue 1
2022.04.09.Ligue 1
clermont
1:6
psg
Ligue 1
2021.09.11.Ligue 1
psg
4:0
clermont
Ligue 1
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Clermont

A szezon egyik meglepetéscsapata volt a Clermont, amely tavaly még majdnem kiesett, mostanra pedig reális esélyük volt a nemzetközi kupaszereplés kiharcolására. Nem jött össze, de így is teljesen meg lehetnek elégedve azzal, amit elértek. A nyolcadik helyen állnak, és a kilencediknél rosszabbak nem lehetnek.

Alaposan összekapta őket Pascal Gastien, és erre lehet építeni a következő évben is, bár a franciáknál láttunk már nagy csillaghullásokat, elég megnézni, mit ért el tavaly a Strasbourg és a Nantes, és hol vannak most…

Az együttes utolsó meccsén a Lorient-nal játszott, és 2-0-ra meg is verte őket. Betalált a kapuba Saif Khaoui, valamint Maximiliano Caufriez, de szükség volt ezek előtt Mory Diawra, aki tizenegyest fogott még a meccs első félidejében. Egy perccel később jött a vezető gól Khaouitól…

Nincs semmi okuk megijedni a PSG-től, akkor sem, ha idegenben játszanak, és akkor sem, ha a bajnokcsapatról van szó. Egyrészt tartalékosak, másrészt ez a Clermont idegenben abszolút jó. Hét győzelmük van, öt döntetlennel és hat vereséggel.

Ráadásul a hazaiak tömve vannak hiányzókkal, míg a vendégeknél egyetlen játékost sem kell kihagyni.

A várható kezdőcsapat:

Diaw – Seidu, Wieteska, Caufriez – Zeffane, Gonalons, Gastien, Neto Borges – Khaoui, Maurer – Kyei

Tippelde

Ebből még egy kis futballünnep is lehet. Nem biztos, hogy (csak) a hazaiaknak, a semleges szurkolók is jól kijöhetnek ebből a találkozóból.

Mi egy szórakoztató mérkőzésre számítunk, ahol legalább két és fél gól fog születni. Az eddigi három meccsen négy gól alá még nem adták a fiúk…

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.34 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.32 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.30 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső