Puskás Akadémia – Budapest Honvéd: Fogadási Tippek és NB1 Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2020 november 03.
Puskás Akadémia
Teljesítmény:
V N V V N
  • Pancho Aréna
  • November 04. 15:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Budapest Honvéd
Teljesítmény:
D N D D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Egyre nagyobb és nagyobb a baj Felcsúton. Hornyák Zsolt együttese immáron négy bajnoki óta nyeretlen, egyetlen pontocskát sem tudtak ez idő alatt összegyűjteni. Utoljára szeptember végén sikerült nyerniük, akkor a szintén nem túl remek formában levő Mezőkövesd ellen nyertek 1-0-ra.

Az, hogy nagy a baj, nem az én álláspontom. Pontosabban nem csak az enyém. Maga a csapat vezetőedzője szerint is ég a ház, az öltözőn belül problémák vannak, ami kihat a csapat teljesítményére is.

A Budapest Honvéd pedig… Hát, a fene tudja, mi újság most náluk. Teljesen kétarcú csapat benyomását keltik, a legutóbb a gyenge formát mutató Mezőkövesddel játszottak és bár az ő győzelmükben bíztam, végül meg kellett elégedniük egy döntetlennel. Majd kitérek rá, hogy miért.

Nézzük a Puskás Akadémia – Budapest Honvéd beharangozóját!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Puskás Akadémia – Zalaegerszeg

Bíztam a kevés gólban, megjártam. Van ez így…

Két rossz formában levő együttes feszült egymásnak, mindketten vereséget vereségre halmoznak, bár a Zete jól kezdett, azóta visszaesett, a Puskás viszont meg sem közelíti azt a formát, amit tavaly mutattak nekünk Hornyákék.

Ennek ellenére a hazaiak szerezték meg a vezetést, méghozzá egy tetszetős góllal. Lehet itt hibáztatni egyébként 2-3 Zete játékost, amiért nem támadták a labdás embert, amiért lemaradtak a gólszerzőről, de tény, hogy a 13. percben egy jobbról érkező Slagveer beadásra érkezett középen tökéletesen Mance, és a kapu bal felső sarkába továbbította a labdát.

Sokáig azonban nem örülhettek a hazaiak, hét perc telt el a gól után, amikor Lesjak egy óriási góllal egyenlített. A középpályás 16 méterről, ballal lőtte ki a jobb felső sarkot.

A gyors gólváltást követően akadtak még helyzetek mindkét fél előtt, két óriási Puskás-helyzet maradt ki: Előbb Mance rúgott zúgó kapufát, majd a 43. percben egy fejest kellett a gólvonalról kifejelnie a Zete védőjének.

Maradt a szünetre az 1-1, de kétségkívül jobban játszottak a hazaiak.

A második félidő is Puskás-lehetőségekkel indult, Mance nagyon élt, de ezúttal célt tévesztett, majd Knezevic lőtt mellé ziccerben.

Majd derült égből villámcsapásként megszerezte a vezetést a Zalaegerszeg, valószínű, hogy a forduló gólját lőtte a Fraditól kölcsönkapott Szánthó Regő. Az 53. percben a tizenhatos sarkán gondolt egyet az ifjú támadó és tökéletes csavarásával átvette a vezetést a vendégcsapat.

A Puskás játékosai joggal reklamáltak: Egyrészt az akció lessel és szabálytalansággal indult, mindkettőben Könyves Norbert volt a bűnös. A játékvezető és asszisztense azonban ezeket nem szúrták ki… Ha van videobíró, valószínű, hogy nincs szabályos Szánthó találat.

A hátralévő időben még egy Mance helyzetet és egy meg nem adott Puskás gólt jegyezhettünk fel, maradt az 1-2.

Előző 5 meccs eredménye
2020.06.27.OTP Bank Liga
puskás akadémia
2:1
budapest honvéd
OTP Bank Liga
2020.02.22.OTP Bank Liga
budapest honvéd
1:1
puskás akadémia
OTP Bank Liga
2019.11.02.OTP Bank Liga
puskás akadémia
1:2
budapest honvéd
OTP Bank Liga
2019.05.04.OTP Bank Liga
puskás akadémia
2:2
budapest honvéd
OTP Bank Liga
2019.02.09.OTP Bank Liga
budapest honvéd
2:1
puskás akadémia
OTP Bank Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Budapest Honvéd – Mezőkövesd

Nagyon bíztam a Honvéd győzelmében, ugyanis mikor, ha nem most tudnák legyőzni a Kövesdet?! Erre tessék, egy piros lap keresztbe húzza minden számításomat…

És hogy milyen piros lap volt ez?! Totálisan jogos. A középpálya közepén Besirovic tolta meg a labdát, Tamás Krisztián pedig talppal csúszott rá, sípcsontját találta, szerencse, hogy a bosnyáknak nem lett baja. Abszolút meggondolatlan, felesleges, durva szabálytalanság volt ez.

Ez persze teljes mértékben átalakította az erőviszonyokat, vagyis megváltoztathatta volna, de az első félidőben nem tudott mit kezdeni a váratlan emberelőnnyel a Mezőkövesd.

Ahogy a második elején sem, a Honvéd jól védekezett és ölte a játékot, a 61. percben viszont megtört a jég, Berecz Zsombor kapott jó labdát, elszakadt védőjétől és a kifutó Tujvel alatt a hálóba lőtt.

És a végén mégsem örülhettek a vendégek, merthogy a Honvéd a 69. percben tizenegyeshez jutott, amit Hidi Patrik be is vágott.

A végeredmény 1-1, a Honvéd örülhet jobban, hiszen majdnem a teljes mérkőzést emberhátrányban kellett lejátszaniuk.

Összefoglalás

Kezdjük azzal, hogy a Honvéd idegenben jobb teljesítményt nyújt, mint hazai pályán. Ideiglenes otthonukban még nyeretlenek (2 döntetlen, 2 vereség), míg távol az Új Hidegkuti Nándor Stadiontól már bezsebeltek hét pontot 4 meccsen.

A Puskásnál levő problémákról már sokat beszéltem, a Zalaegerszeg elleni meccsen is az látszott, amit edzőjük elmondott: Mindenki magáért harcol, nem a csapatért. Mance sok esetben passzolhatott volna, helyette minden egyes alkalommal lőtt, és ez csak egy példa a sok közül.

Nem tudom, ki tud-e kecmeregni a csapat ebből a gödörből, vagy esetleg ez Hornyák állásába kerül-e.

Most sem merek a végeredményre tippelni, de amúgy, ha kellene, akkor döntetlent fogadnék.

Az viszont sokkal jobban vonz, hogy mindkét csapat betalál.

A Honvédnak a legutóbb szerencséje volt a gólnál, nagyon buta szabálytalanságot követett el a Mezőkövesd játékosa, de nem lehet őket hibáztatni, minden erejüket felemésztette a védekezés.

Viszont ott van Eppel, ott van Balogh Norbert, ott van Zsótér. Bennük lehet bízni.

Ahogy a túloldalon levő játékosokban is, mert igazán szép helyzeteket alakítottak ki több ízben is.

Nem is pocsékolom tovább a szót: Mindkét csapat gólt szerez, ez az én tippem erre a magyar bajnoki meccsre.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső