Puskás Akadémia – Ferencváros: Fogadási Tippek és NB1 Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 május 29.
Puskás Akadémia
Teljesítmény:
D D V V N
  • Pancho Aréna
  • Május 31. 21:05
Nézd élőben itt:
Joker8
Ferencváros
Teljesítmény:
N N V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Két elmaradt mérkőzésének pótlását követően majdhogynem behozhatatlan előnyre tett szert a Fradi. Immáron 9 ponttal vezetnek a második Videoton előtt, elég nagy csoda lenne, ha innen veszítenék el a bajnokságot.

A Puskás Akadémia pedig a negyedik helyen áll, ők két hónapja nem futballoztak és edzeni is csak körülbelül egy hónapja tudnak normálisan, ez mindenképp a Fradi malmára hajtja a vizet. Azt viszont nem szabad elfelejtenünk, hogy négy nap alatt két fontos meccset játszottak le.

Az indulás mégis nehéz, emiatt a Puskás sincs könnyű helyzetben, de vannak még páran a bajnokságban ebben a cipőben, ez tehát nem lehet kifogás.

Nézzük a két csapat egymás elleni beharangozóját!

Puskás Akadémia

Ugyebár, ha egy csapat nevében benne foglaltatik, hogy „akadémia”, akkor az ember arra gondol, hogy fiatal magyar suhancok próbálják rohamozni az ellenfél kapuját. Nos, a Puskás esetében ez nem így van. Kis túlzással a világ minden tájáról van itt labdarúgó, a fiatalok pedig vajmi kevés lehetőséget kapnak.

Az eredmények viszont őket igazolják, ugyanis jelen pillanatban a negyedik helyen áll Hornyák Zsolt együttese, és még minimális esély van arra is, hogy megcsípjék a harmadik helyet.

Mielőtt megállt volna a sportélet a következő eredményeket érték el: Iksz a hatpontos rangadón a Kövesd ellen, súlyos vereség „anyaegyesületük” ellen, de verték az Újpestet és a Kisvárdát.

Legjobbjaik természetesen leginkább a légiósok közül kerülnek ki, Knezevic, van Nieff vagy épp Vanecek magyar szinten jó labdarúgók, a hazai játékosok közül pedig Sós Bencét, Gyurcsó Ádámot, Varga Józsefet és Szolnoki Rolandot említhetjük.

Míg tavaly azért meglegyintette őket a kiesés szele, idén ettől nem kell tartaniuk, akár még az európai kupaindulást is kiharcolhatják.

Egymás elleni meccseik:

Nem győzni jár Rebrov csapata Felcsútra, az utóbbi időben keményen megszenvedtek, amikor a Puskás hazai pályán játszott. Az idényben két találkozót bonyolítottak le, egy fölényes Puskás-győzelem és egy döntetlen a mérleg. A Fradi 2015-ben tudott utoljára győzni a bajnokságban a Pancho Arénában.

Előző 5 meccs eredménye
2019.12.08.OTP Bank Liga
ferencváros
2:2
puskás akadémia
OTP Bank Liga
2019.08.25.OTP Bank Liga
puskás akadémia
4:1
ferencváros
OTP Bank Liga
2019.05.19.OTP Bank Liga
puskás akadémia
1:1
ferencváros
OTP Bank Liga
2019.02.23.OTP Bank Liga
ferencváros
4:0
puskás akadémia
OTP Bank Liga
2018.10.20.OTP Bank Liga
puskás akadémia
1:0
ferencváros
OTP Bank Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Ferencváros

Jól alakult az elmúlt egy hét a Fradi háza táján, sikerült mindkét elmaradt meccsüket megnyerni, ezek közül az egyik az Újpest elleni derbi volt. Szerhij Rebrov csapatának előnye ezzel már kilenc pont a második előtt, ahogyan Németországban a Bayern, úgy a Fradi is készítheti a pezsgőt, mert ha ez így megy tovább, nemsokára bajnokok lesznek.

Főleg, hogy a Vidi sincs a legjobb formában, a hét elején kiestek a Magyar Kupa elődöntőjéből.

Az Újpest elleni meccset egyébként ismét Franck Boli döntötte el, aki így hamar a zöld-fehér szimpatizánsok szívébe lopta magát, hiszen mióta ideigazolt, ez volt a második derbi, ami az ő góljával dőlt el.

Ez a 9 pont azonban veszélyes is lehet, Rebrovnak nagyon oda kell figyelnie, nehogy elkényelmesedjenek fiai és fejükbe szálljon a dicsőség.

Összefoglalás

Ahogy láttátok, öt év telt el Fradi-siker nélkül, ha a Puskás Akadémia ellen idegenben játszott. Most is van a lábukban 2 meccs, abból az egyik a derbi, amikor mindkét fél mindent beleadva megy előre a győzelemért. Ha ehhez hozzávesszük, hogy kilenc pont az előnyük, megkapjuk a receptet: Most sem fognak győzni. Persze, ez csak egy szerény tipp részemről. Ha a játékerőt nézzük, akkor a Fradi jobb csapat, duzzadnak az önbizalomtól, de fáradtak.

Az 1X nem rossz, a 2,5 gól fölött nem rossz, a meccs kimenetele pedig szerintem döntetlen lesz.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső