Puskás Akadémia – Paks: Fogadási Tippek és NB1 Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 június 18.
Puskás Akadémia
Teljesítmény:
N D N V D
  • Pancho Aréna
  • Június 20. 19:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Paks
Teljesítmény:
N D D N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Itt a nagy lehetőség! Ez mindkét csapatra vonatkozik ez a mondat. Egyiküknek lehetőségük van fellépni a harmadik helyre, míg a másikuk megszilárdíthatja helyét az NB1-ben. Három forduló maradt a magyar első osztályú bajnokságból és az érdemi rész már eldőlt: 24 év után sikerült címet védeni, ismét bajnok lett a Ferencváros.

Maradtak azonban még kérdések, amikre az elkövetkezendő három forduló adja majd meg a választ.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Diósgyőr – Puskás Akadémia

Én magam is írtam erről a mérkőzésről, azt vártam, hogy a kaposvári 3-0-s fiaskót követően hazai környezetben megembereli magát a Diósgyőr és bedarálja a Puskás Akadémiát. Csalódnom kellett.

Pedig úgy indult a meccs, ahogy én gondoltam, már a harmadik percben vezetést szereztek a piros-fehérek: Kiss Tamást ugratták ki egy hosszú labdával, ő egyből középre passzolt, ahol érkezett Mirko Ivanovski és az üres kapuba lőtt.

Erre a kezdésre lehetett számítani, egyrészt Feczkó Tamás sem az az edző, aki egy ejnye-bejnyével elintézte a Kaposvár elleni meccset, másrészt Márkvárt Dávid is nyilatkozott arról, mennyire szégyellik magukat. Számítani lehetett a diósgyőri rohamokra.

Arra azonban nem számítottam, hogy innentől visszaáll a DVTK, pontosabban a Puskás átveszi az irányítást. Pedig ez történt és Deutsch László révén egyenlítettek a vendégek. A 21. percben egy szögletet Danilovic középre ütött ki (pedig ezt már serdülőként tanítják a kapusoknak, soha nem középre szabad kiütni a labdát), a tizenhatoson kívül álló Deutsch pedig a bal alsó sarokba lőtt.

A második félidőre még egy ponttal a tarsolyban jött ki a Diósgyőr, percekkel később azonban már egy sem maradt. A gól kicsit hasonlított a diósgyőrire, Gyurcsó iramodott meg a bal oldalon, centerezett, Vanecek pedig belőtte a labdát.

A mérkőzésen több gól már nem született, így a DVTK lemondhat a 3. helyről valószínűleg és Feczkó Tamásnak is lesz dolga, hogy rendbe rakja a fejeket.

Előző 5 meccs eredménye
2020.02.08.OTP Bank Liga
paksi fc
0:2
puskás akadémia
OTP Bank Liga
2019.10.19.OTP Bank Liga
puskás akadémia
4:2
paksi fc
OTP Bank Liga
2019.04.13.OTP Bank Liga
paksi fc
0:0
puskás akadémia
OTP Bank Liga
2019.02.26.Magyar Kupa
paksi fc
1:3
puskás akadémia
Magyar Kupa
2019.02.20.Magyar Kupa
puskás akadémia
1:2
paksi fc
Magyar Kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Paks – Kaposvár

Nagyon fontos bajnoki előtt állt a Paks csapata, ugyanis meglóghattak a kiesés elől menekülő Debrecen elől. De nem várhatták, hogy az ölükbe hull majd a győzelem, az előző körben a már kiesett Rákóczi 3-0-ra verte az élvonalhoz tartozó Diósgyőrt.

Fordult a kocka kaposvári szempontból: Ezúttal ők kaptak hármat.

Két tizenegyes is volt a mérkőzésen, mindkettőt értékesítették a Tolna megyeiek. Az elsőt a 21. percben lőtte Hahn.

Nem kellett sokat várni a másodikra: A 33. percben egy felívelt labdát még kivágtak a védők, de Haraszti elé pattant, aki kilőtte a bal sarkot.

Semmi nem látszott a Kaposvár DVTK elleni játékából, csak lézengtek. Bár egy jó szabadrúgása volt Pintérnek, de a lövés végül elkerülte a kaput.

A fordulást követően ismét jött Haraszti, duplájával pedig már 3-0 volt a meccs eredménye.

Ennyi is lett a vége, magabiztosan nyert Osztermájer csapata.

Összefoglalás

Nagy esély előtt áll a Puskás, beérték a rossz formában levő Mezőkövesdet, akiknek így már az EL-indulás is veszélybe került.

Kétszer csapott össze a két gárda az idei szezonban: Mindkétszer a Puskás nyert, Pakson 2-0-ra, Felcsúton pedig 4-2-re.

Azonban nem annyira masszív csapat hazai pályán a Felcsút, ötször nyertek és ugyanennyi alkalommal kaptak ki, négy döntetlennel karöltve.

A Paks idegenben 4-3-8-as statisztikával áll.

A cél, hogy megelőzhetik a Mezőkövesdet pozitívan és negatívan is érintheti Hornyák csapatát, bár az edzőt ismerve biztosan feltüzeli majd tanítványait. A Paksnak pedig nem most kell elérni a bennmaradást, lesz még rá lehetőségük.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső