Puskás Akadémia – Zalaegerszeg: Fogadási Tippek és NB1 Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 október 28.
Puskás Akadémia
Teljesítmény:
N V V N V
  • Pancho Aréna
  • Október 31. 14:45
Nézd élőben itt:
Joker8
Zalaegerszeg
Teljesítmény:
N V V V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Rossz formában a Puskás, a kezdeti lendület elfogyott, zsinórban három meccset buktak el. Nem dicsekedhet formájával a Zete sem, ők is három bajnoki találkozót veszítettek egyhuzamban. Illene valahogy kijönni ebből a rossz szériából, de talán most a Puskás van mélyebben, az eredményeken kívül az öltözői hangulat is nagyon feszült, legalábbis az alapján, amit Hornyák Zsolt vezetőedző lenyilatkozott. Hogy konkrétan a játékosok nem kedvelik egymást, mindenki játszani akar, de küzdeni senki.

Nagyon kíváncsi leszek, hogy milyen eredménye lesz a Puskás Akadémia – Zalaegerszeg találkozónak, szóval vágjunk is bele!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

DVTK – Puskás Akadémia

Ha már rossz forma… Hát, a DVTK sem teheti ki az eddigi teljesítményét a vitrinbe, ők is sorra bukják el meccseiket. Épp ezért volt érdekes összecsapás ez, mert várható volt, hogy valamelyikük elindul felfelé, nem számítottam döntetlenre.

De arra sem, hogy a Puskás az első félidő 30. percéig pályán sem lesz. Átrohantak rajtuk a borsodiak, már a mérkőzés legelején betalált Sztefan Drazsics egy nagyon szép egyéni megmozdulás után. Az ötös sarkánál visszahúzta a labdát, ezzel elküldve védőjét, majd kilőtte a hosszú felsőt, Tóthnak esélye sem volt.

A 18. perc pedig újabb diósgyőri gólt hozott, ismét Drazsics volt a főszereplő. Egy nagy bedobás került hozzá, elhúzta ismét a labdát, de ezúttal szabálytalanul állították meg, így jöhetett egy büntető, amit Ivanovszki a bal alsóba lőtt.

Amikor azt írtam, hogy 30 percig nem volt a pályán a Puskás, nem mondtam butaságot, nagy gólszerzési esélyt szalasztottak el, pontosabban Danilovic védett bravúrral, de aztán a 38. percben újra lecsapott a Diósgyőr: Márkvárt centerezését Grozav passzolta a hálóba.

Egy félidő alatt gyakorlatilag lerendezték a Puskást, és nem mondhatni, hogy véletlen vagy szerencsés gólokkal. Jól játszottak a hazaiak. Csoda, hogy a szünet után nem tudták növelni az előnyüket, pláne, hogy a Puskás meg is fogyatkozott, miután Spandler megkapta a második sárga lapját.

Maradt a 3-0, így is nagyon jó futballal győzték le a vendégeket, akiknek ez volt az egyik legkiábrándítóbb meccsük.

Előző 5 meccs eredménye
2020.06.07.OTP Bank Liga
zalaegerszeg
2:0
puskás akadémia
OTP Bank Liga
2019.12.14.OTP Bank Liga
puskás akadémia
0:1
zalaegerszeg
OTP Bank Liga
2019.08.31.OTP Bank Liga
zalaegerszeg
1:1
puskás akadémia
OTP Bank Liga
2018.02.28.Magyar Kupa
puskás akadémia
2:0
zalaegerszeg
Magyar Kupa
2018.02.20.Magyar Kupa
zalaegerszeg
1:0
puskás akadémia
Magyar Kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Zalaegerszeg – Budafok

Oké, oké, tévesen gondoltam azt, hogy a Budafok az egyik leggyengébb csapat lesz, még a Kaposvárral is összemértem őket. Tévedtem. Van ilyen.

Viszont erre a meccsre nálam nem is kevés pénzzel ment a hazai, mert bár két meccset zsinórban elvesztett a Zete, bíztam benne, hogy az újonc ellen feltámadnak. Tévedtem. Megint.

Pedig nekik indult jól a meccs, a 10. percben már előnybe kerültek, egy szabadrúgás után Szalai volt eredményes.

Az öröm két percig tartott, mert Kovács azonnal egyenlített, majd Kulcsár Kornél egy gyönyörű szabadrúgásgóllal már a vendégeket juttatta előnyhöz a 22. percben.

A hazaiak persze próbáltak az egyenlítésért menni előre, azonban komolyabb helyzetet nem tudtak kialakítani.

A második félidő végén már szinte mindenki a Budafok térfelén állomásozott, fellazult a védelem, ezt pedig a vendégek ki tudták használni: Skribek Alen lépett ki egy labdával, senki nem volt körülötte, egy kis szerencsével elhúzta a kapus mellett, majd a hálóba pöccintett, ezzel kialakítva a 3-1-es végeredményt.

Összefoglalás

Azért látszik, hogy Bobál és Radó eligazolt… Pedig egész eddig úgy tűnt, hogy a Zete nem sínyli meg a rengeteg kulcsjátékos távozását. Lehet, hogy mégis…

Hornyák Zsolt nyilatkozata meglepett, de valahol érthető volt a mester kiborulása. Nagy reményekkel vágtak neki a szezonnak, igazoltak, hogy az Európa Ligára megfelelő minőségű keret állhasson össze. Annak a kalandnak hamar vége lett, meg aztán jött a koronavírus és jól áthúzta az elképzeléseiket.

De feltalálták magukat, remek fiatal magyarokat találtak, akik bizony állták a sarat. De aztán mindenki felépült és Hornyák ott volt, hogy játszassa a „nagyokat”, vagy folytassa így?

Megpróbálta mixelni a dolgot, de úgy tűnik, ez most nem jár sikerrel.

Tavaly három alkalommal néztek farkasszemet egymással: Kétszer a Zete nyert, egyszer pedig 1-1-es döntetlennel végeztek.

Most viszont mindketten bűnrossz formában vannak, így nem várok sokat ettől a találkozótól. Sok gólt nem, jó játékot sem. Küzdős, brusztolós meccset, ahol semmi más nem cél, csak a három pont megszerzése. Épp ezért azt gondolom, hogy 2,5 gól alatt végeznek a csapatok, ami szorzó szempontjából is ideális.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső