QPR – Reading: Fogadási Tippek és Championship Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 október 06.
QPR
Teljesítmény:
N N D N V
  • Loftus Road
  • Október 07. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Reading
Teljesítmény:
D N N V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A hétközi angol másodosztályú forduló nem igazán a mi szájízünk szerint alakult, mondhatnám azt is, hogy Murphy törvénye alapján, ami elromolhatott, az el is romlott. Hat mérkőzésből kettőnél sikerült a nyerőt választani, és ez nem maradhat így, mindenképp javítanunk kell. Aminek lehet örülni – nekem -, hogy a Readinggel folytatott küzdelmem a végéhez ért, megtört az átok, sikeres volt a tippem egy Reading meccsen. Nyilván ez az olvasókat annyira nem dobta fel, szóval igyekszem ezúttal jobban tippelni.

És maradok a Readingnél, mert ez a csapat most… hát valami egészen más szint, mint tavaly voltak. De nem panaszkodhat a hétközi meccse után a QPR sem, ők meg a listavezető Sheffield United együttesét verték meg idegenben, és még feljebb kerültek a tabellán. Lehet, hogy feljutásra is esélyesek lesznek? Lassan a testtel, a Rangers tavaly is ott volt a tűz közelében… ősszel. Hogy aztán a tavaszt elrontsák.

Az az igazság, hogy az angol másodosztályú bajnokság néha egy katyvasz. Tele olyan eredményekkel, amiket előre nem nagyon lehet meghatározni. És ősszel általában az erőviszonyok teljesen még nem is alakulnak ki. Nem tudod megmondani most, ki lehet a bajnoki cím legnagyobb esélyese, ahogy azt sem, ki eshet ki…

Most még csak sodródunk, és próbáljuk a lehető legtöbb mérkőzést helyesen megtippelni.

A QPR – Reading mérkőzés következik, ahol a bukmékerek szerint a hazaiak a favoritok, hiszen a Reading idegenben nem igazán villogott ez idáig.

QPR

Négymeccsesre növekedett a QPR veretlenségi sorozata, Mick Beale csapata ugyanis meglepetésre (?) le tudta győzni az első helyen tanyázó Sheffield United együttesét. Nem mondom, hogy örültünk ennek, mi a Blades sikerét vártuk, és egyébként inkább Bashaméknak állt a zászló, de Chris Willock második félidőben szerzett találatával a Rangers mind a három pontot elvitte Sheffieldből. És ezáltal sikerült feljebb lépniük a tabellán, most már a negyedik pozícióban vannak.

Az utolsó vereségüket szeptember 3-án szenvedték el, tehát már egy hónapja nem sikerült senkinek legyőzni őket. Van ebből az időszakból három győzelmük és egy döntetlenjük. Egészen jó kis mérleg, és most ismét joggal gondolhatják a drukkerek, hogy sikerülhet a feljutás, vagy legalább a play-off kiharcolása.

Az együttes idegenbeli mérlegének köszönheti, hogy ilyen előkelő helyen áll, 4-1-2-t értek el, amikor idegenben voltak, míg a hazai mérleg már nem ennyire jó, ott csak két győzelmet, két döntetlent és egy vereséget tudtak felmutatni.

Ami a problémát jelenti – többek között – az előttük álló összecsapás előtt, hogy a most kedden győztes gólt szerző Chris Willock megsérült. Mindenképp át kell így formálni a kezdőt, a leginkább azt tartjuk valószínűnek, hogy Lyndon Dykes kerül a középcsapatba, és Ilias Chair egy kicsit hátrébb húzódik.

Willock mellett kiesett Taylor Richards is, más sérültről mi nem tudunk, a keret többi tagja bevethető állapotban várja a péntek esti meccset.

Beale mester két változtatást tervez a középpályán, Stefan Johansen mellett a fiatal és nagyon tehetséges Tim Iroegbunam kerülhet be. És hogy kiket válthatnak? Mi Amosra és Dozzellre tippelnénk.

A várható kezdőcsapat:

Dieng – Laird, Balogun, Dunne, Paal – Field, Johansen, Iroegbunam – Chair – Roberts, Dykes

Egymás elleni meccsek:

A tavalyi idény egyiküknek sem sikerült olyan jól, de az idei idényben rácáfolhatnak azokra, akik azt mondták, nem fogják tudni elérni a céljaikat. Az elmúlt idényben a QPR négy pontot szerzett a Reading ellen, és összesen hét gólt rúgtak nekik. Ősszel idegenben egy fordulatos mérkőzésen 3-3-at játszottak, majd a tavaszi visszavágón 4-0-ra győzték le Yiadomékat.

Tavaly kezdtek bele abba, hogy sok gólt helyeznek el egymás kapujában, azt megelőzően tipikus egygólos mérkőzéseik voltak. Egyébként két döntetlen mellett a QPR egyszer, a Reading kétszer tudott nyerni.

A Loftus Roadon kicsit jobb a helyzet hazai szemszögből: Kétszer nyertek ők, egyszer a vendégek, és emellett volt még egy döntetlenjük.

Előző 5 meccs eredménye
2022.01.29.Championship
qpr
4:0
reading
Championship
2021.09.11.Championship
reading
3:3
qpr
Championship
2021.03.20.Championship
reading
1:1
qpr
Championship
2020.12.12.Championship
qpr
0:1
reading
Championship
2019.12.26.Championship
reading
1:0
qpr
Championship
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Reading

Három tippünk is volt a Reading és a Norwich meccsére. Mindketten remekül szerepelnek, ott vannak az élbolyban, szóval jó meccset vártunk. És gólokat, legalább kettő és felet. Ebben hibáztunk, viszont az, hogy mindketten betalálnak a kapuba, valamint a végeredmény döntetlen lesz, bejött.

A Reading talán meglepő módon uralta a találkozót, mégis ők kerültek hátrányba, de csak tíz percre, Jack Hendrick ugyanis nem sokkal a Norwich találata után egyenlített.

Talán még a győzelem is meglehetett volna, de a kanárik a hátralévő időben már nem hibáztak.

A tavaly a kiesés elől menekülő együttes most harmadik helyen áll, rögtön mögöttük ott a mostani rivális, szóval már csak ezért is különleges lehet ez a mostani meccs.

Paul Ince jó hírekkel szolgálhatott Andy Yiadom ügyében. A ghánai védő sérülése nem súlyos, lehet, már most is a keretben lesz, de valószínűbb, hogy majd csak a West Brom ellen tér vissza.

Sérültekből akad bőven továbbra is, az elmúlt három napban senki nem épült fel, így kimarad Shane Long, Abdul Rahman Baba, Naby Sarr, Liam Moore, Femi Azeez és Scott Dann is.

Ince kerete nem annyira mély, hogy nagyon bele tudjon nyúlni a kezdőbe, így szerintünk ugyanaz a tizenegy játékos fog kiállni, mint amelyik pontot szerzett a kanárik ellen. Esetleg annyi változás lehet, hogy Loum helyett Tom Ince kerül a kezdőcsapatba.

A várható kezdőcsapat:

Lumley – Holmes, Hutchinson, McIntyre – Hoilett, Fornah, Ince, Hendrick, Guinness-Walker – Joao, Carroll

Tippelde

A QPR otthon gyengélkedik, a Reading idegenben. Jó kis párosítás ez így. A hétközi meccs mindkét csapatnak jól jött, és egy péntek esti győzelem konkrétan – ha csak ideiglenesen is – de az élre lökheti mindkét együttest.

Egyiküktől sem vártunk ilyen jó szereplést, szóval egyelőre túlteljesítenek. Meglátjuk, ez meddig fog kitartani. Nem várok gólgazdag meccset, amúgy sem a gólokról híresek a játékosok, plusz három napjuk sem lesz kipihenni az előző összecsapást.

Nem merek a mérkőzés kimenetelére tippelni, inkább maradjunk annyiban, hogy két és fél gólnál kevesebb születik a mérkőzésen.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.82 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.78 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.78 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső