RB Leipzig – Paderborn: Fogadási Tippek és Bundesliga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 június 02.
RB Leipzig
Teljesítmény:
N D N D N
  • Red Bull Arena
  • Június 06. 15:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Paderborn
Teljesítmény:
V D D D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Izgalmasra fordult a hajrá, ami a Bundesliga élmezőnyét illeti. Jelenleg a Dortmund áll a második helyen, de Gulácsi Péterék közvetlenül mögöttük várják a lehetőséget, hogy megelőzzék Lucien Favre-ékat, két pont a hátrányuk. Tegnap este játszották meccsüket a Köln ellen idegenben és bizony nekik sem csak az üldözésre kell koncentrálniuk, őket is üldözik. Nagyon szoros végjátékra számíthatunk, négy csapatnak is reális esélye van arra, hogy elcsípje a második helyet. Paderbornban pedig lassan feladják, egyre esélytelenebb a bentmaradás, a hétvégén ráadásul jól megszórták őket hazai pályán.

Sok gólra számíthatunk az RB Leipzig – Paderborn meccsen is?

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Köln – RB Leipzig

Friss emlék, hiszen tegnap este játszották ezt a találkozót, ahol a kecske nélküli Köln az újrakezdés óta nem igazán találja önmagát. Ezúttal sem lehetett könnyű meccsre számítani, hiszen a Lipcse a dobogóért, sőt a második helyért küzd.

A meccs egy Köln góllal indult, Jhon Cordoba már a hetedik percben eredményes volt, egy kapufáról kipattanó labdát varrt fel a jobb felsőbe. Gulácsi hozzá tudott érni, de hárításra nem volt már lehetősége.

Még az első félidőben megfordította Julian Nagelsmann csapata a mérkőzés állását. Patrik Schick fejelte be a spanyol Angelino beadását, majd Nkunkut ugratták ki és a 38. percben már a Lipcse vezetett.

Így zárul a félidő, de a másodikban még ugyanennyi találat esett. Az 50. percben Gulácsi Péter szedett le egy szabadrúgást, felnézett és látta, hogy Timo Werner megindul. Hajszálpontos, közel 60 méteres kirúgásával a német csatár a kapuig gyalogolt, majd belőtte csapata harmadik találatát.

Öt perccel később egy óriási bombával szépített Modeste, de újabb két perc elteltével jött Dani Olmo és beállította a 4-2-es végeredményt.

Ezzel az eredménnyel él a remény a második helyre, de messze még a bajnokság vége. Úgy érzem, lesznek itt még meglepetések.

Előző meccs eredménye
2019.11.30.Bundesliga
paderborn
2:3
leipzig
Bundesliga
2016.02.26.Bundesliga 2
paderborn
0:1
leipzig
Bundesliga 2
2015.09.11.Bundesliga 2
leipzig
2:0
paderborn
Bundesliga 2
2014.08.17.Német Kupa
leipzig
2:1
paderborn
Német Kupa
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Paderborn – Borussia Dortmund

Nem volt könnyű hétvégéje a sereghajtónak, hiszen a bajnoki második látogatott hozzájuk. Egy félidőn keresztül remekül tartotta magát Baumgart csapata, sőt még helyzetecskéik is voltak távoli lövések formájában, de a második félidőben kapitulálni kényszerültek a jobb erőkből álló Dortmund ellen.

Hazardé volt az első gól, majd szépen sorjában jött a többi. Betalált Hakimi, Schmelzer, valamint Jadon Sancho háromszor. Ezek voltak a fiatal angol támadó első góljai az újrakezdés óta, most először szerepelt kezdőként.

Félelmetes belegondolni, hogy Sancho, Hazard és Haaland micsoda triót alkothatnának majd a jövő Dortmundjában, de erre ugyebár vajmi kevés esély van, Sancho és Haaland valószínűleg nem sokáig viseli majd a sárga-fekete mezt.

Összefoglalás

Ami a Paderborn helyzetét illeti: Lassan elfogynak a jelzők, mennyire reménytelen az ő helyzetük. 61 alkalommal mondott csődöt a védelmük, 3 győzelmük van, ezekben a helyzetekben is az utolsók között vannak.

Lipcsében viszont kezdenek belelendülni, mutatja ezt az elmúlt két hét eredménye, egy ötös a Mainznak és egy négyes a Kölnnek. És közte ott volt a Hertha elleni 2-2, ezt se feledjük.

Werneréknek extra fontos a három pont begyűjtése, hogy továbbra is harcban maradjanak a második helyért és figyelniük kell a Gladbach – Leverkusen duóra is, akik megkeseríthetik Nagelsmannék életét.

Hazai pályán zsinórban háromszor ikszeltek, meglepetés lenne a javából, ha most jönne a negyedik.

Nem is fog jönni, ez tényleg a hétvége legnagyobb szenzációja lenne. Az odds nagyon gyenge a lipcseiekre, így kicsit kombinálni, játszani kell az oddsokkal, ha valami jót akarunk kihozni ebből a meccsből. Magam részéről a 2,5 gól felett + hazai győzelem játszik, de a HT/FT H is esélyes lehet, valamint bízhatunk Werner góljában vagy épp góljaiban is.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső