Real Betis – Alaves: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2022 január 17.
Real Betis
Teljesítmény:
N D N V V
  • Benito Villamarín
  • Január 18. 20:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Alaves
Teljesítmény:
D D V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Kezdjük az új hetet, a mai napon is nyolc bajnoki mérkőzéssel kedveskedünk nektek, és bízunk abban, hogy tippjeink minél magasabb százalékban találnak majd be. A mai napot főként a spanyol és az angol foci uralja majd, de azért átnézünk a franciákhoz is.

Kezdésnek a Real Betis – Deportivo Alaves mérkőzésről írunk nektek. A bajnokságban ég és föld a két együttes, a hazaiak felülről, a vendégek alulról a harmadikok. A dolog odáig fajult a vitóriai csapatnál, hogy a népszerű Javi Calleját menesztették, és az Eibar egykori szakvezetője, José Mendilíbar vette át a stafétát. A helyzet mostanra sem lett jobb, az együttes immáron kilenc bajnoki mérkőzés óta nyeretlen.

Sokkal jobb a helyzet Sevilla zöld-fehér oldalán, a dobogón álló Pellegrini-legénység ugyan többet nem remélhet ettől a szezontól, de ez bőven így is az elvárások felett van. Két évvel ezelőtt az együttes még az alsóházban szerénykedett, majd a kemény munkájuknak köszönhetően tavaly már európai kupaindulást harcoltak ki. A magyarok sajnálatára, a Real Betis ugyanis az Európa-ligában kétszer is legyőzte a Ferencvárost…

Kezdjünk neki a mérkőzésnek!

Real Betis

Botrányos véget ért a tegnap előtt játszott Real Betis – Sevilla mérkőzés. A Király Kupa nyolcaddöntőjében rendezett városi rangadót félbe kellett szakítani, miután 1-1-es állásnál Joan Jordant eltalálta egy, a lelátóról berepülő tárgy. Konkrétan egy 50 cm-es PVC-cső. A középpályást kórházba kellett szállítani, a balhé miatt pedig a játékvezető az öltözőbe parancsolta a játékosokat. Másnap, vagyis vasárnap folytatták a találkozót, végül a zöld-fehérek Sergio Canales 73. percben szerzett góljával győzték le legnagyobb riválisukat.

Nagy szükség volt erre a sikerre egyébként is, bár az incidens miatt mindenképp komoly büntetés elé néznek majd Fekirék. Ha már Fekir, a francia világbajnok a meccsen szögletből (!) csavart gólt, azzal egyenlített a Betis, és azon gól után tört ki a balhé is…

Szóval, a zöld-fehérek három nyeretlenül megvívott bajnokin vannak túl, kikaptak a Celtától és a Bilbaotól, illetve ikszeltek a Rayo Vallecanoval.

Hazai környezetben viszonylag jól teljesítettek ebben az idényben, meccseik felét nyerték meg, kétszer játszottak döntetlent, és három csapat távozott a három ponttal a Benito Villamarinból.

Összesen 19 gólt szereztek, 12-t kaptak.

Az együttesben három biztos hiányzó van: Willian José és Martín Montoya sérültek, Álex Moreno eltiltott. Az majd csak holnap derül ki, hogy Marc Bartra, Youssouf Sabaly és Paul Akouokou tudja-e vállalni a játékot.

A várható kezdőcsapat:

R. Silva – Bellerin, Bartra, González, Miranda – Rodríguez, Carvalho – Fekir, Canales, Juanmi – Iglesias

Egymás elleni meccsek:

Sok meccset ez a két csapat nem játszott egymással. Összesen 23 alkalommal találkoztak. Volt mindkét együttes bőven a másodosztályban, így érthető, hogy miért csak ennyi meccs van a „rovásukon”. Természetesen a Betis van fölényben a közös találkozókon, 11 alkalommal nyertek, hétszer ért véget a találkozó a vitóriaiak sikerével, és született még öt döntetlen.

Legutóbb tavaly októberben csaptak össze, a Mendizorrotzából 1-0-s sikere után mindehárom pontot elhozta a sevillai csapat. Az utolsó fellépés a Villamarinban valóságos őrületet hozott, a Betis akkor 3-2-re nyert egy nagyon izgalmas találkozón.

Előző 5 meccs eredménye
2021.10.18.La Liga
alaves
0:1
real betis
La Liga
2021.03.08.La Liga
real betis
3:2
alaves
La Liga
2020.09.13.La Liga
alaves
0:1
real betis
La Liga
2020.07.16.La Liga
real betis
1:2
alaves
La Liga
2020.01.05.La Liga
alaves
1:1
real betis
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Deportivo Alaves

Nehéz értékelni egyelőre José Mendilíbar munkásságát, hiszen csak két mérkőzés jutott neki az Alaves kispadján. A vezetőségnél a Villarreal elleni 5-2-es vereség után telt be a pohár, ekkor menesztették Calleját, aki anno, mint megmentő érkezett hozzájuk. Meg is mentette a csapatot, most mégis távoznia kellett. Ilyen az edzők sorsa.

Mendilíbar két baszk együttessel mérte össze a tudását, a Real Sociedadot és az Athletic Bilbaot is hazai pályán fogadták. Isakék ellen 1-1 lett a végeredmény, Inaki Williamsék ellen 0-0.

Ez végül is jó eredmény, főleg, ha ránézünk a tabellára. Merthogy az Alaves jelenleg a 18. a 20 csapatos La Ligában, azaz kieső. Idgenbeli mérlegük: 1-2-6. 8 rúgott, 17 kapott gól.

Ximo Navarro és Pere Pons sérülés, Florian Lejuene eltiltás miatt nem léphet pályára.

A várható kezdőcsapat:

Pacheco – Aguirregabíria, Laguardia, Miazga, Duarte – Garcia, Piná, Moya, Escalante – Fuente, Joselu

Tippelde

A rossz bajnoki szereplés ellenére elképzelhetetlennek tartom, hogy a találkozót ne a hazaiak nyerjék.

Bár vannak sérültjeik, mégis jóval jobb játékerőt képviselnek, otthon pedig nagyon jól teljesítenek. Számunkra egyértelmű a hazai győzelem.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.51 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.53 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.53 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső