Real Madrid – Athletic Bilbao: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes – 2023.06.04.

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2023 május 31.
Real Madrid
Teljesítmény:
N N V V N
  • Santiago Bernabeu
  • Június 04. 18:30
Nézd élőben itt:
Joker8
Athletic Bilbao
Teljesítmény:
V V N V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Jöjjön egy igazi rangadó a spanyol fővárosból. Szoktuk szeretni a Real Madrid – Athletic Bilbao meccseket, mert unatkozni itt sosem szoktunk. A királyi gárda számára nem tét nélküli a találkozó, hiszen az ezüstérem forog kockán, már csak presztízsből is maguk mögött kéne tartani a városi riválist.

De nem tét nélküli Ernesto Valverde csapatának sem a meccs, ők meg a hetedik helyet szeretnék megcsípni, amely Európa-konferencialigát érne.

Nem nagy az esély arra, hogy a baszkok végeznek ott, van elég nehezítő dolog, például az, hogy Madridban nem nagyon szoktak nyerni.

Az online sportfogadás egyik új oldalán, a Betinián 1.90-ért lehet a hazaiakra tippelni, 3.60 a döntetlen és 3.70 Iker Muniainék sikere.

Real Madrid

Zajlik az élet a Real Madridnál, pedig még a bajnokság véget sem ért. Már most pletykálnak érkezőket és távozókat, a legfrissebb hírek szerint nem fogadja el a klub új szerződését Marco Asensio, távozhat Szaúd-Arábiába Karim Benzema, miközben szinte már csak az aláírás hiányzik Fran García, Joselu és Jude Bellingham szerződéséről. Ja, és még Alphonso Davies is jöhet…

Az biztos, nem fogunk unatkozni az uborkaszezonban, de egyelőre még maradjunk az utolsó meccsnél.

A Real megint kapott egy kis segítséget az ezüst megszerzésében, hiszen botlott az előző körben az Atletico, így a királyi gárda visszaszerezte a második pozíciót.

Az előző játéknap egyetlen szombati meccsén Sevillába látogattak a felek, és bár hamar hátrányba kerültek Rafa Mir gólja miatt, Rodrygo, az ügyeletes beugró két góllal fordított.

A Real Madrid hazai pályán idén csak egyszer, a Villarreal ellen kapott ki, mellette tizenhárom győzelmük és négy döntetlenük van.

Négy játékos van, akiknek játéka kérdéses: Mariano Díaz, Marco Asensio, Vinicius Jr. és Karim Benzema.

A várható kezdőcsapat:

Courtois – Vazquez, Militao, Alaba, Mendy – Kroos, Camavinga, Modric – Valverde, Rodrygo, Hazard

Egymás elleni meccsek

Íme a két együttes legutóbbi öt egymás elleni mérkőzésének eredménye:

Előző 5 meccs eredménye
2023.01.22.La Liga
athletic bilbao
0:2
real madrid
La Liga
2022.02.03.Spanyol Kupa
athletic bilbao
1:0
real madrid
Spanyol Kupa
2022.01.16.Spanyol Szuperkupa
real madrid
2:0
athletic bilbao
Spanyol Szuperkupa
2021.12.22.La Liga
athletic bilbao
1:2
real madrid
La Liga
2021.12.01.La Liga
real madrid
1:0
athletic bilbao
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Athletic Bilbao

Szétesés határán a Bilbao, Ernesto Valverde csapata a legutóbbi öt bajnoki meccséből négyet elveszített, kikaptak a Betistől (0-1), a Villarrealtól (1-5), az Osasunától (2-0) és legutóbb az Elche együttesétől.

Kínos, mit is lehetne mást mondani ezekre az eredményekre? Főleg az utolsóra. Hiszen hazai pályán játszottak egy olyan csapattal, amely már rég kiesett az első osztályból. És még csak gólt sem tudtak nekik rúgni.

Ennek ellenére az esélyük megvan arra, hogy megelőzzék az Osasunát és odaérjenek a hetedik helyre. Ez az esély azonban nem túl vaskos, hiszen pontegyenlőség esetén a pamplonaiak maradnak előttük. Tehát csak akkor van esélyük, ha nyernek a Bernabeuban és az Osasuna pontot vagy pontokat veszít.

Idegenben egész jók voltak idén, de az utolsó három meccsen elért egy pontjuk nem ad túl nagy bizakodásra okot. Teljes mérlegük 6-5-7.

A mérkőzésen Jon Morcillo, Ander Herrera és Dani García sérülés miatt nem fog pályára lépni, Yeray Alvarez és Inigo Martínez, vagyis a két legjobb belső védő pedig kétséges.

A várható kezdőcsapat:

U. Simon – de Marcos, Vivian, Paredes, Berchiche – Vesga, Sancet – N. Williams, Muniain, Berenguer – I. Williams

Tippelde

Bármennyire is akarja a sikert a vendégcsapat, a forma, a helyszín és a játékerő nem mellettük szól. Tudnak ők meglepetést okozni, és abban is biztos vagyok, hogy a Real Madrid nem annyira motivált, de az ezüst az ezüst, az Atletico maguk mögött tartása fontos.

Így mi ezúttal hazai győzelemre tippelünk.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 2.00 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.98 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 2.01 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső