Real Madrid – Atlético Madrid: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 január 29.
Real Madrid
Teljesítmény:
N N N N N
  • Santiago Bernabéu
  • Február 01. 16:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Atlético Madrid
Teljesítmény:
D V N N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Minden szempontból igazi rangadóra kerül sor hétvégén szombaton a spanyol elsőosztályú labdarúgó-bajnokságban, ahol a két legnagyobb madridi csapat, a Real Madrid és az Atlético Madrid fog összecsapni. A meccs igazi pikantériáját az adja, hogy a király gárda a Barcelona múlt hétvégi botlásával átvette a tabellán a vezetést 46 pontjával, három ponttal megelőzve katalán riválisát.

A 36 pontjával jelenleg ötödik Atlético Madrid egy jó sorozatot zárt le az elmúlt két meccsével, hiszen sorozatos győzelmek után előbb veszítettek Eibarban, majd döntetlent játszottak az utolsó előtti Leganesszel odahaza. Ennek köszönhetően már nem ők a második legjobb madridi csapat, hiszen előttük áll a negyedik helyen a szintén 36 pontos Getafe, így az Atléti számára létfontosságú lenne pontokat szerezni a Real ellen, hiszen vereség esetén akár már a hetedik helyre is visszazuhanhatnak, ami nemhogy BL-t, de semmilyen más nemzetközi kupaindulást nem jelent.

Ezzel szemben a Real három győzelemből álló sorozattal és egy félelmetes hazai pályával várhatja a mérkőzést, a királyi alakulat az elmúlt hat meccset tekintve a legjobb formával bíró csapat a La Ligában. Odahaza 10 meccsükből hetet meg tudtak nyerni három döntetlen mellett és a 22 rúgott gól is egy elég félelmes szám, főleg hogy az Atlético Madridnak annyi győzelme van csak idegenben tíz meccsből, mint a legutolsó Espanyolnak – szám szerint három. Ezenkívül a Los Rojiblancos 10 meccsen idegenben 8 rúgott gól mellette 8-at kapott, tehát vendégségben nem annyira megy most Diego Simeone fiainak.

A szimpla statisztikák mellett egyébként vannak még tényezők, amelyeket meg kell fontolnunk, ha erre a mérkőzésre akarunk fogadni, ilyen például az Atlético és Edinson Cavani utolsó pillanatos tárgyalásai, hiszen ha hinni lehet a pletykáknak, Simeone már most hétvégén, a Real ellen szeretné, ha az uruguayi támadó pályára lépne. Jelenleg is zajlanak az egyeztetések Madridban Cavani ügynöke és az Atléti képviselői között és most már csak ez a függő kérdés, hiszen azt korábban már megerősítették, hogy a francia PSG megfelelő ajánlat esetén elengedi az uruguayit, ami ajánlat meg is érkezett 15 millió euró képében.

És ha Simeonénak most valamire szüksége van, az egy nagyon jó csatár, ugyanis gólok számát tekintve nem igazán állnak túl jól a szezonban, náluk kevesebb gólt csak öt csapat rúgott az idén és mind az öt a liga legalsó részén foglal helyet.

A Real ekkorát nem durrantott az átigazolások tekintetében, hiszen a legfrissebb hír a klub háza táján, hogy a király gárda leszerződtette a Málaga 19 éves tehetségét, Hugo Vallejót. Az átigazolást nem verték nagydobra, de a Málaga hivatalosan megerősítette a tranzakciót – persze Vallejó egy percet sem játszik a Realban idén, azonnal ment is kölcsönbe a La Corunához. Visszatérve a konkrét meccsre, ami egyértelműen a Real Madrid mellett szól, az a forma, ha minden sorozatot együtt vizsgálunk, azt láthatjuk, hogy a királyi alakulat 19 meccsel ezelőtt veszített utoljára, de a legutóbbi harminc meccsén csak két vereséget szenvedett.

Előző 5 meccs eredménye
2020.01.20.Supercup Spain
real madrid
0:0
atletico madrid
Supercup Spain
2019.09.28.La Liga
atletico madrid
0:0
real madrid
La Liga
2019.07.27.ICC
real madrid
3:7
atletico madrid
ICC
2019.02.09.La Liga
atletico madrid
1:3
real madrid
La Liga
2019.09.29.La Liga
real madrid
0:0
atletico madrid
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Ezzel szemben a vendég Atlético négy meccse nem tudott nyerni minden sorozatot figyelembe véve, sőt a legutóbbi tíz meccsükből csak ötöt tudtak megnyerni. Szóval abból kiindulva, hogy a vendégek komoly csatárok nélkül lépnek pályára, míg a Real oldalán ott van a 12 gólos Benzema, elég valószínű a hazai győzelem, talán Cavani pályára lépése változtathat ezen valamelyest, de jelen pillanatban a legbiztosabb tipp a Real-győzelem kiegészítve a hazai csapat 1.5 gólnál több gólt szerez paraméterrel.

Ha a történelmet vizsgáljuk, azt láthatjuk, hogy 1993 óta 67 alkalommal találkoztak, ebből 36-szor a Real nyert és ha hazai pályán játszanak, akkor a legutóbbi négy meccsen ilyen felállásban nem veszített a királyi alakulat.

Plusz a Szuperkupában néhány napja már játszottak egymás ellen, akkor az Atléticónak esélye nem volt a győzelemre, 4-1-re veszítettek egy eléggé sima mérkőzésen. Ami pedig mindenképpen a mérkőzésre való fogadás mellett szól, az az, hogy a történelem és a rangadó miatt nagyon szép pénzt kaphatunk a Real-győzelméért, sőt ha még gólszámos fogadást is teszünk hozzá, akkor vétek kihagyni ezt a tippet.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső