Real Madrid – Borussia Mönchengladbach: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2020 december 08.
Real Madrid
Teljesítmény:
N V V N D
  • Alfredo Di Stefano
  • December 09. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Mönchengladbach
Teljesítmény:
D V N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Kaotikus csoport, kaotikus eredményekkel és két lesajnált csapattal, akik most történelmet írhatnak. Nincs nagy sansz rá, de… Gondolta volna bárki, hogy a Real Madrid oda-vissza vereséget szenved a Sahtar Donyecktől? Gondolta volna bárki, hogy az utolsó forduló előtt a csoportot a Borussia Mönchengladbach vezeti? Most meg épp úgy állunk, hogy ez a két „töltelék csapat” kiütheti a Real Madridot és az Intert is.

Idegtépő meccs lesz a Real Madrid – Borussia Mönchengladbach, annyi szent. A Real Madrid idejét sem tudom, mikor esett ki utoljára a csoportból, az ő távozásuk még úgy is váratlan lenne, hogy a tavalyi kerettel vágtak neki az idei évnek, hogy folyamatosan sérülések hátráltatják őket. Sokadszor kapja meg azt a Real Madrid, hogy játékosai az elmúlt évek sikerei után jóllaktak, hogy ahogy korosodnak úgy múlik a motiváció és persze a gyorsaság. Ettől függetlenül november hónap legjobbjának a 35 éves Luka Modricsot választották. Hamarosan szükség lesz egy nagyobb volumenű vérfrissítésre a csapatnál, de az inkább a jövő nyárra várható.

Na, nézzük azt a szerdai találkozót, mit is tippeljünk rá?!

Mi történt az előző körben?

Hosszabb összefoglalót írunk a legutóbbi fordulóban elért eredményről, a két gárda a válogatott szünet előtt összecsapott egymással.

Sahtar Doneck – Real Madrid

Szinte biztos voltam abban, hogy nem lesz sétagalopp a meccs a spanyolok számára, még akkor sem, ha a Gladbach mindkétszer nagyon csúnyán elpáholta az ukránokat. Ettől függetlenül bíztam a győzelmükben, meg abban is, hogy mindkét fél gólt szerez. Csalódásként ért, hogy csak az egyiküknek sikerült ez, és az sem a Real Madrid volt.

Igen, a Sahtar másodszor is keresztbe tett a Királyi Gárdának, akik pontot tehettek volna a továbbjutás kérdésére, de elszórakozták azt, és most izgulniuk kell, hogy egyáltalán hol végeznek.

A szakadó esőben lejátszott mérkőzés első félidejében nem esett gól, a legközelebb a Real Madrid volt ehhez, Marco Asensio közelről csak a kapufát találta el.

A hazaiak ebben a félidőben még csak a félpályát sem nagyon lépték át, aztán a másodikban kicsit kinyíltak.

Kellett ehhez a vezető gól, ami kvázi a semmiből született. Az 57. percben megint a Real-védelem hozott össze egy gólt az ellenfélnek, ezúttal Mendy és Varane szerencsétlenkedtek, Dentinho pedig lecsapott a lehetőségre.

A játék képe nem változott, a Real Madrid támadott, de minél jobban telt az idő, annál több lehetősége volt a Sahtarnak a kontrákra.

És a 82. percben Solomon el is döntötte a mérkőzést, 16 méteres lövését nem tudta hárítani Coutois.

A Gladbach ellen 10 gólt kaptak két meccsen az ukránok, de a Real Madridot kétszer is megverték. Ha a csoport utolsó helyén végeznek, erre akkor is büszkék lehetnek.

Előző meccs eredménye
2020.10.27.Bajnokok Ligája
gladbach
2:2
real madrid
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Borussia Mönchengladbach – Inter

Kevés esélye ugyan nincs a kék-feketéknek, köszönhetően a Real Madrid elleni vereségeknek, de a Gladbach elleni siker azt jelentette, hogy a matematikai esély megmaradt. Az utolsó fordulóban pedig nagyon kell drukkolni a Real Madridnak, hogy megverjék német ellenfelüket.

Ami – mint kiderült – nem lehetetlen, az Inter idegenben fektette kétvállra Marco Rose együttesét. Könnyűnek semmiképp nem mondanám a meccset – nézzünk csak a végeredményre -, de ez most nem is számít.

Úgy kezdte az Inter a meccset, ahogy kell. Támadtak. Mert nekik semmi más eredmény nem volt jó, csak a győzelem. És pár kisebb lehetőséget követően a vezetést is megszerezték. Antonio Conte valamit megérezhetett, mert jobbszélsőként nem Achraf Hakimit, hanem Matteo Darmiant kezdette. Ő volt az, aki éles szögből gólt szerzett, de ez a gól határozottan Yann Sommer lelkén szárad. Mert abból a szögből… Hát, nem illik gólt kapni.

Nagyon nem támadtak ki a hazaiak, nekik is volt egy-két kósza lehetőségük, míg az Inter ment előre a második gólért. Ehhez Lautaro Martinez járt a legközelebb, közeli lövését Sommer védte, valamit jóvátett a hibájából.

De, akik azt gondolták, hogy ez egy sima meccs lesz, azok tévedtek. A rendes játékidő épp letelt, amikor Valentino Lazaro beadására tökéletesen érkezett Alassane Plea, és kiegyenlített.

A gól hatására felbátorodtak a németek, a második félidő eleje inkább az Inter térfelén zajlott, bár figyelniük kellett hátrafelé, Lautaro egy kapufával jelezte, hogy továbbra is szeretnék megnyerni a meccset. Romelu Lukaku pedig góllal jelezte ugyanezt. A 64. percben ismét az Internél volt az előny.

A 73.-ban meg lőtt még egyet a belga támadó, ezzel már 3-1-re vezetett az Inter.

De még mindig tartogatott izgalmakat a meccs, mert nem csak Lukaku, de Plea is duplázott, két perccel a gól után egy gólra zárkózott fel a Mönchengladbach.

És aztán az egyenlítésnek is örülhettek. De csak pár pillanatra, Plea harmadik gólját ugyanis érvénytelenítették.

Majdnem kiengedte a meccset a kezéből Antonio Conte együttese…

Összefoglalás

Egy kisregényt tudnék írni a Real Madrid idei dolgairól. A sikereken át a problémákig. Nem vagyok edző, de lassan 25 éve nézek futballt, valamennyit játszottam is, szóval azért teljesen nem vagyok fogalmatlan hozzá. Ami egyértelmű, hogy jelenleg nincs, aki fazont szabna a játékuknak. Hazard folyton sérült, Isco Isten tudja mióta van formán kívül, Martin Ödegaardnak még láthatóan idő kell. Modrics és Kroos valamennyire megpróbálnak irányítani, de ez kevés sikerrel jön össze. Emellett a gólszerzéssel is van probléma (A La Ligában 109 gólhelyzetet alakítottak ki, ebből 17 gól született).

Most viszont nincs lehetőség a hibára. Már a vészforgatókönyvek is kész vannak a BL-kiesésre, Mauricio Pocchettino vagy Raúl González Blanco válthatja Zidane-t a kispadon.

A játékosok a menesztés ellen vannak, de ezt a döntést nem ők fogják meghozni. Zidane egyébként nem számíthat Hazard, Fede Valverde és Jovics játékára (meg lehet, hogy Ödegaardéra sem), a túloldalon Elvedi és Bensebaini a legnagyobb hiányzók.

Nem szerepel jól mostanság a Real Madrid, de amikor kell, akkor meg tudják rázni magukat. Ha érvényesíteni tudják az akaratukat a németekkel szemben és még Sergio Ramos is visszatérhet, akkor azt mondom: Tavasszal is a Bajnokok Ligájában fogjuk látni a Királyi Gárdát.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső