Real Madrid – Eintracht Frankfurt: Fogadási Tippek és UEFA Szuperkupa Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2022 augusztus 09.
Real Madrid
Teljesítmény:
N D V N D
  • Helsingin Olympiastadion
  • Augusztus 10. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Eintracht Frankfurt
Teljesítmény:
V N N N D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Holnap este rendezik meg Helsinkiben az UEFA Szuperkupa döntőjét. Ahogy minden egyes esztendőben, most is a Bajnokok Ligája, valamint az Európa-liga győztese feszül egymásnak. A BL-t tavaly a Real Madrid nyerte, míg az Európa-ligát az Eintracht Frankfurt. A maga nemében mindkettő meglepetés volt, egyik együttest sem tartották valódi favoritnak. Mégis odaértek…

Nincs akkora reputációja a kupának, viszont egy jó elindítója az idénynek. Mondjuk, az a Frankfurtnak már megvolt, és inkább hagynák a csudába a Bundesliga nyitómeccsüket. Ugyanis sikerült egy hatost kapni otthon a Bayern Münchentől.

Itt a remek alkalom megmutatni, hogy csak egy botlásról volt szó, de a Real Madrid azért a Real Madrid. A blancók az utóbbi években négyszer hódították el a BL-t, és aztán háromszor győztek a Szuperkupa döntőjében. Egyedül 2019-ben kaptak ki, akkor az Atletico Madrid hosszabbításban győzött 4-2-re.

Tétmeccsen idén még nem láttuk őket, de valójában nem sok változott tavaly óta. Felépült Hazard, és idén megmutatná, nem volt hiba leigazolni, jött egy védő, Antonio Rüdiger, és távozott sok kiegészítő ember, mint mondjuk Luka Jovic, Gareth Bale vagy Isco.

A bukmékereknél egyértelmű, hogy a Real Madrid a favorit, alig 1.50-es szorzó van a győzelmükre. A többi eredmény már meglepetés lenne, az ikszért ötszörös pénzt fizetnének, a vendégek győzelméért még többet. Az Unibet például hét feletti szorzót adna, ha a németek győznének…

A mai nap után nem lesznek kupák a héten, az Európa-konferencialigával nem foglalkozunk. Kérdezhetitek, hogy miért nem írunk a MOL Fehérvár FC meccséről a Petrocub ellen, de az az igazság, hogy egy 5-0-s meccs után nem sok mondanivalónk lenne.

Most jöjjön a Real Madrid – Eintracht Frankfurt mérkőzés!

Real Madrid

A Bajnokok Ligája címvédője, a BL-rekordbajnok, a friss spanyol bajnok, a XX. század legjobb csapata. A Real Madrid az évek során teljesen átalakult, már nem arról szól minden átigazolási szezon, hogy a világ legjobbjait csábítsák a Santiago Bernabeu Stadionba, bár a nyáron tettek erre egy próbát, ám Kylian Mbappé inkább mást választott. Hogy mit, azt mindenki eldöntheti maga.

A nyár folyamán az együtteshez Antonio Rüdiger csatlakozott, a védelmet megerősítendő, és érte sem kellett fizetni semmit. Mellette a jövőre is gondolva megvették Aurélien Tchouaménit, na ő már nem volt ingyen… És ahogy mondtam, sokan távoztak, olyanok is, akik az utóbbi évek BL-győzelmeiben szerepet vállaltak.

A teljesség igénye nélkül távozott Isco, Bale, Jovic, Borja Mayoral, Take Kubo és Miguel Gutiérrez is, no meg a csapatkapitány, Marcelo.

A nyár folyamán a Madrid Amerikában készült fel az idényre, és itt játszottak két mérkőzést, ennyi volt számukra az előszezon. A Barcelona ellen 1-0-ra kikaptak, míg a Juventust 2-0-ra verték meg Karim Benzema és Marco Asensio góljaival.

Az alapcsapat nem változott. Ancelotti elképzelése szerint Rüdiger és Militao játszik majd középen, míg David Alaba lesz a balhátvéd, Dani Carvajal és Lucas Vazquez felváltva játszanak majd jobbhátvédet. A középpálya bővült, idén több szerep jut majd Eduardo Camavingának, valamint Aurélien Tchouaméni és Dani Ceballos is bejátszhatja magát a kezdőbe. Kell is a frissesség, hiszen a Casemiro – Modric- Kroos hármas ismét egy évvel idősebb lett.

A csatársorban Vinicius Jr. és Karim Benzema helye megkérdőjelezhetetlen, a jobbszélső támadó pozícióra pedig taktikától függően is több opció létezik. Egyrészt egy védekezőbb felfogásban Federico Valverde játszhat itt, ha támadni kell, akkor Lucas, Eden Hazard, Marco Asensio és Rodrygo is rendelkezésre áll.

A 25 fős utazó keret teljes, senkinek nem kellett lemaradni a gépről sérülés miatt. Véleményünk szerint Tchouaméni csere lesz, Rüdiger a kezdőben köthet ki az újak közül.

A várható kezdőcsapat:

Courtois – Carvajal, Militao, Rüdiger, Alaba – Kroos, Casemiro, Modric – Valverde, Benzema, Vinicius Jr.

Egymás elleni meccsek:

Ezúttal nincs kép, csak szövegesen foglaljuk össze a két csapat egymás elleni teljesítményét. Kétszer találkoztak, amiből egy barátságos mérkőzés volt még 2008-ból, akkor a 1-1-et játszott, ám van egy híresebb mérkőzés is. Korábban a BEK-ben, a Bajnokok Ligája elődjében találkoztak. 1960-ban ez a két csapat jutott be a döntőbe, és azóta is az egyik legjobb fináléként van számontartva ez a találkozó. Van magyar vonatkozás is, hiszen Puskás Ferenc egymaga négyszer talált a hálóba, a másik három találat Alfredo Di Stefano nevéhez fűződik, míg a Frankfurtnál Kress egyet, Stein kettőt rúgott.

A Hampden Parkban lejátszott döntőt 127 ezer néző előtt rendezték meg, amely úgy gondolom, hihetetlen szám.

Eintracht Frankfurt

Oliver Glasner szerette volna a csapatát megerősíteni a következő idényre, mivel a csapat a bajnokságban gyengén szerepelt, és különben is, idén már a Bajnokok Ligájában kell eredményeket elérni. A bevásárlás jól sikerült, de…

Hatalmas de következik, a hétvégén ugyanis elstartolt a Bundesliga, és a Frankfurt hazai pályán szenvedett nagy vereséget a címvédőtől. A Robert Lewandowski nélkül felálló bőrgatyások meghintették hat góllal Kevin Trapp kapuját, amire a hazaiak csak egy góllal tudtak felelni. Nem túl jó egy Szuperkupa-döntő előtt, de mondhatjuk, hogy minden meccs más.

Nem lehet azt mondani, hogy a németek a szerdai döntőre készültek volna, és a tartalékok kaptak szerepet, ez most a legerősebb Frankfurt volt, és ez szenvedett ilyen történelmi kudarcot.

Innen most vagy padló, vagy felkelnek és mennek tovább. Az utóbbit szeretnék, de nehéz egy ilyen mérkőzés után fejben összeszedni magukat. Glasner feladata az, hogy kiűzze a fejekből a péntek esti mérkőzést.

Két játékos sérült, nem is utaznak el a csapattal: Aurelio Buta és Jerome Onguene.

Hamarosan bejelenthetik, hogy Filip Kostic eligazol a csapattól, nála azt sejtik, hogy már a holnapi mérkőzésen sem lesz ott. Ebben az esetben Christopher Lenz játszhat a baloldalon. A másik távozó Evan N’Dicka lehet, de ő még holnap a pályán lesz.

A várható kezdőcsapat:

Trapp – Touré, Tuta, N’Dicka – Knauff, Sow, Rode, Lenz – Götze, Lindström – Borre

Tippelde

Alapból is a Real Madridot tartanám a meccs esélyesének, de a pénteki Bayern München elleni találkozó után ezek az érzések erősödtek.

Nincs sérült, és a tavalyi teljesítmény alapján kinéz egy többgólos spanyol győzelem.

Bukméker Oddsok Bónusz* Megtekintés
Joker8
Oddsok: 1.48 Bónusz: 35,000Ft
Rabona
Oddsok: 1.46 Bónusz: 35,000Ft
+ 4000Ft free bet

*Ez az ajánlat kizárólag a sportfogadasonline.com játékosainak elérhető, a weboldalon nem látható. A bónusz automatikusan aktiválódik, amikor a játékos végrehajtja az első befizetését az üdvözlő bónuszért.

Ivibet
Oddsok: 1.46 Bónusz: 52,000Ft
A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső