Real Madrid-Espanyol – Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2019 december 04.
Real Madrid
Teljesítmény:
N N N D N
  • Santiago Bernabéu, Madrid
  • December 07. 13:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Espanyol
Teljesítmény:
V D V V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A spanyol elsőosztályú labdarúgó-bajnokság hétvégi meccseire pillantva egy-két ígéretes találkozót felfedezhetünk, már ha arra gondolunk, hogy hol van eléggé reális esélyünk eltalálni a végeredményt – egy ilyen mérkőzés a Real Madrid hazai játéka az Espanyol ellen, ami már önmagában a helyezéseket figyelembe véve is adja magát.

A Real Madrid 14 meccséből kilencet megnyert már a La Ligában (egyetlen vereség mellett) és 31 pontjával csak gólkülönbséggel szorul a második helyre a Barcelona mögött, ráadásul meccsenkénti rúgott góljainak átlaga 2 felett van. És hogy ezt még fokozzuk, a királyi gárda utolsó öt meccséből négyet megnyert és csak a Real Betis elleni 0-0-s eredmény az, ami kissé meglepő volt a szurkolók számára.

A hazai csapat esélyességét még inkább hangsúlyozza a hazai pályán nyújtott teljesítmény, Zinédine Zidane fiai hétből ötöt megnyertek odahaza két döntetlen mellett és itt már közel a hármat súrolja a rúgott góljaik száma. A vendég Espanyol ezzel szemben éppen ellenkező formában van, mi magyarok is láthattuk, hogy legutóbb csak őrületes szerencsével tudott pontot szerezni az Európa Ligában a Ferencváros ellen a csapat (2-2 lett a vége úgy, hogy az egyenlítő találat a 96. percben született) és bár a továbbjutásuk biztosított a csoportból, a La Ligában nyújtott teljesítményük nem igazán tölti el örömmel szurkolóikat.

A csapat az utolsó előtti helyen áll 15 meccsen szerzett mindösszesen 9 pontjával és az utolsó hat meccsükön négyen vereséget szenvedtek és csak egyszer tudtak nyerni, ráadásul ezek a vereségek nem balszerencsés meccsek voltak, simán kapott ki a kisebbik barcelonai csapat ezeken a találkozókon – legutóbb odahaza 4-2-re az Osasuna ellen, úgy, hogy 1-0-ról fordított az Osasuna először 1-4-re, majd ott már csak a szépítésre futotta a hazaiaknak.

Előző 5 meccs eredménye
2019.01.27.La Liga
espanyol
2:4
real madrid
La Liga
2018.09.22.La Liga
real madrid
1:0
espanyol
La Liga
2018.02.27.La Liga
espanyol
1:0
real madrid
La Liga
2017.10.01.La Liga
real madrid
2:0
espanyol
La Liga
2017.02.18.La Liga
real madrid
2:0
espanyol
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Ami viszont minimális eséllyel kecsegtethet a meglepetésvadászoknak, az az a tény, hogy az Espanyol megszerzett kilenc pontjából csak egyetlen egyet szerzett otthonában, a maradék nyolcat két győzelem és két döntetlen segítségével idegenben gyűjtötte, amivel egyébként egészen előkelő helyen szerepelnek a bajnokság csapatai között, ha csak idegenbeli teljesítményt nézünk. Ráadásul valószínűleg a Real ellen is úgy fognak kifutni a gyepre, hogy bármit megtesznek a kapott gólok elkerüléséért, ettől függetlenül azonban a királyi gárda minden valószínűség szerint folytatni fogja győzelmi sorozatát és a száguldást a Barcelona nyomában.

A kérdés csak az, hogy kitől várhatjuk majd a gólokat, hiszen legutóbb Alavésben is két védő, Sergio Ramos és Carvajal találatainak köszönhetően tudott nyerni a csapat és Eden Hazard továbbra sem lesz bevethető.

Ennek tükrében minden szem Karim Benzemára fog vetülni, aki már 10 gólnál jár a szezonban és biztos, hogy ég a vágytól, hogy újra gól(okat) szerezhessen hazai pályán.

Ha ehhez még hozzávesszük, hogy az Espanyol átlagosan kettő gólt kap meccsenként, akkor a legvalószínűbb tipp erre a hétvégi találkozóra a Real Madrid győzelem, megspékelve a 2.5 gólszámnál több góllal, bár arra már nem annyira érdemes nagy pénzeket tenni, hogy ki fog gólt szerezni hazai oldalon.

És ha még további megerősítés kellene, akkor elég ha egy pillantást vetünk a két gárda egymás elleni történelmére – 1994 óta 52 mérkőzésen találkoztak, 38 alkalommal a Real tudott nyerni.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső