Real Madrid – Getafe: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 június 30.
Real Madrid
Teljesítmény:
N N N N N
  • Alfredo Di Stefano
  • Július 02. 22:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Getafe
Teljesítmény:
N D D D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nagy esély előtt állt vasárnap a Real Madrid, akik a Barcelona újabb botlását kihasználva kétpontos előnyre tehettek szert, amennyiben megverik az utolsó helyen tanyázó Espanyolt. Általában erre legyint az ember és azt mondja, hát persze, hogy megveri őket… De néha az ilyen kötelező győzelmek a legnehezebbek. Általában mindig, minden csapat a Real Madrid (és a Barcelona) ellen akar bizonyítani és számtalanszor láttam már, hogy az aktuális ellenfél kapusa élete formájában véd, vagy az eddig csak bukdácsoló kiscsapat új erőre kap. Szóval nem számíthatott Zinedine Zidane könnyű mérkőzésre. De erről egy kicsivel később…

Mostani ellenfelük Madrid harmadik számú csapata, a Getafe, akik idén is remek teljesítményt nyújtanak mind a bajnokságban, mind az Európa Ligában. Kicsit megtorpantak a szünet után, de tegnap este legyőzték a Real Sociedad együttesét. De erről is egy kicsit később…

A La Liga 33. fordulójában Real Madrid – Getafe mérkőzést rendeznek.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Espanyol – Real Madrid

Máris kezdem a Real Madrid legutóbbi meccsével. Zidane az elmúlt meccseken több formációt és több kezdőt is pályára küldött, láthatóan két okból kifolyólag: Szeretné bővíteni a taktikai repertoárt valamint nem szeretné, hogy a játékosok elfáradjanak abban, hogy három-négynaponta meccset kell játszaniuk.

Ezúttal a kezdőben kapott lehetőséget a sérüléséből felépülő Isco, illetve csak a padon foglalt helyet Vinicius, aki egyre jobb formában van.

A mérkőzés nem volt gólzáporos, a csontzene viszont szólt rendületlenül, a hazaiak számtalan kisebb-nagyobb faulttal próbálták megállítani a Királyiakat. Persze, azért Sergio Ramos személyében méltó partnerre akadtak, Mateu Lahoz pedig nem tudta megfogni ilyen téren a meccset.

Pár kisebb lehetőségtől eltekintve nem volt túl eseménydús a félidő, Benzema lövését kellett védenie a Habfehérek volt kapusának, valamint Hazard-nak volt egy lehetősége, szintén Diego Lopez védett.

A félidő előtt aztán jött egy kis varázslat: Karim Benzema háttal állva, sarokkal adott gólpasszt Casemironak. A passz a Benzemát fogó védő lábai között jutott el a Tankhoz, aki becsúszva lőtt a kapuba.

A második játékrészben tovább folytatódott a küzdelem, a sok szabálytalanság és a kevés helyzet, az eredmény pedig nem változott. A Real Madrid immáron célfutballt játszik, ami nem mindig közönségszórakoztató, de az 1-0-s győzelemért is jár a három pont, Benzemáéknak pedig más céljuk nem volt ezen a találkozón.

Ezáltal már két pont az előny, és ma este kulcsfontosságú találkozó vár az ősi riválisra: Az Atletico Madrid ellen játszanak, lehetséges, hogy ez lesz Quique Setien utolsó mérkőzése, a hírek szerint ugyanis ultimátumot kapott a vezetőségtől.

Előző 5 meccs eredménye
2020.01.04.La Liga
getafe
0:3
real madrid
La Liga
2019.04.25.La Liga
getafe
0:0
real madrid
La Liga
2018.08.19.La Liga
real madrid
2:0
getafe
La Liga
2018.03.03.La Liga
real madrid
3:1
getafe
La Liga
2017.10.14.La Liga
getafe
1:2
real madrid
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Getafe – Real Sociedad

Pocsék formáját szakította volna meg mindkét gárda, az újrakezdés óta egyikük sem tudott meccset nyerni, itt volt az idő, hogy valamelyikük megtörje ezt a rossz sorozatot.

A hazaiak szereztek vezetést, miután Robin Le Normand szabálytalankodott a tizenhatoson belül Duroval szemben. A tizenegyeshez Mata állt oda és a kapu jobb oldalába lőtt.

Érett az újabb vereség a Sociedad számára, zsinórban már a negyedik. A második félidőben ugyan még egalizálni tudtak Januzaj révén (itt is felmerült a les lehetősége, akárcsak a Real Madrid elleni meccsen lőtt góljánál), de a végén mégis üres kézzel kellett hazamenniük San Sebastianba.

Mata ugyanis újból lecsapott és egy nagy bedobást követően ellőtte a röviden álló Remiro lábai között a labdát. Elképesztő potya, így egyszerűen nem kaphat gólt kapus.

Ettől függetlenül mondhatjuk, hogy megérdemelt győzelmet arattak a hazaiak, többet tettek a sikerért.

Összefoglalás

Az elmúlt időszak eredményeit tekintve bizonyos, hogy a Real Madrid legyőzi a Getafét. Legutóbbi öt meccsükből négyet is a Királyi Gárda nyert, egyetlen alkalommal tudtak egy pontot otthon tartani a Coliseum Alfonso Perezben. Ahogy az örökmérleg is természetesen Zidane csapata mellett van, történetük során ötször diadalmaskodott a Getafe, 21-szer pedig a Real Madrid.

Ez az új célfutball számos stabil lábon áll: Kezdev Courtois-val, aki minden bizonnyal bezsebeli az idei Zamora-díjat, a védelem is sokkal stabilabb, leginkább a középpályának köszönhetően, akik rendre kisegítik a Ramos – Varane kettőst.

Elől pedig mindig képesek 1-2 gólt rúgni, ez pedig javarészt Karim Benzema érdeme, aki ha nem gólt lő, akkor gólt lövet a társakkal.

Hazard-tól valószínűleg még ennél is többet várnak, a jobb oldal elég szellős, nincs igazi jobbszélső a csapatban, így mindig más szorul erre az oldalra… Iscot pedig a szélekre kényszeríteni nagy butaság, mert nem tudja kamatoztatni kreativitását és látását, ellenben a spanyol görbelábú irányítót gyorsnak nem lehet mondani.

Nem hiszem, hogy könnyű meccs vár a Királyiakra, a Barcelona is megszenvedett hazai pályán ellenük, szűk 2-1-es sikert tudtak csak összehozni. Bár, náluk most elég nagy a gond…

Egy szó, mint száz: Hazai győzelmet várok, de semmiképp nem számítok gólzáporra.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső