Real Madrid – Getafe: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2021 február 08.
Real Madrid
Teljesítmény:
N V N V V
  • Alfredo Di Stefano
  • Február 09. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Getafe
Teljesítmény:
V D V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Megfogyva bár, de törve nem. Valami ilyesmi lehet a Real Madrid jelszava a szezon hátralévő részére, mert speciel, a felelőtlen játékospolitika (bocsi, magánvélemény), a vártnál komolyabb sérüléshullám következtében a Királyiak gyakorlatilag elfogytak. Eden Hazard Isten tudja, hányadik sérülését gyűjti be, Sergio Ramost műteni kellett, Rodrygo lábadozik, Fede Valverdével egyetemben, de a három jobbhátvéd (Dani Carvajal, Odriozola, Lucas Vazquez) sem lesz bevethető a holnap esti bajnoki meccsen.

Zinedine Zidane-nak tizenkét egészséges játékosa maradt. Akik közül ketten kapusok (Courtois és Lunin), ketten pedig leginkább a védelem baloldalán bevethetők (Ferland Mendy és Marcelo). Na, ebből mit tud kisütni a tar mester? Nem lesz könnyű dolga, még akkor sem, ha a Getafe ellen hazai pályán játszhatnak, még akkor sem, ha a Getafe idén mérföldekkel gyengébb teljesítményt nyújt, mint tavaly.

Érdekes meccsre van kilátás, egy meglepetés eredmény is a tarsolyban lehet a Real Madrid – Getafe mérkőzésen.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Huesca – Real Madrid

Már a sereghajtó ellen is elég foghíjas volt a csapat, hátul a Mendy – Nacho – Varane – Odriozola négyes játszott, máshol nem volt olyan játékos, akinek a jelenléte meglepetést okozott volna. Az Huesca állta a sarat a tartalékos Real Madriddal szemben, az első félidőben a Blancók uralták a mérkőzést, de az ellenfél kapuja elé érve nagyon pontatlanok voltak. Az egyetlen tényleges helyzetet Karim Benzema alakította ki, Luka Modric passzát tekerte kapura a francia, de Álvaro Fernández kiszedte a lövést.

Nem volt egy izgalmakkal teli első játékrész, de legyünk őszinték: A La Liga sereghajtójától, és a mostani Real Madridtól botorság lett volna sokkal többet várni.

A fordulás egy kis frissességet csempészett a találkozóba, Mikel Rico szinte azonnal egy kapufát rúgott, aztán pedig az újonc a vezetést is megszerezte: Javi Galán érkezett a balon teljesen üresen, kapta is a labdát, felnézett, és irgalmatlanul nagy gólt ragasztott a bal felsőbe. Hiába két méter Thibaut Courtois, hiába repült, hogy kitolja a lövést, ez még számára is lehetetlen feladat volt.

Úgy tűnik, ez a felsőkapufák meccse volt, a gól után pár perccel Rafa Mir találta el a felsőlécet, a túloldalon pedig Karim Benzema egy szabadrúgás után. Tegyük hozzá, hogy a lövésből így is gól született, mert az égbe emelkedő labdára rástartolt pár hazai és vendégjátékos, a csatát pedig Raphael Varane nyerte, aki egy méterről bebólintotta az egyenlítést érő találatot.

Nagy meccse volt a kapusoknak is, Rafa Mir fejesét Courtois védte nagyszerűen, Karim Benzemát pedig kétszer is Fernández akadályozta meg a gólszerzésben.

A mérkőzés hőse Raphael Varane lett, aki a hajrában Casemiro fejesét követően, a kapusról kipattanó labdát kotorta be, középhátvéd létére megnyerte a meccset a Real Madridnak.

Néha a legkönnyebbnek ígérkező találkozókból lesz a legnehezebb, ékes példája volt ez a bajnoki ennek az állításnak.

Előző 5 meccs eredménye
2020.09.15.Barátságos Mérkőzés
real madrid
6:0
getafe
Barátságos Mérkőzés
2020.07.02.La Liga
real madrid
1:0
getafe
La Liga
2020.01.04.La Liga
getafe
0:3
real madrid
La Liga
2019.04.25.La Liga
getafe
0:0
real madrid
La Liga
2018.08.19.La Liga
real madrid
2:0
getafe
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Sevilla – Getafe

Na, erről a meccsről sok mindent lehet elmondani, de azt nem, hogy unalmas lett volna. Három piros lap, két meg nem adott, és három megadott gól. Menjünk időrendi sorrendben!

Az első játékrész egy Makszimovics fejest hozott, ami centikkel suhant el Bono kapuja mellett, a túloldalon pedig Lucas Ocampos rúgott egy gólt, de a labda előtte felpattant az argentin kezére, így a játékvezető videózás után érvénytelenítette a találatot.

A balhé a második félidőben robbant ki, amikor Dakonam véletlenül ugyan, de eszméletlen, brutálisan keményen odalépett Lucas Ocampos bokájának. A támadót hordágyon kellett levinni (azóta kiderült, hogy viszonylag olcsón megúszta a támadó, „csak” pár hetet kell kihagynia). Ez egy darab piros lap, hol a többi kettő? – Kérdezheted jogosan. A kiállítás után Julen Lopetegui és Pepe Bordalas majdnem egymásnak estek az oldalvonalon kívül, a Sevilla mestere nagyon mérges volt a kegyetlen belépő miatt, már úgy kellett visszafogni a két vezetőedzőt, amikor a játékvezető közbelépett, és salamoni döntést hozott, mindkettőt elküldte a kispadtól.

Az emberhátrányba került Getafe hamar feladta a harcot, előbb Munir talált be a 67. percben, az ő gólját követte a friss szerzemény, Papu Gómez távoli – megpattanó – bombája, a mérkőzést pedig En-Nesyri zárta le.

A madridi kiscsapat tizenegy emberrel sem volt esélyes, a kiállítás megpecsételte a sorsukat.

Összefoglalás

Rengeteget elárul a Real Madrid helyzetéről, hogy egy Getafe elleni madridi rangadón is 1.5 körüli oddsot adnak a Királyiak sikerére. Ez több mindenből fakad, az eredménytelenség, a fantázia nélküli játék (bocsánat a Real Madrid szurkolóitól, de talán ezzel még ők is egyet tudnak érteni) és a példátlan sérüléshullám is közrejátszik.

Nem sok sót evett meg mostanság a Getafe a Real Madrid elleni meccseken, de az Alfredo Di Stefano stadion látott már furcsaságokat ebben a szezonban. Győzni tudott itt az újonc Cádiz, a Deportivo Alavés, és legutóbb a Levante együttese is.

A nem sok sót evett meg kifejezést a következőképp értsétek: A Santiago Bernabeu (és az Alfredo Di Stefano, az ideiglenes stadion) eddig 15 mérkőzésnek adott otthont, melyek közül 13-at a Real Madrid nyert, 1 végződött döntetlennel, és a harmadikszámú madridi csapat egyszer tudott nyerni.

A forma igazából egyik csapatot sem igazolja, mindketten kapják a pofonokat rendesen. A madridi védelem van a legnagyobb bajban, az utolsó hírek szerint sem Odriozola, sem Vazquez, sem Dani Carvajal nem bevethető, sőt, a vész-vészmegoldás Eder Militao sem lesz kerettag, így speciel fogalmam sincs, ki fog ott játszani. De ha lehet egy tippem, akkor Mendy, Marcelo pedig a baloldalon. Toni Kroos eltiltott, Valverde, Isco sérültek, így a középpálya újoncot avathat, Raúl egyik alapembere, a Castilla középpályása, Antonio Blanco a kezdőben találhatja magát.

A védelem Ramos nélkül… Hát, kábé átjáróház, így a gyenge forma ellenére arra számítok, hogy a kiscsapat hálóba talál. És remélhetőleg, a foghíjas keret ellenére a Real Madrid is…

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső