Real Madrid – Inter: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2020 november 02.
Real Madrid
Teljesítmény:
N D N V V
  • Alfredo Di Stefano
  • November 03. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Inter
Teljesítmény:
D D N D V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Nem csak az Atalanta – Liverpool meccsen várhatók izgalmak, hanem a Real Madrid – Inter találkozón is, ahol a Királyi Gárda gyakorlatilag az életben maradásért játszik. Eddig ugyanis egy vereség és egy döntetlen áll a nevük mellett, hiába játszottak jól a Borussia Mönchengladbach ellen, a végén, egy huszáros hajrá által egy döntetlent sikerült kiharcolni, kétgólos hátrányból álltak fel. Az Inter pedig ugyancsak nyeretlen, a Sahtar ellen nyugodtan mondhatjuk, hogy elvesztettek két pontot, egyszerűen minden kimaradt nekik.

Ha kikap a Real Madrid, akkor kijelenthetjük, hogy nagy a gond és előfordulhat az a csúfság, hogy már a csoportkörben búcsúznak a Bajnokok Ligájától Zinedine Zidane fiai. Vagy ne együk túl forrón a kását?

Mi történt korábban?

Nézzük meg a hétvégi bajnokit, az előző BL-kört, a sérülteket, úgy egyáltalán azt, hogy mi a helyzet a csapatok háza táján!

Borussia Mönchengladbach – Real Madrid

Nagyon régóta nem láttam a Real Madridot ilyen elánnal pályára lépni. Haraptak, mentek minden labdáért és helyzeteket is kidolgoztak a megszeppent német csapat előtt. Bizonyára az ősi rivális Barccelona felett aratott győzelem megfelelően feltuningolta Karim Benzemáékat, de hiába volt négy lehetőségük is a spanyoloknak, Sommer minden esetben a helyén volt.

Aztán jött a szokásos: Kihagyott a Real Madrid védelme, amely egyébként Sergio Ramos távollétében csak szenved, de most ott volt a Kapitány, mégis mögéjük került Lilian Thuram fia, Marcus Thuram és megszerezte a vezetést a hazaiaknak.

A második félidőben Marco Asensio törte el a labdát, amely így lett veszélyes, de nem volt szerencséje a hosszú sérülésből visszatérő spanyol titánnak, lövése a kapufáról kifelé pattant.

Aztán újra jött Marcus Thuram. A Real védekezése megint hagyott némi kívánnivalót maga után, Plea lőhetett 13 méterről, amit még Thibaut Courtois védeni tudott, de a kipattanót Thuram kapuba kanalazta. És persze az integetett megint legjobban lest, aki beragadt, név szerint Ferland Mendy.

Zidane minden támadóját pályára küldte, Hazard-tól Rodrygoig, de csak nem akart megtörni a jég. Egészen a 87. percig, amikor Casemiro lefelejt labdáját Karim Benzema vágta a kapuba. És aztán a hosszabbításban nem bírta tovább az elképesztő nyomást a Gladbach, a végén már csatárként játszó Sergio Ramos Casemiro elé tálalt egy beadás után, a brazil tank pedig kiegyenlített.

Soha rosszabb meccset!

Előző meccs eredménye
2015.07.27.ICC
inter
0:3
real madrid
ICC
2014.07.27.ICC
inter
2:1
real madrid
ICC
2013.08.10.Barátságos Mérkőzés
inter
1:1
real madrid
Barátságos Mérkőzés
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Sahtar Doneck – Inter

Az ukránok alaposan megleptek mindenkit, amikor az első fordulóban egy teljesen felforgatott csapattal megverték a Real Madridot. 8 fontos játékosuk hiányzott, közülük többen megfertőződtek, mégis sikerült győzniük. És ha a csapat játékosainak a Bajnokok Ligája sorsolását követően azt mondták volna, hogy az első két fordulóban – a Real Madrid és az Inter ellen – négy pontot szerez, boldogan fogadták volna el!

Ugyanis hiába nem mellettük szóltak az esélyek – ismét -, sikerült pontot szerezni. A meccs eleje az övék volt, aztán szépen, fokozatosan veszítették el az irányítást, jobban mondva az Inter átvette azt. Megint sok sérültje volt az ukrán csapatnak, a fordulópontot pedig talán Dentinho elvesztése jelentette, a brazil támadót a 15. percben Taison váltotta.

A 16. percben Barella lőtt Lukaku passzából felső kapufát, majd újra ő került helyzetbe két perccel később, itt már szükség volt Trubin bravúrjára.

Lukaku a 23. percben épphogy mellé fejelt egy szöglet után, egyre jobban nyomtak az olaszok, de nem sikerült az ukrán reteszt feltörni.

A félidő végére még maradt egy Lukaku kapufa, a belga szabadrúgásból veszélyeztetett.

A fordulást követően maradt minden úgy, ahogy volt: Az Inter veszélyesen játszott, viszont a Sahtar kontrái magában hordozták a veszélyt.

Ez az egész így ment a hármas sípszóig, nem esett végül gól a találkozón.

Összefoglalás

Lássuk a csapatok hétvégi bajnokiját kezdésnek.

A Real Madrid az első félidő végéig nagyon görcsösen játszott az Huesca ellen, ekkor a visszatérő Eden Hazard végre villantott valamit és megmutatta, hogy nem felejtett el futballozni. Távoli lövését mintha zsinóron húzták volna.

Ezt követően még betalált Karim Benzema is a 45. percben, a másodikban pedig Fede Valverde és újfent Benzema, a vége 4-1 lett.

Az Inter a gyengélkedő Parma ellen lépett pályára, és meg kell említenem, hogy a kezdőben kapott helyet Balogh Botond, akit a rengeteg sérülés miatt nevezett kezdőbe Fabio Liverani vezetőedző. A mérkőzés végül 2-2-es döntetlennel végződött, mind a négy gól a második félidőben esett, és Gervinho duplájának köszönhetően 2-0-ra elment a vendég Parma.

Az Intert végül a horvát játékosai, Brozovic és Perisic mentették meg az égéstől, utóbbi a 92. percben egyenlített.

Nem mostanság játszottak egymás ellen, akkor is egy barátságos kupában, szóval ebből sajnos ismét nem tudunk semmit leszűrni.

A Real Madridnál kétséges volt, hogy Lucas Vazquez játszhat-e, aki Dani Carvajal és Alvaro Odriozola sérülése miatt kényszer-jobbhátvédet játszik. A mai edzés után eldőlt: Játszhat a csupaszív játékos, sőt, Martin Ödegaard is teljes értékű munkát tudott végezni.

Eder Militao viszont elkapta a koronavírust, rá nem számíthat Zidane, valamint nem léphet pályára Nacho sem.

A túloldalon jó hír, hogy a koronavírus által megtizedelt csapatba szép lassan visszatérhetnek a játékosok, rossz hír, hogy Romelu Lukaku biztosan nem játszhat. Bár megvan a helyettese, de azért a belga mindig magában hordozza a gólveszélyt.

A Real Madridnak kötelező a győzelem. Igen, pont a csoport legerősebb ellenfele ellen, de nem engedhetik meg maguknak, hogy tovább hullajtsák a pontokat.

Az Inter formája ingadozó, de semmiképp nem mondható jónak.

Így adja magát egy esetleges Real Madrid győzelem, amire én most a pénzem fogom tenni. Ha úgy játszanak, mint a Gladbach vagy a Huesca ellen, valamint a védekezésükre is jobban összpontosítanak, akkor meg is lesz ez a három pont!

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső