Real Madrid – Liverpool: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

Olvasd el 8 perc alatt szerző Bartos László 2021 április 05.
Real Madrid
Teljesítmény:
N N N N D
  • Alfredo Di Stefano
  • április 06. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Liverpool
Teljesítmény:
N N N V V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Az előttünk álló másfél hét a Real Madrid szempontjából nagy jelentőséggel bír. Holnap este megmérkőznek a Liverpoollal, szombaton következik egy nehéz túra a Barcelona ellen, majd utána jön a Bajnokok Ligája visszavágója. Ez a másfél hét számukra az egész szezont befolyásolja, könnyedén lehet, hogy idén trófea nélkül marad a Zidane legénység.

Folyamatosak a sérülések, már lassan elérik az 50-et – ennyi sérülés történt a felnőtt keret tagjaival a szezon kezdete óta -, most épp Sergio Ramos dőlt ki, és az ő jelenléte tudjuk, hogy mennyire fontos.

Toni Kroos is izomsérülést szenvedett, de ő már a hétvégi bajnokin játszott a csapatban, igaz, csak csereként.

A Poolnak sem mindegy ez a találkozó, Jürgen Kloppéknak már csak a Bajnokok Ligája maradt… A bajnoki csatából elég korán kiszálltak, most arra kell hajtaniuk, hogy legalább az első négybe beférjenek… A hatodik helyen állnak most, egy győzelemnyire a BL indulástól. A riválisok a hétvégén segítettek Szalahéknak, Thomas Tuchel Chelsea-je hazai pályán kapott egy ötöst a kiesőhelyen tartózkodó West Bromtól (!), míg a Tottenham 2-2-t játszott a szintén kiesés elől menekülő Newcastle otthonában.

Jöjjön a kedd este másik meccse, a Real Madrid – Liverpool találkozó!

Mi történt korábban?

Kitérünk részletesen az előző körre, valamint a hétvégi bajnoki meccsüket is közelebbről megvizsgáljuk, ezáltal pontosabb képet kapunk a csapatok formájáról.

Real Madrid

Zidane-nak van elég problémája, folyamatos nyomás alatt van a francia mester, a mindig kritikus spanyol sajtó minden lépését árgus szemekkel figyeli, de állítása szerint ő már ehhez hozzászokott. Akkor viszont biztosan előveszik az edzőt, ha a csapat trófea nélkül marad.

A kupából egy harmadosztályú csapattal szemben estek ki, a bajnokságban a második helyen állnak – a Barcelona ma este játszik, ha a katalánok nyernek, előzik a blancókat -, a BL-ben pedig sikerült kifogni az egyik legéhesebb csapatot. Úgy értem, ahogy már mondtam is: Az angoloknak már csak a Bajnokok Ligája győzelemmel lehet megmenteni ezt az elrontott idényt.

Az előző körben az Atalanta csapatával játszottak, és a két mérkőzés alapján teljesen megérdemelten ejtették ki Murieléket. A bergamói találkozón 1-0-ra nyertek, de az egy nehéz meccs volt. Még úgy is, hogy Remo Freulert már a 18. percben kiállították. Betömörültek a hazaiak, és próbálták kivédekezni a maradék időt. Ez nem sikerült, Ferland Mendy átlövése utat talált a hálóba.

A visszavágó első öt perce volt kemény a Madridnak, aztán kijöttek a sündisznóállásból, átvették az irányítást, és Karim Benzema találatával megszerezték a vezetést. A továbbjutás a második hazai gól után vált biztossá, Sergio Ramos tizenegyesből duplázta meg a királyiak előnyét, és bár Luis Muriel egy szép szabadrúgással szépített, egy perc múlva Marco Asensio is betalált.

A Real Madrid ideiglenes otthonában játszott szombaton délután, az ellenfél pedig az Eibar együttese volt. A hazaiak a meccsen három olyan gólt rúgtak, amit a játékvezető les miatt nem adott meg – mindhárom esetben helyesen döntött -, a félidő végén sikerült belőni az első szabályos találatot, Marco Asensio volt a gólszerző.

A második félidőben még Vinicius beadásából Karim Benzema is eredményes tudott lenni, nagyon sima sikert arattak a habfehérek.

Előző 5 meccs eredménye
2018.05.26.Bajnokok Ligája
real madrid
3:1
liverpool
Bajnokok Ligája
2014.11.04.Bajnokok Ligája
real madrid
1:0
liverpool
Bajnokok Ligája
2014.10.22.Bajnokok Ligája
liverpool
0:3
real madrid
Bajnokok Ligája
2009.03.10.Bajnokok Ligája
liverpool
4:0
real madrid
Bajnokok Ligája
2009.02.25.Bajnokok Ligája
real madrid
0:1
liverpool
Bajnokok Ligája
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Liverpool

Rengetegszer leírtuk már, többször nem fogjuk részletesen kibontani. Legyen annyi elég, hogy a Pool szezonja a rengeteg sérülés miatt ment a levesbe. Legalábbis, ami az angol bajnoki szereplésüket illeti.

A City előnye lassan már a második helyezettnek is behozhatatlan lesz, hát még a vörösöknek, Jürgen Klopp nagyon önkritikusan ki is jelentette, hogy ebből már biztosan nem lesz címvédés.

A Bajnokok Ligájában viszont eléggé megy nekik, a Lipcsét elég simán ütötték ki. Ahogy a City, úgy a Pool is Budapesten játszotta mindkét találkozót, és a végeredmény is ugyanaz volt, mint a City – Gladbachon. Az első meccset két egyéni védelmi hibának köszönhetően nyerte a Liverpool, a visszavágón ugyanúgy 2-0 lett az eredmény.

A hétvégén nagy rangadót játszottak, az Arsenal otthonába látogattak, és az ágyúsok megint a gyengébb arcukat mutatták, hármat számoltak Szalahék a hazai csapatra.

Ezzel felléptek a hatodik helyre, holtversenyben a West Ham – Tottenham duóval vannak itt, de a kalapácsosok még játszanak egy meccset.

Amúgy a gólokat Szalah és Diogo Jota szerezték, a portugál duplázni tudott.

Összefoglalás

A hírek szerint Eden Hazard megint egészséges, és műtét sem lesz, elvileg a BL-ben már pályára is léphetne, azt viszont biztosra veszem, hogy 90 percet még nem bír, így maximum csereként jöhet számításba.

Zidane-nak amúgy is van egy kedvenc kezdője, amin nem szívesen szokott változtatni. Vinicius, Benzema és Marco Asensio lesznek elől, középen a CKM – Casemiro, Kroos, Modric -, hátul pedig Ramost a jolly joker, Nacho Fernández fogja helyettesíteni.

A Poolnál is adott a kezdő, Jota megint kezd belelendülni, butaság lenne kihagyni, a védelem lehet ismét necces. Már meg sem próbálok tippelni, hogy ki játszhat majd. Na jó, mégis tippelek: Fabinho és Kabak lesz a belső védő páros.

Ki ne emlékezne arra a bizonyos BL döntőre, amin a két csapat játszott egymással. Bale csodagóljára, Szalah sérülésére, a Ramos elleni támadásra, Loris Karius hibáira… AZ egy igen emlékezetes döntő volt, nagy visszhanggal.

Szalah megnyugodhat, nem kell esküdt ellenségével farkasszemet néznie, valószínűleg a visszavágón sem…

Tippeljünk!

A bukik esélyesebbnek tartják a Liverpoolt, ami számomra némileg meglepő, de közben értem is benne a logikát. Mindenesetre én most inkább ismét a gólok felé indulnék el, mert ez a meccs megint apróságokon fog múlni, és lehetetlen megtippelni a kimenetelt. A gólszám nagyobb biztonságot adhat, de az, hogy betalálnak-e a felek talán még inkább.

A Real Madrid utolsó 10 mérkőzéséből 8-at megnyert, utolsó 20 hazai pályán lejátszott találkozójából csak egy olyan volt, amin nem találtak be (a Cádiz ellen, még októberben). A Poolnál az elől levő hármas nagyon érzi egymást, csoda lenne, ha egy gólt sem tudnának szerezni. Innentől adja is magát a dolog: Mindkét csapat gólt fog szerezni.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső