Real Madrid – Mallorca: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 június 22.
Real Madrid
Teljesítmény:
N N N V N
  • Alfredo di Stéfano Stadion
  • Június 24. 22:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Mallorca
Teljesítmény:
D V V N V
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Óriási esélyt kapott újra a Real Madrid. Nem ez az első ilyen, de valószínűleg az utolsó. Ha ezzel nem élnek, csak magukat hibáztathatják, innentől ugyanis saját kezükben van a sorsuk, senki mástól nem függnek, csak saját maguktól. A Sevilla megtette azt a szívességet, hogy döntetlent játszottak a Barcelonával, ezzel pedig a tegnapi napon Zinedine Zidane együttese utolérhette, sőt meg is előzte a katalánokat. Nehéz meccs volt, sok véleményes ítélettel, de összességében nem hibázott egyik esetben sem a játékvezető. Erre hamarosan kitérünk.

Mallorcai oldalon viszont gyülekeznek a viharfelhők, az újrakezdés óta három meccset játszottak le, ezeken egy pontot gyűjtöttek, továbbra is kiesést érő helyen állnak.

Lássuk, mit várhatunk a Real Madrid – Mallorca mérkőzésen.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Real Sociedad – Real Madrid

A baszk együttes volt az, aki kiütötte a Real Madridot a Király kupából, ráadásul a Bernabeuban tették mindezt. Gólgazdag és rendkívül izgalmas meccsen végül Oyarzabalék örülhettek, 4-3-ra nyertek. Most a Real Madrid utazott hozzájuk vendégségbe és hasonló színvonalú találkozóra számított mindenki. Nem így történt, legalábbis egy félidőt átaludtak a felek, rendkívül unalmasra sikerült az első játékrész.

A másodikban megemberelték magukat a felek, Zidane legényei is érezték, hogy itt bizony hatalmas sansz van a kezükben. A vezetést a csapatkapitány szerezte meg tizenegyesből, miután Viniciust vágták fel a tizenhatoson belül. Sergio Ramos higgadt ítélet-végrehajtónak bizonyult a kapu bal oldalába gurított, míg Remiro a másik oldalra dőlt el.

Ramos egyébként nem sokkal a gól után le kellett cserélni, miután Alexander Isakkal ütközött, helyére Eder Militao állt be.

Nem játszott jól a Real Madrid, valószínűleg a nagy súly agyonnyomta őket, ráadásul a kezdőcsapat eléggé felforgatottra sikeredett, James jobbszélsőként való játszatása például nem a legjobban sült el, ahogy Fede Valverde sem váltja meg mostanság a világot, bár azért volt egy igazán jó és fontos megmozdulása.

A Sociedad támadott többet, aminek majdnem meg is lett az eredménye: A csereként beállt Januzaj lőtte ki a bal alsó sarkot, azonban a találatot les címén érvénytelenítették, mivel Merino lesen tartózkodott, ezzel pedig megzavarta a belga óriást, Thibaut Courtois-t.

Szinte azonnal büntetett a Királyi Gárda: Fede Valverde adott be jobbról, Karim Benzema megszelidítette a labdát, majd kis forgolódás után a kapu közepébe lőtt. A Sociedad játékosai azt reklamálták, hogy Benzema kézzel vette át a labdát, de a VAR szerint szabályos gól született.

Még jobban visszállt a Real, így szépíteni tudott a Sociedad: Egy beadást nem tudott kifejelni Dani Carvajal, az érkező Merino átvette és bombagólt rúgott Courtois-nak.

Az eredmény nem változott, lépéselőnyben a Real!

Előző 5 meccs eredménye
2019.10.19.La Liga
mallorca
1:0
real madrid
La Liga
2013.03.16.La Liga
real madrid
5:2
mallorca
La Liga
2012.10.28.La Liga
mallorca
0:5
real madrid
La Liga
2012.05.13.La Liga
real madrid
4:1
mallorca
La Liga
2012.01.14.La Liga
mallorca
1:2
real madrid
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Mallorca – Leganes

Igazi kiesési rangadót játszottak a csapatok Mallorcán, a Leganes az utolsó előtti pozíciót foglalja el, őket előzi meg Moreno csapata. A mérkőzés döntetlennel ért véget, két gyönyörű szabadrúgásból születtek a gólok.

A Mallorca gólja inkább volt okos, mint szép, nem lehet elvitatni, hogy Salva Sevilla tökéletes megoldást választott. A felugró sorfal alatt laposan lőtt a hálóba a 9. percben. Feltalálták már ennek a szabadrúgásnak az ellenszerét, de a Leganes játékosai nem számítottak rá, vesztükre.

Hosszú-hosszú ideig semmi nem történt egy-két átlövési kísérletet leszámítva, majd jött a 87. perc és jött Oscar Rodriguez, aki minden bizonnyal élete gólját lőtte meg. Körülbelül 30 méterre a kaputól elképesztő erővel rúgta meg a fiatal spanyol a labdát, ami nagyon veszélyesen csapódott, végül a felsőléc segítségével jutott a hálóba. A kapufa miatt még látványosabbra sikerült a találat, ez volt határozottan a forduló gólja.

A Mallorca ismét pontokat veszített, ezzel pedig már hárompontos hátrányban van az Eibar mögött, akik a Valenciát fogadják ebben a fordulóban.

Összefoglalás

Ősszel megviccelték a szigetlakók Kroosékat, hiszen egy gyenge színvonalú meccsen otthon tartották a három pontot a királyiak ellen. Már csak emiatt is édes lehet a bosszú, de persze ennél sokkal többről van szó. Mint fentebb említettem a Real Madrid végre nem mástól függ, csak saját magától, hiszen ha minden meccsét hozza, akkor bajnok. Hiába a pontegyenlőség, ilyenkor az egymás elleni eredmény számít, emiatt pedig ők vezetik a La Ligát.

Mondani sem kell, rettentő nagy Real Madrid fölény található mérlegükben: 39 mérkőzésükből 21-et abszolvált győzelemmel a habfehér alakulat, 12-szer viszont a Mallorca is nyerni tudott. Mindig a sötét lovak közé tartoztak, sokszor tréfálták meg a Real Madridot.

A Di Stefano stadionban még veretlenek, az Eibar és a Valencia is három góllal távozott.

Valami hasonló sors vár a Mallorcára is véleményem szerint, ahol nem az a kérdés, hogy nyer-e a Real Madrid, hanem hogy mennyivel. Legalábbis elnézve mostani formájukat, a képességbeli különbségeket és a tényt, hogy karnyújtásnyira vannak a bajnoki címtől. Többgólos Madrid győzelemre számítok.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső