Real Madrid – Man City: Fogadási Tippek és Bajnokok Ligája Előzetes

Olvasd el 5 perc alatt szerző Bartos László 2020 február 24.
Real Madrid
Teljesítmény:
V D N V N
  • Santiago Bernabeu
  • Február 26. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Manchester City
Teljesítmény:
N N V V N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Szerdán igazi csemegével folytatódik a Bajnokok Ligája kiesés szakasza, két igazi nagyágyú, a Real Madrid és a Manchester City lép pályára a Santiago Bernabeu stadionban. Mindkét csapat háza táján gyülekeznek a viharfelhők, előbbinél az eredmények és a góltalanság okoz problémát, míg utóbbi esetében bizonyára mély nyomot hagyott az UEFA múlt heti döntése, miszerint a pénzügyi fair play megszegése miatt az elkövetkezendő két évben nem szerepelhet a csapat a Bajnokok Ligájában.

A Real Madrid gyakorlatilag három hét alatt elveszíthet mindent, amit a szezonban felépített. Meglepetésre kikaptak hazai pályán a Real Sociedadtól a spanyol Király-kupában, ráadásul az eredmény nem tükrözi hűen a meccs képét. A blancók 80 percen keresztül alig mutattak valamit, így a Sociedad remek focival négyet vágott a francia Alphonse Areolának.

A védelem hibát hibára halmozott, ami nem csoda, hisz maximum edzésen állt össze az alábbi sor: Marcelo – Militao – Varane – Nacho. Marcelo látványosan szenved, el is vesztette állandó kezdő tagságát a nyáron érkező Ferland Mendyvel szemben, míg Nacho tényleg a védelem bármely posztján bevethető, de azért a jobbhátvéd szerepét mégsem neki találták ki. Emellé kellett egy enervált belső védő páros és kész is volt a baj: Odegaardék 4-1-re is vezettek, amihez a madridi közönség enyhén szólva nincs hozzászokva. A Real ugyan képes volt kozmetikázni az eredményt, de végül 4-3-ra kikaptak és kiestek a kupából,az új lebonyolítás szerint ugyanis egy meccs dönt a továbbjutásról.

A bajnokságban viszont szárnyalt a csapat, a megszokotthoz képest gyenge szezont futó Barcelona csak a hátukat nézte. Eddig. Az utóbbi két bajnoki meccsükön összesen 1 pontot sikerült szerezni, előbb egy döntetlen csúszott be a Celta Vigo ellen, majd a hétvégén óriási meglepetésre a Levante tartotta otthon ellenük a három pontot. Így az öt pontos előny elolvadt, immáron a Barca vezeti a bajnokságot két ponttal előttük és a hétvégén következik az El Clasico a Bernabeuban. Ha ott kikapnak, szinte biztosra vehető Messiék újabb bajnoki címe.

A Bajnokok Ligájában kisebb meglepetésre egy 3-0-s zakóval indítottak, a PSG rendkívül sima meccsen fektette két vállra Zidane csapatát, aztán a Brugge ellen is csak egy döntetlenre futotta hazai pályán. Akkor már kongatták a vészharangokat, de a Real megrázta magát és végül a PSG mögött a második helyen jutottak tovább a csoportból.

A Királyi Gárdánál biztosan hiányozni fog Eden Hazard, a belga klasszis bokája ugyanis eltört a hétvégén, a hírek szerint két hónapot kell kihagynia, de egyes pletykák szerint még a nyári Európa Bajnokságon való részvétele is veszélybe került. Rajtuk kívül Mariano és Marco Asensio nem léphetnek pályára.

Előző 5 meccs eredménye
2017.07.27.International Champions Cup
man city
4:1
real madrid
International Champions Cup
2016.05.04.Champions League
real madrid
1:0
man city
Champions League
2016.04.26.Champions League
man city
0:0
real madrid
Champions League
2015.07.24.International Champions Cup
man city
1:4
real madrid
International Champions Cup
2012.11.21.Champions League
man city
1:1
real madrid
Champions League
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

A Manchester City egy módon mentheti meg az idei szezonját: Egy BL-győzelemmel. A bajnokság gyakorlatilag elúszott, az idén verhetetlen Liverpool már 19 ponttal vezet Guardioláék előtt (úgy, hogy a Pool egyel kevesebb meccset játszott), ez az előny már csak matematikailag hozható be, de reális sansz nincs rá. Az UEFA pénzügyi fair play szabályának megszegése miatt a soron következő két szezonban nem indulhatnak a legrangosabb európai kupasorozatban. Ez pedig hosszútávon veszélyezteti a City tündöklését. Jelentős bevételektől esnek el, játékosaikat már most megkörnyékezték és elveszíthetik a világ egyik legjobb edzőjét.

Tehát, nem maradt reális cél az idén, mint megpróbálni elhódítani a BL-serleget. Emiatt biztos, hogy kettőzött erővel fognak hajtani Agüeroék és nagy meccs várható. Raheem Sterling szereplése kérdéses és biztosan nem lép pályára a német válogatott Leroy Sané.

A kékek egyébként meglehetősen simán jutottak tovább a csoportjukból, megelőzvén az Atalanta, Sahtar Donyeck, Dinamo Zágráb triót. Legyőzni a csoportban nem tudták őket, négy győzelem mellett két döntetlent értek el.

Nehéz megtippelni a végeredményt, mert mindkét csapat számára az év meccsével ér fel a szerdai találkozó. Lehet, hogy biztonsági játékot fognak játszani, de valószínűbb, hogy a City nekiront a Realnak. Ebből pedig egy élvezetes, sok gólos meccs is kisülhet. Tippem: 2-2.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

felső