Real Madrid – Sevilla: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 4 perc alatt szerző Bartos László 2020 január 16.
Real Madrid
Teljesítmény:
N D D D N
  • Santiago Bernabéu, Madrid
  • Január 18. 16:00
Nézd élőben itt:
QuickWin
Sevilla
Teljesítmény:
D N V D N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

A spanyol elsőosztályú labdarúgó-bajnokságban pontosan féltávnál járunk, de 19 meccs után meglepő módon egyik nagy sem tudott elszakadni a mezőnytől és egymástól sem, így az első helyen a Barcelona áll 40 ponttal, mögötte szintén 40 ponttal jön a Real Madrid, a harmadik és negyedik helyen álló Atletico Madridnak és Sevillának egyaránt 35-35 pontja van.

Ennek tükrében belátható, hogy már egyetlen hiba is sokba kerülhet az éllovasoknak, így különösen fontosak azok a mérkőzések, ahol komolyabb erőt képviselő csapatok az ellenfelek. Így lesz ez hétvégén is, amikor szombaton a királyi gárda hazai pályán fogja fogadni a Sevilla csapatát és bár tabella alapján rangadóról beszélhetünk, a Sevilla jelenlegi formáját és a Real Madrid hazai pályán nyújtott acélos teljesítményét figyelembe véve azért csekély az esélye, hogy a vendégek megnyerjék ezt a meccset.

Az elmúlt évtized során lejátszott mérkőzések is azt igazolják, hogy van értelme a hazai győzelem felé kacsingatni, hiszen a lejátszott 24 meccsből 16-ot megnyert a királyi alakulat, sőt, ha az 1993 óta lejátszott összes, 57 mérkőzést vesszük, akkor még nagyobb ez az arány, 37 Real győzelmet jegyezhettünk fel, ráadásul ilyen felállásban már 12 meccse nem veszített Zidane csapata a Sevilla ellen.

Az is magáért beszél, hogy az egymás elleni meccseiket figyelembe véve az utolsó 10 évből, a Real Madrid góljainak száma majdnem három volt átlagban, tehát nem nyúlunk nagyon mellé azzal, ha a hazai győzelmere vonatkozó tippünket megspékeljük még a 2.5 gólszámnál több gólos tippel is.

Ezt még az is erősíti, hogy ha az elmúlt 12 hónapot nézzük, akkor a Real 59 meccséből megnyert 31-et és csak 14-et veszített el és az átlagos gólszámuk egy meccsen 1.93 volt, tehát bőven jó lehet a fentebb taglalt tipp. De, ami valószínűleg leginkább a hazai győzelem biztossága mellett szól, az az, hogy bármely sorozatot is vizsgálva a Real Madrid a legutóbbi 16 meccsén nem talált legyőzőre, 11 győzelem mellett 5 döntetlen van a nevük mellett és közben túljutottak jópár rangadón, a Barcelona, a Valencia, az Atletico Madrid vagy éppen a Bilbao ellen.

Előző 5 meccs eredménye
2019.09.22.La Liga
sevilla
0:1
real madrid
La Liga
2019.01.19.La Liga
real madrid
2:0
sevilla
La Liga
2018.09.26.La Liga
sevilla
3:0
real madrid
La Liga
2018.05.09.La Liga
sevilla
3:2
real madrid
La Liga
2017.12.09.La Liga
real madrid
5:0
sevilla
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

A Sevilla formája csak valamelyest rosszabb ennél, hiszen a vendég andalúziaiak 17 legutóbbi meccsükből csak kettőt veszítettek el, viszont azért ehhez hozzá kell tenni azt is, hogy jóval könnyebb ellenfeleik voltak, mint a királyi gárdának. Hiányzók lesznek mindkét oldalon, a Realnak talán Benzema hiányzása lesz nagy érvágás , de Bale szereplése is elég bizonytalan, a vendégek számára pedig Ocampos kimaradása lehet jelentősebb probléma. Hazard és Asensio sérülése mellett még Ramos szereplése is kérdéses, így Zidane számára fel van adva a lecke, de ettől függetlenül sem reális a döntetlen tippje, hiszen egyszerűen erre a statisztikák szerint minimális az esély.

Úgyhogy összességében megállapíthatjuk, hogy a Sevilla a Real Madrid egyik kedvenc ellenfelének számít hazai pályán (függetlenül a tabellától), hiszen a legutóbbi Sevilla siker Madridban 2008-ban született, azóta a királyi alakulat nyolc győzelmet húzott be sorozatban. Ez pedig egyértelművé teszi a hazai győzelemre vonatkozó tippünket, amelyet ha még a gólszámos fogadással is megspékelünk, akkor meglepően jó pénzt kaphatunk érte.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső