Real Madrid – Valencia: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 7 perc alatt szerző Bartos László 2021 február 12.
Real Madrid
Teljesítmény:
N N V N V
  • Alfredo Di Stefano
  • Február 14. 16:15
Nézd élőben itt:
Joker8
Valencia
Teljesítmény:
D N V V D
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Igazi kuriózum, egy nagyszerű rangadó vár ránk vasárnap délután, amelyet megint nem fogok látni… Sajnos a kötelességeim másfelé szólítanak, így a vasárnap délután induló Real Madrid – Valencia találkozó nekem sajnos kimarad, de titeket arra bátorítalak, hogy mindenképp nézzétek meg, ez a két csapat mostanában nem tudott rossz meccset játszani. Az őszi találkozójuk igazi őrületet hozott, három tizenegyest és egy csúfos Real Madrid vereséget, ami azért is nagy szó volt, mert a Valenciában alig maradtak a nagy sztárok közül, erről ugye már többször meséltem nektek. A pénzügyi problémák miatt a legjobbjaikat szinte áron alul kellett értékesíteni, hogy a klub túléljen, elment Rodrigo és Ferrán Torres, a klubikon Dani Parejo, és a belső középpályás társa, Francis Coquelin, most télen pedig Geoffrey Kondogbiát adták el az Atletico Madridnak.

Nem ez minden idők legerősebb Valenciája, és ez a tabellán is meglátszik, de a rengeteg nehézség ellenére nem rossz ez a teljesítmény, én a szezon előtt attól is féltem, hogy majd a kiesés elől kell menekülniük.

A Real Madrid pedig egyáltalán nem erősített, sem a nyáron, sem a télen, a keret pedig szépen elfogyott Zinedine Zidane alól, a Getafe elleni keddi mérkőzésen öt akadémista volt a keretben, kettő aztán pályára is lépett közülük.

Madridban sincs kolbászból a kerítés, a játékosok állítólag nem igazán akarnak belemenni az újabb fizetéscsökkentésbe, Ramos nagyon közel áll a távozáshoz, Hazard továbbra sem tudja megszolgálni az árát, miközben a középpálya tagjai leléptek, formán kívül vannak, sérültek vagy már nagyon karrierjük vége felé járnak.

Hát, innen szép nyerni!

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Real Madrid – Getafe

Egy elmaradt mérkőzést pótoltak kedden este, és nagyon tartalékos kerettel tudott csak kiállni Zidane, rengeteg játékos nem tudta vállalni a játékot. A padon szinte csak a Castilla játékosai, illetve a sérülésből felépülő – de csak egy edzésen részt vevő – Isco, és a teljesen elhanyagolt Mariano ült.

A rengeteg sérülés miatt a franciának szerkezetet is kellett váltania, egy 3-4-3-as formáció lett végül a nyertes, ami védekezés esetén négyvédős rendszerré alakult. A Getafe közel sincs olyan jó állapotban, mint mondjuk tavaly a szezon ezen szakaszában, Thibaut Courtois-nak az egész mérkőzésen nem akadt komolyabb dolga.

A Real viszont már az elejétől kezdve érvényesítette az akaratát, ami gólt ugyan még nem hozott, de látszott, hogy ez csak idő kérdése. Karim Benzema fejese a kapufán csattant, majd a lefújás előtt Luka Modric lövését védte Soria lábbal.

A második félidő elején leszakadt az eső, Marvin pedig megsérült, helyette egy másik fiatal, Arribas állt be. Asensio és Vinicius Jr. folyamatosan váltogatták a helyüket, a 60. percben a kis brazil a jobboldalon tűnt fel, beadására Karim Benzema robbant be megelőzve védőjét, és a kapuba bólintott.

Hat perccel később a másik szélen formálódott a Madrid, Ferland Mendy passzolt Arribashoz, ő a szélen felfutó Marcelohoz, végül a francia bekk fejezte be az akciót, méghozzá góllal.

A vendégek nem tudtak nyomást helyezni a Real Madridra, de nem is úgy tűnt, mintha hinnének a sikerben, így a maradék bő fél óra majdhogynem eseménytelenül telt, sima hazai siker lett a vége.

Előző 5 meccs eredménye
2020.11.08.La Liga
valencia
4:1
real madrid
La Liga
2020.06.18.La Liga
real madrid
3:0
valencia
La Liga
2020.01.08.Spanyol Szuperkupa
valencia
1:3
real madrid
Spanyol Szuperkupa
2019.12.15.La Liga
valencia
1:1
real madrid
La Liga
2019.04.03.La Liga
valencia
2:1
real madrid
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Athletic Bilbao – Valencia

Nézegettem a kínálatot a hétvégén, és megakadt a szemem ezen a találkozón. Aztán ránéztem a Bilbao hiányzóira és azonnal elment a kedvem a fogadástól. Jól tettem, mert a tartalékos, legjobbjait nélkülöző baszkok nem bírtak a Valenciával, a végeredmény 1-1 lett.

Különleges volt ez a mérkőzés Marcelinonak, aki korábban éveken át vezette a Valenciát, és a szurkolók egyik kedvence volt, a játékosok is imádták, volt is balhé belőle, amikor Peter Limék elküldték…

A meccsen mindkét félidőben egy gól született, mindkettőt Valencia játékos szerezte, a meccs eredménye pedig 1-1 lett, tehát kitalálhattátok, hogy volt egy öngól. Amit Hugo Guillamon Sanmartin szerzett az első félidő végén. Egy baloldali beadást elvétett a kapus, a védő menteni akart, hát, így sikerült…

A Bilbao a második félidőben eldönthette volna a meccset, volt egy jó fejesük, ami alig ment mellé, meg egy óriási helyzete Inigo Martineznek, de Jaume Domenech valami elképesztően nagy bravúrt mutatott be.

A hajrában pedig sikerült egyenlíteni, az egyre jobban támadó Valencia egy pontrúgás után volt eredményes, a gólszerző pedig a másik középső védő, Gabriel Paulista volt.

Az összképet tekintve a Bilbao lehet elégedetlen ezzel az eredménnyel.

Összefoglalás

Rengeteg a sérült továbbra is Madridban, az utolsó hírek alapján Carvajal és Vazquez újra a társakkal dolgozott, de még mindig sokan sérültek. Például Marcelo, aki nagyon jól játszott a Getafe ellen, lubickolt, mint baloldali középpályás.

Zidane-nak emiatt megint újra kell gondolnia a taktikát, kíváncsi vagyok, ezúttal mit süt ki a mester. Kroos eltiltása is lejárt, egyre valószínűbbnek tartom, hogy visszaáll az eredeti 4-3-3, hiszen a középpálya adott, a védelembe Dani Carvajal visszatérhet, tehát az is adott…

Legutóbb nagyon elverték a Madridot a Mestallában, ehhez mondjuk kellett három tizenegyes is, azt megelőzően pedig a Valencia kapott egy hármast. A gólokkal sosem volt gond ezeken a meccseken, így az egyik tippem most is az, hogy legalább 2,5 gól esik majd.

A Valencia kerete gyengül és gyengül, a télen próbáltak erősíteni, megszerezték Patrick Cutronét és Christian Olivát kölcsönbe, valamint a Benfica védőjét, Ferrot. Egyikük sem kezdett a Bilbao ellen…

Sérültjük Cilessen és Diakhaby, a Bilbao elleni kezdőt várom a pályára.

Meglátjuk, mi sül ki ebből a meccsből, én bízom a hazai sikerben, így ez lenne a másik tippem. Veszélyes is lehet a Valencia, akár egy gól is beeshet, de a Királyiak le fogják győzni a denevéreket.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső