Real Madrid – Villarreal: Fogadási Tippek és La Liga Előzetes

Olvasd el 6 perc alatt szerző Bartos László 2020 július 14.
Real Madrid
Teljesítmény:
N N N N N
  • Alfredo Di Stefano
  • Július 16. 21:00
Nézd élőben itt:
Joker8
Villarreal
Teljesítmény:
V N V N N
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

*F. Feltételek érvényesek! Kattints a "Fogadj most!" hivatkozásra a részletekért

Tegnap esti győzelmének köszönhetően akár már csütörtökön bajnok lehet a Real Madrid. Ehhez nem kell mást tenniük, mint legyőzni a Villarrealt, akik ezidáig remek formának örvendhettek, de tegnap este váratlanul vereséget szenvedtek az újrakezdés óta csak vegetáló Real Sociedadtól.

Lesz-e örömünnep, vagy minden az utolsó fordulóra marad? Ha így lenne, akkor a Leganes vendégeként kellene kiharcolni a győzelmet és az ezzel járó bajnoki címet. Csakhogy a Leganes a kiesés elől menekül és ha még lesz esélye, hát kettőzött erővel fognak harcolni. És mint tudjuk, a sebzett vad a legveszélyesebb.

A Real Madrid – Villarreal találkozó tehát akár a bajnoki címről is dönthet. Mi pedig benézünk a kulisszák mögé.

Mi történt az előző fordulóban?

Röviden összefoglaljuk a két csapat elmúlt bajnoki mérkőzését, hogy tisztább képet kapjunk a formájukról.

Granada – Real Madrid

Zinedine Zidane ismét húzott egy váratlant, és gyakorlatilag szélsők nélkül, egy megerősített középpályával vágott neki a mérkőzésnek. Ott volt Kroos és Modric, Valverde és Casemiro valamint Isco, elől pedig természetesen Benzema próbálta feltörni a kiscsapat védelmét.

Annak a kiscsapatnak, akik az első félidőben nem túl sok ellenállást mutattak, a másodikban azonban megtáltosodtak. Ezt Thibaut Courtois rekordja bánta, 20 perc kellett volna, hogy a belga óriás leghosszabb kapott gól nélküli sorozata összejöjjön. A csapatérdek azonban előbbre való, szóval Courtois annyira nem bánkódik – gondolom én -, hiszen a csapat megszerezte zsinórban kilencedik bajnoki címét.

Ferland Mendy nagy csatát vívott egész szezonban a kezdőcsapatba kerülésért, hol ő jött ki győztesen a meccsből, hol Marcelo. A kis brazil azonban megsérült, így Mendyé lesz a végjáték. Ezt pedig meghálálta, hiszen óriási gólt ragasztott Silva kapujába. A tizenhatos sarkán szöktette saját magát, majd közel az alapvonalhoz lőtt, a labda pedig a kapuban kötött ki.

Hat perccel később jött a második gól: Modric hozhatta ki a labdát, Iscohoz passzolt, aki sarokkal visszatette a horvát elé. Modric Benzemához passzolt, aki némi tologatás után a hosszúba lőtt.

Nehéz meccsre számítottam, de itt úgy tűnt, rosszul mértem fel a Granada játékerejét.

A második félidő azonban egyértelműen a hazaiakról szólt, Ramosék játszottak a tűzzel, de szerencséjükre nem égették meg magukat komolyabban. Casemiro könnyelműsége szépítéshez vezetett, az egyenlítés azonban már nem sikerült.

Előző 5 meccs eredménye
2019.09.01.La Liga
villarreal
2:2
real madrid
La Liga
2019.05.05.La Liga
real madrid
3:2
villarreal
La Liga
2019.01.03.La Liga
villarreal
2:2
real madrid
La Liga
2018.05.19.La Liga
villarreal
2:2
real madrid
La Liga
2018.01.13.La Liga
real madrid
0:1
villarreal
La Liga
Üdvözlő bónusz: 35,000Ft

Villarreal – Real Sociedad

Zsinórban második hazai bajnokiját bukta el a Sárga Tengeralattjáró, a Barcelona után ezúttal a Real Sociedad vitte el tőlük a három pontot. Pedig Odegaardék nincsenek jó formában, több meccset buktak, mint amennyit megnyertek.

Az első félidőben nem esett gól, a másodikban azonban gyorsan kétgólos vezetésre tettek szert a vendégek. Előbb Martin Odegaard szögletét értékesítette Willian José, majd a másik oldalról Oyarzabal sarokrúgását fejelte kapuba Diego Llorrente.

A mérkőzés vége előtt 5 perccel összejött a szépítés, Santi Cazorlának összejött a szépítés, de a Sociedad örülhetett a meccs végén.

Összefoglalás

Az elmúlt meccseik eredményeiből kitűnik, hogy a Villarreal bármikor képes borsot törni a Real Madrid orra alá. Azonban úgy gondolom, ez most nem fog sikerülni. Nem azért, mert gyengék lennének, hanem azért, mert iszonyatosan céltudatos focit játszik a Real Madrid.

Zinedine Zidane nem egy tapasztalt, öreg róka, mégis olyan taktikai újításokat hozott az újrakezdést követően, hogy öröm nézni. Nem biztos, hogy egy Real Madrid drukkernek is az, hiszen itt szinte elvárás a szemet gyönyörködtető támadó futball (emlékezzünk csak Fabio Capello újbóli regnálására), de néha a cél szentesíti az eszközt.

A hazai pálya előnye a koronavírus-járvány óta nem akkora előny, ráadásul a Real kikényszerült Valdabebasba, a Castilla pályájára.

Az azonban évek óta nem fordult elő a Real Madriddal, hogy ilyen kevés gólt kapjanak. Minden szurkoló szomorkodott, amikor Keylor Navas a PSG-be szerződött, de Thibaut Courtois fel tudott nőni a feladathoz, közel áll a Zamora-díj megszerzéséhez. Ebből pedig természetesen a Madrid is profitált.

Utolsó meccseik kivétel nélkül 2,5 gól fölött voltak, a Realnak pedig nagyon kell a három pont. Így kétlem, hogy 1 rúgott gól után visszaállnának. Így pedig könnyen kialakulhat egy adok-kapok. Bár Bacca hiányozni fog a vendégektől, attól még vannak minőségi támadóik.

A szerzőről

Az online sportfogadással sac/kb 7-8 éve foglalkozom igazán komolyan. Több fogadóirodánál is van számlám, de csakis olyanoknál, ahol jók (magasak) az odds-ok a labdarúgás és lóverseny fogadások, illetve a tenisz esetében.

Bajnokok Ligája Tippek és fogadási esélyek
felső